Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • wiseguy

    Zoran Milanović SDP - neslužbene stranice

    avatar

    17.11.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • wiseguy

    O, ova pjesmica me podsjeća na ono "tjeranje muha" iznad glave vašeg gradonačelnika, manire o kakvim možemo sanjati...

    avatar

    17.11.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Stihovi nisu opasni.... ali u tim gužvama ipak pripazite... i nemojte uzimati slatkiše od nepoznatih. :)))))
    Pozdrav vama i vašem anonimnom "pjesniku".

    avatar

    17.11.2007. (22:01)    -   -   -   -  

  • Narkoman

    Nedostatak kvalitete ne može se kompenzirati agresivnošću i bezobrazlukom. Nedostatak dobrog ukusa i osjećaja za mjeru ne može biti uvjerljiv u napaljenom navijanju za mogućnost ponovnog uzjahivanja. Vaša fascinacija ljudima koji svoje najdublje osjećaje izražavaju sa: a gđe je sada naš Vrginmost, dno je dna. Nemojte otići u Vukovar da ne bi uvrijedili svoje biračko tijelo. Kalkulirati, kalkulirati i samo kalkulirati. Prava ste partiija. Bili i ostali.

    avatar

    18.11.2007. (00:56)    -   -   -   -  

  • Redpen

    Dumbguy, ja znam da te tvoja majčica partija plaća da ostavljaš svoje bljuvotine svugdje po bespućima internetske neozbiljnosti, ali uzmi godišnji sljedećih tjedan dana i sačuvaj bar mrvicu dostojanstva što ti je ostalo. Podržavaš sigurne gubitnike i sve što radiš neće ti se isplatiti.

    avatar

    18.11.2007. (10:33)    -   -   -   -  

  • zriko

    ovo mi sve više liči na cirkus.silna patetika izbija iz svake rečenice...jadno,jadno...pretjerali ste malo g.vidoviću,u vašim se riječima sve više ocrtava samo neutaživa želja za vlašću i ništa više:((

    avatar

    18.11.2007. (10:42)    -   -   -   -  

  • Narkoman

    Redpen. Pogledah malo tvoj blog. Veliš stisla policija tebe tako učlanjenog u SDP i lijevo orijetiranog i sve to, a ne zbog dedine kolibe bloga, organiziranja štampanja partacetla za neistomišljenike i pretjerivanja pri ulizivanju Davorku. Sada radiš lijep posao i nije ti pala dlaka s glave. Perspektivan mladić u najboljim godinama- ni preglup, ni prepametan. Redovan u ostavljanju komentara sve i jedan niz dlaku SDP-u, jel to ljubav, sljepilo ili dostojanstvo?

    avatar

    18.11.2007. (20:32)    -   -   -   -  

  • Redpen

    Narkomančino, je li ti to prizivaš da meni padne dlaka s glave ili nešto više? Kome bi niz dlaku trebali ići moji komentari? HDZ-u ili HSP-u ili još gore političkim kurvama bez morala, koji su se podali za sitne pare i koji se gade svakom normalnom čovjeku?

    avatar

    18.11.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • tragicnamisao

    U kampanji inače sudjeluju nekompetentni ljudi. Na TV sučeljavanju VI. izborne jedinice od gomile kandidata većina nema pojma šta priča i kako zapravo država funkcionira. Šuker je širio svoju demagogiju, ali unatoč tome većina kandidata mu nisu ravni. Jedino je Picula tamo čovjek koji nešto zna i kojega Šuker uopće može doživljavati kao sebi ravnog, ostali su kao skupljeni s ceste.

    avatar

    19.11.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • Ivica

    Davorko uzeo si mi kad si bio ministar dvije godine ženinog porodiljskog.To jest 21900 kn. i to vam ne mogu zaboraviti.Moja sedmeročlana obitelj je tad oskudjevala u svemu pošto sam prognanik.Sad imam pet punoljetnih članova i svi čemo glasovat za hdz.
    Ovo nije provokacija ovo je istina.

    avatar

    20.11.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • Dim

    Davorko, kada si postao ministar osigurao si porodiljnu naknadu za moju trudnu, a nezaposlenu suprugu, koja prije za vlasti HDZ-a nije imala prvo na nju. Za prvo dijete gledali smo susjedu koja je u gradskoj upravi dobila posao preko veze (zna se!), pa odmah zatrudnila i imala pravo na rodiljnu naknadu, a mi ništa, nula kuna, nitko nas nije ni pitao kako nam je dok SDP nije došao na vlast.
    U obitelji (široj) ima nas 13 članova (znam, nesretan broj), ali svih 13 glasova od tada ide SDP-u. I ovaj put , naravno, glasamo svi za Zorana.

    avatar

    20.11.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • Ivica

    Lažeš !!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    21.11.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • Dim

    Što lažem, da je Davorko osigurao porodiljnu naknadu nezaposlenim trudnim majkama ili da nas je u obitelji 13 ili da ćemo svi glasati za SDP ili da mi je susjeda dobila posao u gradu preko hdz veze ili nešto peto? Uvjeravam te da je sve istina, koju je vrlo lako dokazati osim možda da ćemo svi glasati za SDP jer je glasanje tajno, ali to mi vjeruj na riječ. Jer hoćemo!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    21.11.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • Sdpijan

    Jesi normalan ! Taj "sdp" Ti je neozbiljna družina koja Ti obečava da če potrošiti "ispravno" Tvoje pare ,jer Ti kao ne znaš.

    avatar

    22.11.2007. (00:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...