Komentari

nksladorana.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • trener

    Gotovo svaki dan uđem na blog minimum tri do četiri puta i uvjek mi je drago kada vidim da se netko od kadeta, juniora ili netko sasvim treći javi, napiše neki komentar itd.
    Nažalost, moram reći da sam razočaran posjetom do sada i vidim da vam baš i nije stalo da ovaj blog živi svakodnevno i da ga možda danas, sutra i vi uređujete!
    Što više reći...?

    avatar

    18.11.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • msusac

    Jos ovog tjedna biti ce treninzi vratara omladinskih selekcija, tako da 20.11. (utorak) i 22.11. (cetvrtak) u 15.30 bi bilo zgodno da vratari dodju i odrade svoje za ovu polusezonu.

    Potom slijedi Vam zasluzeni "nogometni odmor" koji zelim da provedete ugodno i bezbrizno.

    Lijep pozdrav svima!

    avatar

    19.11.2007. (10:56)    -   -   -   -  

  • Vučko

    I ja također nekoliko puta dnevno posjecujem blog. I mene razalosti kad vidim da nema nista novog. Ni ja sam neznam sta da pisem!!! Mozda bi trener mogo zapocet neku temu, npr. analiziranje prosle utakmice (da svatko kaze svoje misljenje o igracima, sastavu, da kaze probleme i neke taktike koje bi mogli promjenit ili iskoristit u sljedecim utakmicama). Ako ne trener, onda vi zapocmite neku temu. Mozda bi bilo dobro razgovarat u sljedecoj utakmici, da znamo na kojem su mjestu i jesmo u stanju dobit koji bod... Mislim da bi bilo dobro da igraci koji ne mogu doc na sljedecu utakmicu kazu tako da se trener moze organizirat i napravit sastav... Ne dolazim vise cesto na utakmice a na treninge gotovo nikad i jako mi je zao zbog tog jer znam da sam si sam kriv, al opet mi je stalo da pobjedite. Svi znate kako se dobro osjecamo kad pobjedimo (premda se to malo puta dogodilo) al bez treninga nema pobjede... Nadam se da cu na proljece bit bolji i uspjesniji u skoli i da cemo ozbiljnije uc u drugu dijelu sezone... Pozz svim Krvopijama... :)

    avatar

    19.11.2007. (13:47)    -   -   -   -  

  • trener

    Vučko u svakom slučaju hvala ti što si prisutan toliko na blogu. Neznam da bi trebali nekakve velike razgovore voditi preko bloga, mislim da je to tema da se o njoj priča kada se nađemo u klupskim prostorijama a ne ovako da se skrivamo iza ovoga stroja. Ovaj projekt bloga je isključivo pokrenut da vas potakne da se malo više družimo, zezamo, slikamo itd.
    Vjerojatno nisu svi u mogućnosti ni koristiti računalo da bi sudjelovali u nekakvoj debati i slično!
    No, ako bi i pokrenuo neku temu onda bi to bila tema odaziva dviju selekcija, kadeta i juniora na treninzima? Koji su to razlozi da se ne dolazi na treninge, da nema interesa i volje doći sat i pol, družiti se, igrati i nadasve naučuti nešto novo. U čemu je problem? Pozdrav!

    avatar

    19.11.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • sivac

    Evo da se i ja javim i pohvalim trenera sto odrzava ovaj blog iako ga nesta malo ljudi posjecuje i nema bas komentara.Ja evo kod kuce bolujem pa sam malo doletio na net.I ovim putem vas obajestavam da ne racunate na mene u nedjelju na utakmici jer imam svinjokolju i treba im radna snaga!:-)pozzz svima u klubu!

    avatar

    20.11.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • msusac

    Motivacija igrača?
    Motiviran igrač ili momčad postići će veće rezultate nego igrač ili momčad koji samo izvode određena kretanja. Kada vaša momčad ne igra dobro, to možda nije povezano s obranom ili napadom koje koristite.

    Razlog može ležati u nedostatku neophodne želje kod vaših igrača koji su bez entuzijazma i žudnje za uspjehom. Drugim riječima, možda nisu motivirani. Vaša sposobnost da povećate razinu njihove motivacije ići će dugačkim putem prema određivanju koliko će uspješna biti vaša momčad.
    Vrlo je važno pri motivaciji da ne razmišljate i ne postupate prema svima jednako. Premda su oni momčad i neko vrijeme djeluju kao tim oni su ipak jedne «karike u lancu» odnosno individue za sebe. Kao što imaju drugačije pripreme za natjecanje, utakmicu ili sl. tako reagiraju i drugačije u smislu motivacije. Svaki trener bi trebao biti dosljedan u primjeni nagradi i kazni. Obično postoji tri tipa trenera. Jedni su strogi i kritični, drugi su blagi i njegujući a treći tip trenera je realna i autonomna osoba koja razmišlja, provjerava i pretpostavlja. Prva dva tipa trenera imaju svojih prednosti i svojih mana, dok se treći tip čini idealnim za rad s mladima. Događa se da oni koje on poučava odrastaju i napreduju. Njegov je cilj bio stvoriti autonomne, odrasle osobe, jer je i njegova projekcija vrhunskog sportaša upravo takva. Ovaj trener predviđa da će doći vrijeme kada će oni koje je poučavao početi donositi samostalne odluke i napredovati. Kad se njegova predviđanja potvrde i mladi igrač dostigne razinu vrhunskih seniorskih rezultata, on je zadovoljan jer je njegov posao trenera mladih dobnih uzrasta okončan. On ponovno može početi iznova i još će bolje znati kojim sredstvima doći do cilja. Ovakav trener je u potpunosti iskoristio sportsku aktivnost kao idealno sredstvo komunikacije u procesu odgoja i obrazovanja mladih.

