Komentari

mvko.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Skolastika

    Hvala ti na posjeti blogu i bliskim mislima koje ovdje nađoh. Hvala što ćeš podržati i moju molitvu. Puno mi znači ta tvoja gesta. Znaš li da mi je ovo prvi put netko ponudio molitvenu potporu? :-)
    Prvi put čujem i za ovaj Molitveni vijenac. Prekrasno! Voljela bih više saznati o toj incijativi. Kad budem imala više vremena, detaljnije ću pročitati ove postove. Divim se molitvenoj ustrajnosti i postojanosti- meni to iskreno nedostaje, ali borim se! :-)
    Lijep pozdrav tebi i svim moliteljima!

    avatar

    19.11.2007. (13:05)    -   -   -   -  

  • Nada

    "I na koncu, predragi sinci, budući da je "Bog ljubav", kako veli apostol, ljubite se međusobno! Vazda bratski ljubite! Budite samo jedno srce i jedna duša, ali ljubite i svoje neprijatelje, jer to je Božja zapovijed. Neka vas od ljubavi prema neprijatelju ne odvraća njegova zloća, jer je jedno čovjek a drugo je njegova zloća."
    (iz "Duhovne oporuke" bl.Alojzija Stepinca)

    avatar

    20.11.2007. (10:11)    -   -   -   -  

  • Veronika

    "A ja vam kažem: Ljubite svoje neprijatelje i molite za one koji vas progone, kako bi ste postali sinovi svoga Oca Nebeskog, koji čini da njegovo sunce izlazi nad zlima i dobrima, i da kiša pada pravednima i nepravednima. Ako ljubite one koji vas ljube, kakvu će te plaću imati?"
    (Mt 5,44-47)
    Samo mi je Bog u nedjelju mogao podariti mir i obrisati suze boli dok sam pratila Sv.Misu iz Vukovara i pogledala neke dokumentarne emisije. Žao mi je da TV nije prenosila više toga, npr. polaganje vijenaca i mimohod.

    avatar

    20.11.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...