Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • manji brat,gori do vrata

    slazem se s tobom mali brate u dobrom dijelu tvog posta, ali vidis ima tu jedna mala greska koja ti se potkrala. naime ako, sto bi se iz tvojih rijeci dalo zakljucit, bi u hrvatskoj pravo glasa imali samo oni koji u hrvatskoj placaju porez onda bi se svim nezaposlenima (a i neradnicima bome) to isto pravo moralo oduzeti, zar ne? treba ostati hladne glave u ovoj lobotomnoj predizbornoj kashi. ne dajmo se ponovo u vazale (kad smo vec kod politike evo i mog misljenja). drugarski pozdrav.

    avatar

    15.11.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Proba.

    avatar

    16.11.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @Manji brate, ali više nisi prvi do prozora? Nisam izgleda bio najjasniji. Po logici stvari pravo glasa mogu imati oni koji žive, odnosno pravno rećeno koji imaju prijavljeno prebivalište u toj zemlji, u kojoj su izbori. Zašto sam napisao oni koji plaćaju porez u toj državi jasno je iz konteksta. Ako je dvostruka mogučnost onda bi Ivaniševič mogao(ili je mogao glasati) i u kneževini Monaco i u Hrvatskoj. Ali to je je več u u domenu Ustavnog prava pojedine države odnosno Međunarodnog privatnog prava, kolizje i bilateralnih ugovora pojedinih država iz Naslova državljanstva, odnosno međusobnih priznanja istih.
    Nezaposlenima zbog njihovog statusa bih dao pravo da mogu glasati ne jedan nego tri puta, jer to je jedini naćin da oni smijene ovu nesposobnu i vlast (a i one prijašnje) da se zaposli vojska od oko 400 tisuća nezaposlenih. Jer sposobna vlast ne može stvoriti toliko ugroženih u jednoj maloj državi. Dosta je diktata MMF-a i ostalih Svjetskih vladara iz sjene. Svi imaju pravo jesti. A što kazati o neradnicima. To je kazao još davno Jackes Prevert, pjesnik svjetlosti Pariza: Od jutra do sutra najteže je ne raditi ništa. Zato ih oslobodimo rada danju(jer oni stvaraju noću), a u to spada i glasanje, jer teško se u našoj Izbornoj jedinici među 24 liste i toliko uglednika odlućiti njima za koga glasati.

    Dok se ne napravi jedinstvena Izborna lista nezaposlenih i "neradnika", teško da će u ovo
    jzemlji doći bolja vremena. A dotle neka ovu zemlju vode tajkuni i Svjetski moćnici

    p.s. Odkada je na Bliskom istoku izmišljen kovani novac, kasnije kreditne banknote i konačno papirnati novac,otada je civilizacija pošla rapidno nistrmo. Vratimo se u prvobitnu trampu.
    Jesam li napredovao u tvrdom i mekom ć i č.

    avatar

    16.11.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • prozor je pao

    ma kakvi prozor ubi me promaja...:)
    a č i ć su ti predobri...to me dovodi u sumnju oko autorstva teksta...

    avatar

    16.11.2007. (20:20)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Proba.

    avatar

    16.11.2007. (22:27)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ -prozor - Hvala na ažurnosti.Razlikujem meko i tvrdo ć i č jer se služim knjigom hrvatskog pravopisa, a kod - će, koji nije u pravopisu pomogao mi je mali Tin, koji je po sluhu rekao da je meko. Hvala Tin.

    avatar

    16.11.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • cico

    Sve je stvar izbora, ali ne ovih politickih, nego naseg osobnog!
    Sta mi zelimo i sta mozemo, gdje su nam limiti!

    Cestitke na pobjedama!
    Reka san ja da je dvoje judi prominilo Argentinski ragbi, a ovih dvoje (2 L) mogli bi Rvacki!
    Vidin da te jos uvik muce ovozemaljski problem-cici!

    avatar

    17.11.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  • bla bla

    mali brate karlo, zajeba te je mali (ili veliki ) tin, sve ti je krivo reka. za uši ga povuci. ne bi ni bilo dobro da naučiš šta nisi do sada. šta te je briga. važno je da se putuje i da se ne upadne u izborni metež. idemo dalje!
    cico, pusa

    avatar

    17.11.2007. (17:58)    -   -   -   -  

  • rugbymakarska

    Odg. na komentar: Slažen se da je marketing loš. Jednostavno nema volje da se nešto pokrene ni od strane uprave ni od igrača( upravo su oni temelj svakog zdravog kluba). Nažalost, bit će sve gore, jer ja nevidin na vidiku novog Šimića ( Svaka čast Beniju al on to sigurno nije) ni novog Dapića..... Dojma san da svi samo pričaju a kad triba zasuknit rukave i radit, ćorak.... Bojin se da će se uskoro ponoviti situacija od prije 3-4 god, kad se gubilo u Splitu 90 razlike.

    avatar

    17.11.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • mali brat

    proba.

    avatar

    19.11.2007. (23:51)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ cico. Dobro si reka, zašto sam se prilipio za ovozemaljske "probleme, kad to nije očito moj prioritet- Pozdrav tebi i Marini i simpatičnoj dici(Nažalost ne znam im ime).@ Bla-bla-nema to veze ni s malim ni velikim Tinom, neko sa Ivom Škarićem profesorom fonetike na filozofskom fakultetu u Zagrebu,koji mi je osobno kazao da je tvrdo i meko č i ć izmošljotina, jer to u stvari ne postoji(bar za sve). Zajebimo te gluposti!

    avatar

    20.11.2007. (00:05)    -   -   -   -  

  • beznicka

    do sad ti je valjda netko već javio da je kovač prijavljen u zaprešiću, a č i ć su naša realnost, :)

    avatar

    22.11.2007. (21:54)    -   -   -   -  

  • Jomlsfou Uyim

    trgovac, on je odlucio ostati kako bi vidjeli dogadaj.Ona je potom krenula u apotekar-a, gdje je i sama namjesten sa svim define refurbished laptops

    avatar

    01.10.2009. (12:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...