    Najučinkovitiji način nagrađivanja na igralištu je vrlo jednostavan a to je verbalna pohvala. Možete nagrađivati dobar potez igrača no što ako imate manje kvalitetne igrače i ne možete u njegovoj igri pronaći dobre poteze. Po tome takve igrače nećete nagrađivati što je vrlo velika pogreška. Kao što ih nagrađujete za njihove vještine i dobre poteze tako bi ih trebali nagrađivati i za njihov napor, možda čak i više nego za njihove vještine. Ne zaboravite to da se igrači osjećaju posebno kad ih trener pohvali pred ostatkom momčadi. Na drugoj strani pozitivne verbalne podrške je kažnjavanje. Neki treneri još uvijek kažnjavaju češće nego što nagrađuju. Probajte nikada ne uvoditi stegu kažnjavanjem nego to radije učinite učenjem. To će vam omogućiti da vašu upotrebu nagrada usuglasite sa stegovnim sustavom koji ne smije ostavljati sumnju u to što je neprihvatljivo u smislu napora, vladanja, situacija na igralištu. I to neće prouzročiti da vaši igrači budu u toj mjeri u strahu od posljedica zbog pogreške da postanu bojažljivi ili da odbijaju da uopće pokušaju. Ali na kraju, možda je razgovor u četiri oka najbolji način za motiviranje mlađe osobe koja bi dosegla svoj potencijal. Ponekad pozovite igrače u stranu. Potapšajte ga po leđima i objasnite mu da je on poseban i za vas i za vašu momčad. Nagradite njegov napor i potaknite ga da još više uloži. Biti ćete zapanjeni koliko mnogo može učiniti kratak razgovor. On može napraviti čuda
    .

    Ukratko, članak sem kopirao s site www.nogometnitrening.com s nakanom da ga pročitamo svi zajedno i da sve vas u omladinskim nogometnim selekcijama NK Sladorana priupitam što je to što vas istinski može motivirati za redovit i predan trening te uredan dolazak na utakmicu?!

    Što očekujete od vaših trenera, od vašeg kluba, a što je to što ste vi za uzvrat spremni ponuditi klubu i svojim trenerima, ispune li se vaša očekivanja?

    Lijep pozdrav!

    avatar

    20.11.2007. (11:54)    -   -   -   -  

  • msusac

    Obzirom da nitko od vratara nije u utorak u 15:30 nasao za shodno doci na trening i zbog cinjenice da se natjecateljska polusezona blizi kraju, planirani vratarski trening za cetvrtak nece biti!

    Stoga, uzivajte u stanci prvenstva, budite dobri u skoli i vidimo se na pripremama na proljece.

    Iskreno se nadam da cu do tad privuci nekog kadetskog vratara, a da ce te vi biti uredniji i predaniji na treninzima (vrijedi za sve vratare omladinskih selekcija NK Sladorana).

    Lijep vam pozdrav!

    avatar

    21.11.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • mrča

    pozdrav treneru...kad su jutarnji treninzi?

    avatar

    21.11.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • mrča

    koji smo na tablici?

    avatar

    21.11.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • Zvone

    Ja stalno posjećujem ovaj blog ali,ponajviše na moju žalost,ne dolazim na treninge...neću preko bloga govorit zbog čega ne dolazim...vidim da se Trener i trener vratara "MSusac" dosta trude oko ovog bloga...ja se isto nadam da ćemo se na proljeće sastati da popričamo o nekim statusima igrača u klubu ali nikako preko komentara iako bi bilo dobro da prokomentiramo ovdje na blogu svoje mišljenje o treningu,utakmici,bilo čemu vezano za klub...ja cu pokušat doći na prvi trening pa da popričam s trenerom i objasnim mu sve...pozdrav svima iz kluba...zvone pavelić!!!

    avatar

    21.11.2007. (20:54)    -   -   -   -  

  • Zvone

    Ja redovito posjećujem ovaj blog ali nisam dosad ostavljo komentare pošto nisam bio dosta u klubu,,mislim na treninge i utakmice...nije da se osjećam kao da nisam više član kluba nego nisam bio na utakmicama tak da nemam sta rec...vidim da se naši treneri dosta trude oko ovog bloga...svaka čast...pozdrav svima iz kluba....Zvone Pavelić

    avatar

    21.11.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • Zvone

    Ostavio sam dva slična komentara...nema veze...pozdrav!!

    avatar

    22.11.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • trener

    Neke stvari mi nitko neće moći objasniti..... Pozdrav Zvone!

    avatar

    22.11.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...