Komentari

simplefreak.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • bird lady

    uf, ovo mora da je prvi put da ne znam sta da ti napisem, obicno imam stotinu stvari koje bi napisala , al mi ruke pocnu odpadat, ili mi postane zlo od pomisli kolko bi jos morala tipkat da istipkam sve sto bih htjela istipkat, pa odustanem, no ovaj put stvarno nemam rijeci....

    Ono u pozdravima, to Petra iz razreda ili ona druga Petra? Zbunjujes me curo. Blah...

    Rekla bi ti jos nes u vezi posta , al ne znam kaj, jedino da zivot tece (ko je ovo izmislio da mi je znat, pa zasto dovraga ne bi zivot letio ili ronio, ma neeeeeeeee, zivot bas MORA teci) jednako sjebano ko i prije. Zao mi je sto si prestala crtat, ali o tome sam ti vec prije rekla sto mislim, tak da necu trosit prostor bezveze.

    Pa kako ne znam kaj da ti kazem vezano za post, pa cu onda skrenut s teme na nesto o cem vjerojatno ne zelis prical, al sorry, moram se nekome zalit u vezi ovoga, a ti mi se cinis ko najprikladnija osoba za ovu situaciju posto si ju vec i sama prosla (bar ja mislim...).

    Stvar je oko Barbie, zapravo dvije, al ajmo polako. Ono za kino sta je ona mislila, za kino, su to samo neke njezine buhe ili ona to zapravo? Mislim, ako i je, ja joj definitivno necu ic na to ako ne misli barem razmislit da pozove one preostale dvije, vec su dovoljno iskljucene (izbacene) iz svega kako vec i je, netreba im jos i ovo. To bi bio tezak udarac mozda cak i za njih obje (za Lu nisam sigurna, vise ne poznajem tu curu).

    Znam da je glupo da ti se jadam preko komentara (koje jos mogu svi procitat), al ovako barem ne moram razmisljati...

    Druga stvar, Barbie stvarno misli da cu ja njoj kupit sladoled samo zato sto ona hoce da joj ga ja kupim, ili kaj?? Mislim, sta si ta cura umislja... Mislim, nije meni bed kupit njoj sladoled, al ona se jednostavno ponasa kao da je sasvim normalno da ja njoj kupim sladoled kad ona to ocekuje ili pozeli, jer nis od toga, nas dvije nismo cak ni frendice, mislim, sure, mi pricamo, al to je to, end of story!! Ta zena me stvarno, al STVARNO pocinje zivcirat...

    Naprimjer onaj dan u skoli kad sam bila iznevirana, pa su ona Spidy mislile da imam suze u ocima? E, ja prolazim pored njih sva iznervirana, jednostavno hocu malo bit sama, i cura me uhvati za uku i pita me kaj mi je, ja onak, nis, i krenem dalje , stvarno mi u tom trenutku nije ni do koga, ali neeeeeeeeeee, mora ona zamnom da vidi kaj je , ne moze ona vidjet da ja hocu bit sama... grr...r...

    Ups! (dum glavom o stol) Boze, napisala sam ti tu cijelu Bibliju,stvarno, ja cu se cudit (i cestitat ti) ak ti ovo procitas na vlastitu volju, a ne prek volje ili iz dosade.

    A sad idem spasit svoju jadnu glavu da mi ne izraste brdo nasred cela do skole,
    Bokic! (Bird Lady)

    avatar

    19.11.2007. (00:04)    -   -   -   -  

  • ...mutavo.dite...

    evo ti odgovor preko bloga (neda mi se otvarat mail)

    1. tnx na komentaru, iako je poduži nije istina da čitam preko volje....
    2. Da, Pepe iz razreda, htjela sam pozdravit jednu petru al sam se sjetila da ona ne voli emače pa za osvetu sam pozdravila drugu petru =) teško za svatit =)
    3. jedna stvar o Barbie: mene isto živcira zbog tih nekih njenih mušica, al šta se može. Ja nemam snage prepirat se s njom iz dana u dan a ona niš ne popravi! Ja moram bit uz nju, bar do kraja polugodišta jer joj je teško i ok,nije bed, al kad sam već tu, uz nju, nek me bar prestane živcirat!

