Komentari

boggroma.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • joakim a ne boca

    ovaj... onaj... pa pitala sam jebiga. nespretno. ali ja ništa ne radim spretno. i da, sve je to apsurdno i nije. jest i nije. nije i jest. idem jesti a onda spavati. ajmo sutra na kavu ali da vidimo dan.

    avatar

    18.11.2007. (03:54)    -   -   -   -  

  • M

    ideš spavat u 4. jesi sigurna da ćemo vidit dan?

    avatar

    18.11.2007. (04:38)    -   -   -   -  

  • ~ash~

    brisanje je težak akt. ako je spontano onda je rezultat previranja nečeg što odavno čuči i čeka da s eispolji. no ostaje u RAMu. pattern. podvojenost. s(t)uck(s)

    avatar

    18.11.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • M

    @ash - ne ne ne ne ne :) brisanje je najlakši akt. u ovom slučaju zbilja, Zim mi je nekak bio suvišan, posve nepotreban trag, no nisam ga zapravo htio totalno obrisati (što se btw ni ne može tamo!) nego ga postavit na noge kao neki koncept jer ga se nisam mogao ni na koji način riješit jednom kad je napravljen. sad jesam, jer sam prilikom čišćenja izazvao neki error.

    avatar

    18.11.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • ~ash~

    aha, izgleda sam jutros ustala sa očima naopako. coffein coffein coffein :)

    avatar

    18.11.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • stroke

    joakime, budi se!!! dan je. zakasnit ćeš na popodnevnu kavu.

    avatar

    18.11.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • natashaa

    sve se to dogodilo jer se trebalo dogoditi, to je obicno moja teorija. i nije kako bi posluzila opravdanju. najvise volim kad me moj prijatelj gej pita moze li mi pipnuti grudi pa kad ih pipne kaze fuuuj... :)

    avatar

    18.11.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • alethea

    sjetio si me na one babuške iz ruskih bajki, koje imaju kućicu u šumi, psa s drvenom nogom i pripitomljenog medvjeda, te upravljaju svim šumskim bićima i pojavama, al, ima jedna zakon bajka, vasilisa premudra, iz najljepših bajki svijeta, ona modra knjiga s dvorcem, ne znam je si čitao, da li se to kupuje dječacima itd, ako ne, šteta

    avatar

    18.11.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • r.

    Pa da znaš - i nisam čitala!!! Tako sam se ušokirala...nije da si me ružno pogledao, nego si reagirao kao da sam nepažnjom otvorila vrata dok si se tuširao. A onda, dok sam se klatarila po kući s bronhitisom, opet me zgrabila znatiželja (sorry, takve smo... nepouzdane...) Mace su super, da znam umetnut sličicu, poslala bih ti još i Miju pokrivenu dekicom, al nisam došla do tog blogerskog saznanja. Tek sam, zarobljena u 4 zida pokušavši skužit kako se to uopće radi, na brzinu smislila lazuli. Nemam pojma što to znači, ništa na meni nije lazuli, al eto, da ti bude lakše. Možda ću čitati dalje, možda i neću... teško je reći :)

    avatar

    18.11.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • M

    ash, evo kofi, a ja bih i da se stroke pridruži pošto je već uzeo da budi ljude u rano popodne :)
    natashaa, je, obično je dobro tako postavit stvari. prije sam imao običaj zvat ljude na piće da nazdravimo svakoj stvari koja me izdeprimirala kao novoj i zanimljivoj 'situaciji'.
    alethea, naravno da su mi kupili tu knjigu, jedino što je moja na ćirilici, kupljena davno na bg sajmu knjiga. :D sjećam se kad je frend, vinko koji se pojavio u par filmića, učio čitat ćirilicu s mamom uz istu tu knjigu. ja došao da se igramo, a on se ne smije maknut od stola dok ne pročita bajku do kraja. muca, stara ga požuruje, meni ga žao.
    r. - znao sam :) još mi samo fali da se i lieven javi. što se tiče lazuli/lasuli, prevrtao sam slova, značenja i čudnobojno kamenje da probam otkrit tko je, pretpostavljajući da bi mogle bit ili ti ili eve, ali vjerojatnije ti. miju mi svakako pošalji.

    avatar

    19.11.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  • unfinished

    a ja se baš nadala da će mace sad biti u svakom postu :)

    avatar

    19.11.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • unfinished

    a ja se nadala da će to s macama sad biti stalno ...

    avatar

    19.11.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  • Baka

    Nevjerojatno, kako samo pita. Joakim, sunce ti ljubopitljivo.

    avatar

    20.11.2007. (20:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...