Komentari

cudnovatarije.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lonewalker

    Sjećam se male djevojčice Željke,sa slike. U koloni sa ostalima izlazi iz Vukovara. Taj je snimak obišao cijeli svijet,a malena Željka,mislim da se preziva Jurić postala je svojevrsnim simbolom stradanja i patnje toga vremena. U jednim dnevnim novinama je bilo pisano o njoj.
    Nakon završene škole u Zg-u,vratila se u svoj Vukovar i kako je pisalo želja joj je imati svoju cvjećarnicu. Smatram da je država mogla pomoći u rješavanju njenog zaposlenja na način da joj pronađe lokal ili na neki drugi način. Danas ona,kao i mnogi drugi pokušavaju normalno živjeti,živeći sa bolnim sjećanjimana proživljene strahote!Sjećanja su ta koja nam niko i nikada ne može oduzeti i uvijek ćemo se sjećati hrabrih branitelja i civila koji su izgubili svoje živote za svoju Domovinu!

    avatar

    19.11.2007. (09:08)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Vukovar kao što je i u ratu bio pokriće za raznorazne rabote, danas je kusur za politička podkusurivanja.

    avatar

    19.11.2007. (12:06)    -   -   -   -  

  • Čuda Čudnovata

    @divanskitnje: Ne bih o politici. Pitanja je jako puno, a odgovori uvijek politikantski i subjektivni. Svatko ima svoju istinu. Vukovar to nije zaslužio...ne u ove dane. Zato zapravo i nisam napisao apsolutno ništa, jer emocije koje imam ne mogu se pretočiti u riječi. Želio sam napisati nešto o Vukovaru u ove dane. Sjedio sam satima i nisam sastavio nikakav smisleni tekst. Napokon sam složio ovu sliku, nekako mi je bilo najlakše i najbolje oslikava vlastite misli, a bez da moram definirati riječi i rečenice.
    Jedino mi je došao stih, ovaj gore ispod slike. Inače nisam sklon stihoklepanju...ovo mi je došlo samo od sebe...i osjetio sam potrebu da ga zapišem i podijelim ovdje s vama. Eto...Lijepi pozdrav.

    avatar

    19.11.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • lonewalker

    Jesi zaspao ili si u štrajku?

    avatar

    02.12.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • lonewalker

    Helouuuuuuuuuu?

    avatar

    06.12.2007. (16:20)    -   -   -   -  

  • Čuda Čudnovata

    A eto lega, nisam imao inspiracije. Do ovog članka Glorije gore. Hehehe...

    avatar

    15.12.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...