    a odgovor na ono šta si ti rekla:
    1. neću ni ja ić. Nije fer, ja sam joj kao best i onda ona ode s Martinom i šta ja znam, onda ja odem s dečkima pa se ona ljuti. Zbog te Martine ja ne želim ić. Mi nismo neko društvo koje se sjajno slaže, pa zašto onda ne bi išle i Petra i Lucija? Zato jer je to Barbie bezveze predložila tek tako da izađemo, jer meni se čini da ona ne izlazi osim kad ide s nama. Ja mislim da ona na silu želi odrasti, s tim izlascima, cigaretama i pićem. Kao da već nema dovoljno problema. A i naporna je, majko Božja....

    za drugo.... da tak je i meni i pitanje dal će mi ikad vratit novce.... ide mi već malo na jetra, čim uđemo u dućan ona se ponudi da joj neš kupim?? Znam da je suludo, to je ipak sića, al to je nepristojno i malo bahato.... Ja mislim da je ona malo ljubomorna na tebe jer se ja družim više s tobom u zadnje vrijeme, al sama je kriva za to.... I na dečke je ljubomorna, ja zagrlim Fiću, a ona gleda i ljuti se,...

    avatar

    19.11.2007. (16:35)    -   -   -   -  

  • bird lady

    Procitano!!! (i cestitke na uspjehu u citanju mojega do kraja, mislim, moj komentar ko tvoj post -_-)

    Kuzim ja da je njoj tesko, al ovo je stvarno bizzarrnno. Na sta ona ima bit ljubomorna??? Jel ona uvijek tak opssessivna?

    Eh, kaze da ima crijevno virozu i doc ce sutra u skola, *kak to zvuci uvjerljivo* (**-sarkazam).
    Njok, kak vam je bilo na rucnom radu???

    avatar

    19.11.2007. (16:45)    -   -   -   -  

  • $ku!! dizajn

    Bok! Molim te da mi opišeš dizajn jer ti ga ja nemogu smišljat.

    avatar

    21.11.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • $ku!! dizajn

    Ey daj mi pliz na blog napiši kakav emo dizajn želiš. Kolko boxeva, koja boja... Ajde javi se jer ti ja dizajn nemrem smišljat!!!

    avatar

    22.11.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • streeter

    aleluja dobili smo i mi pozdrav :)))

    avatar

    28.11.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • streeter

    mozda cu u iducih par tjedana napisat post (a mozda ni u tolko) :-)

    avatar

    28.11.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • streeter

    aj pozz

    avatar

    28.11.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • Funny Staf

    e napokon pozdrav za nas luđake iz razreda i bolje ti je MALA

    avatar

    01.12.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • Funny Staf

    evo i ja pozdravljam grofa Vladimira

    avatar

    01.12.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • Funny Staf

    idem
    aj BOK MALA

    avatar

    01.12.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • Ivana

    bok
    daj više napiši post
    vidimo se

    avatar

    01.12.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • Funny Staf

    iiiiiiimam novi post.znam da zvuci smjesno al je istina hehe

    dođi komentirat i sto vise komentara inace ces nadrapat

    makar te necu vidit 3 tjedna al kad se vidimo ces jako nadrapat ak ne ostavis

    puno komentara :-)))) hahahaha

    cujemo se boKKKKKKKK kissy kissy

    avatar

    21.12.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • i am dead!!!!!!!!

    bok!!
    pa...
    pročitala sam neke stvari...i...
    nemogu vjerovat !!!!!!!!!
    vratit ću ti sav novac!!!!
    bez brige!!!!
    umjesto da mi sama kažeš...ja to moram saznat ovak!!!!
    hvala što si mi lagala u vezi dosta stvari...
    mislim da to ovog puta neću preživjet...
    sam se nemoj krivit za neke stvari koje ću napravit!!!!!
    i više mi nemoj srat da me voliš...
    jer upravo san pročitala da me nevoliš i da ti idem na jetra...
    i nemoj "plakat" a ako budeš...to će bit suze radosnice...
    zato jer sam te oslobodila muka...
    još uvjek nemrem vjerovat da ću to napravit, ali kaj je tu je...
    ipak sam ja govorila "zbog prijatelja je vrijedno umrijet...a zbog dečkiju ne"
    sada je stvarno gotovo...
    bok...voljela sam te jako i zauvijek ću te voljet,i to reci tarici...
    i reci joj da mi oprosti...a od tebe netrebam tražit oprost...
    jer mi ti nemaš kaj oprostiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    adios!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    31.12.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • ...mutavo.dite...

