Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • borut

  vesna
  Upravo sam si sa sinom G izmjenila nekoliko SMS-a. Na putu je k Irini, u Zagrebu pada snijek. Zavidim vam, kod nas je jos kasno ljeto. Rucamo na balkonu, Obuceni smo u kratke rukave i bosi.

  avatar

  17.11.2007. (12:46)    -   -   -   -  

 • ljelja

  Ja bih jedan ručak na terasi. Al s mog balkona pomeo bi me danas levanat:(

  avatar

  17.11.2007. (14:36)    -   -   -   -  

 • dalmacija moja inspiracij

  aaaaaa, humus...to su gušti...ma najglavnije je da imate lipi stol...nima veze zato je dobra spiza...

  dalmacija moja inspiracija

  avatar

  17.11.2007. (17:23)    -   -   -   -  

 • borut

  vesna
  @DMI ovo subotnje popodne vremeplovom sam prosetala tvojin blogon. ma covice, sta se nisi javia, kad si nam pored kuce prolazia. e sad si mi jos drazi, ali bi te molima da vise nikada tu gresku ne ponovis. ima u nas uvik dobre spize, a ako bi te veselilo prepustila bi bi i glavnu ulogu za spaheron. nego reci i toj tvojon ceri, neka nam se javi, ti imas nas e-mail, je li. ostavila san ga pri ulasku u blog. veliki pozdrav!

  avatar

  17.11.2007. (18:05)    -   -   -   -  

 • blogamimoga

  Kako smo se počeli pratiti i sretati po blogovima. Ne znam više tko je koga preko koga otkrio, ali to je najmanje važno. Svratim u Vesne i Boruta, tamo DMi...odem u Gervasiusa T. tamo Pedeset +, čitam Put oko svijeta, manje više svi....
  Još kad Vesna kaže: Čoviče šta se nisi javio kad si mi kraj kuće prolazio? Pa da to nije fenomenalno?

  avatar

  17.11.2007. (21:11)    -   -   -   -  

 • borut

  VESNA
  @BMM mi smo se na blogu druzili sa dosta ljudi koji su vec i prestali pisati, sto mi je vrlo zao. Pratili smo se i ugodni su nam bili ovi virtualni kontakti. Jednom, prilikom naseg posjeta, uprilicili smo i susret. Kakvo odusevljenje. U tim dragim osobama prepoznali smo jos puno draze ljude sa kojima nas sada spaja pravo prijateljstvo, nase bogatstvo!
  U nasem otvorenom domu rado primamo posjete i svaki gost je dobrodosao. To svakako vazi i za one koji su iz Makarske posli okolo svijeta. Ako ih put navede kroz ove krajeve molimo da nas ne zaobidju.
  Udji u kral.blog.hr pa da vidis koja je to klapa bila. Jedina je steta da je prestalo.

  avatar

  18.11.2007. (12:14)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...