    očito si SVE krivo svatila i sve si pomiješala, itd a to sam napisala kad smo bile posvađane
    i nijednom rječju nisam rekla da te ne volim. Ničime nisam to pokazala, i nikad to nisam osjetila. Ljutila sam se, svađala al nikad nisam porekla da te volim.
    Ovo gore ću ti objasnit, ako ti se da čitat. Nije stvar u novcima!!! To sam i napisala! Nije mi do novaca nego su mi glupe neke stvari koje radiš! I nisi sad to prvi put vidila, rekla sam ti SVE to u facu! I kad smo posvađane pričam svašta samo da suzbijem osjećaje koji me ubijaju, to sam ti ISTO već rekla, al ok, ko te tjera da slušaš??

    Još jedna jaaaaako važna stvar:
    Ako se misliš ubit, znaš moje mišljenje o tome, rekla sam ti već da ak još jednom to napraviš, kažeš da ćeš se ubit i svih nas usereš i onda niš ne napraviš, JA ću te ubit, samo me prekini živcirat s tim: “ubit ću se, nitko me ne voli, nitko me ne razumije, svi mi seru, ionako sam već mrtva bla bla bla....” možda misliš da je to fora, al iskreno, BLJUJE MI SE OD TOGA!da se stvarno želiš ubit, učinila bi to, a ne bi stalno to govorila ljudima, da te pokušaju spriječit..
    i još nešto, ako se misliš ubit, ok, učini to, AL DA SE NISI USUDILA MENE OKRIVLJAVAT ZA TO, GOVORIT DA SAM TE JA UBILA I MUČILA I PITAJ BOGA ŠTA
    Mrzim to kod tebe, stalno mi pokušavaš utuvit taj osjećaj krivnje u glavu i srce..nisam ti ja nizašto kriva, draga moja, ako se ubiješ , to je isključivo tvoja pogreška i krivica. Da se radi o meni, da se ja idem ubit, druga je stvar, jer ja ljudima ne govorim da su oni krivi za to, ja ako se ubijem, znat će se ko me povrijedio, al nije me to ubilo, nego isključivo moja slabost. Nemoj mislit da će sad cijeli svijet sjetit se mene, slavne mučiteljice jadne Barbare, koja se, eto, od silne muke, na kraju ubila. Nego znaš šta će se dogoditi? Svi koji su te dobro poznavali, reći će : “To je ona glupača koja misli da nikome nije stalo do nje, i već je više puta to napravila da zastraši voljene osobe.” Znam da ne tražiš oprost, ali nikad ti to neću oprostiti, ako to stvarno napraviš, jer je to jako sebično. Prvenstveno zbog tvoje mame i male sestre. I sama znaš da mami radiš probleme kad se “ozljeđuješ” i tvoje samoubojstvo će je ubit, jer će je još dodatno mučit Bjankina bol. Ako to želiš, samo naprijed.
    Bar jedno vrijeme neću morat u školu. To je valjda jedna jedina pozitivna stvar u tome. Samo naprijed, curo, uništi nam živote. Meni nemožeš ništa. moj život je već dovoljno sjeban, a srce već slomljeno tako da....

    avatar

    31.12.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • i am dead!!!!!!!!

    ja ću ti napist pismo...
    i želim da ga pročitaš...
    i da mi odgovoriš na njega...
    i;naravno,moraš mi dat adresu...
    htijela bi se nać ovaj tjedan...
    i objasnit ću ti neke stvari...
    ok??

    avatar

    01.01.2008. (20:43)    -   -   -   -  

  • tvoja frendica

    bok
    mislim da je vrijeme da napišeš novi post, molim te
    ajde vidimo se ujutro
    bok :)

    avatar

    01.01.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  • :)

    :)

    avatar

    10.01.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • ...mutavo.dite...

    THA BITCH

    avatar

    11.01.2008. (08:55)    -   -   -   -  

  • ...mutavo.dite...

    šalim se

    avatar

    11.01.2008. (08:55)    -   -   -   -  

  • MaRtyN@

    imam novi post...

    avatar

    15.02.2008. (23:27)    -   -   -   -  

  • k....i....k...e

    jesi ti emo???

    avatar

    02.08.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...