Komentari

sunflower37.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • fanny

    Nisam komentirala ni predhodni post, sram me bilo. A voljela bih doživjeti ugođaj tog vremena naseljavanja i borbe za opstanak u sredini, koja je bila koliko lijepa, toliko i surova. No nije badava da su Australci - žilavi i otporni :)
    A Božić u japankama i kratkim rukavima, nikako se ne mogu ušaltati. Iako nisi u Opatiji imala onaj pravi ugođaj, vjerujem da ti je ovo svejedno - neopisivo :)
    A do Božića će kod vas i do +40 :)))
    Pazite da vam ventilatori ne prevrnu Božićno drvce :)))
    Pusa mila i uživaj, i ja sam radim ukrase, naravno, svake godine nešto novo :)))

    avatar

    15.11.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Eh, vrući ljetni Božić, to mi je malo teže zamisliti.
    I ja polako razmišljam o tome kud ću postavit rasvjetu po kući i oko nje.
    Još da bude toplo dok to montiram bilo bi super, al obično mi se prsti tako smrznu dok to sve postavim da mi treba tri dana da dođem k sebi. :-))

    avatar

    15.11.2007. (13:31)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Masu slika u tom ljetnom Božiću prolazi mi mislima.
    Gledao sam ne jednom neke snimke kako to izgleda...vručina,more,plaža,bikini...što bih dao samo za taj jedan dan .
    Ovako ću ti samo osmjeh ostaviti i nadati se da nas nećeš zakinuti za te fotke,ha?Obečaj!

    avatar

    15.11.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Komentirat ću poslije sad samo pusa,pusa,pusa,pusa.....

    avatar

    15.11.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Cudno zvuci ljetni Bozic. Ali posto ja ljeto obozavam, ne bi mi tesko palo, dapace. I nije ljeto fuj, bas je mljac. Hoces se mijenjati za ovu Rijecku buru i zimu? Ja bi. Odmah.

    avatar

    15.11.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dok ja sa prozora vidim snijeg na Viševici i Tuhobiću, a sa balkona i na Velebitu (a kažu da još pada) ti uživaš u toplini južnog sunca, he. Ipak više volim Božić sa snijegom. Pozdraw sa pomalo friškog Kvarnera

    avatar

    16.11.2007. (02:15)    -   -   -   -  

  • JGB

    Ja sam prvi Bozic u Au docekala na +38. Nije bilo sarme, francuske itd. Isli smo na plazu. Nikad tuzniji Bozic nisam provela :-(. Nije bilo obitelji , snijega itd. Ali iduci je bio sa snijegom, doma :))). Nadam se da ce i tebi tako biti.
    Gledam ove komentare gore, oni bi sve dali za jedan ljetni Bozic, a mi bismo zimski. Nikako svima udovoljiti :-). Puno pozdrava susjeda.

    avatar

    16.11.2007. (07:59)    -   -   -   -  

  • misko

    Prava ekspolzija boja na tvom blogu!
    Da je barem ovdje vruće...:):):)
    Pozdrav lijepi sa Kvarnera!

    avatar

    16.11.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    JOj, da je bar kod nas ljeto! Je, vruće je, al sve je bolje od ove hladnoće vani....brrrr......jutros -5 kod nas, ajd bar sad sija sunce pa je lijepo bar kad gledaš iz kuće :)))))
    A bor? Meni je trebalo nekoliko godina da shvatim......bor je najveće veselje djeci, uživaju u svemu vezanom za kićenje, i ja sam stalno htjela bor u ovoj u onoj boji, pa lampice u skladu pa....a moj sinko stalno gura nešto što meni ne paše, a njemu baš lijepo - šareno....i onda sam mu pustila da on kiti bor sam. Ajoj! Svih vrsta i boja kuglica i nakita i šarene lampice.......dijete je bilo sretno i to je najbitnije! I još uvijek je tako. Nije me više briga što je i koja boja moderna.....moje dijete je veselo. No, sad je već velik, ali bez bora i kolača(koje je pečem, ne kupovne) ne ide. Uživajte dok je princeza još mala i dok se svemu tome jako veseli!
    Osmijeh i pusu ti šaljem!

    avatar

    16.11.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • baca iva

    SAM

    Vraćao sam se sam
    posve sam
    i sjenu mi je mjesec odvukao za oblake.
    Ostali su jedino koraci
    i tri kapi kiše na obrazu.


    Lijep vikend želim i srdačno pozdravljam!

    avatar

    16.11.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • mrakar

    Pošalji i nama malo sunca. Pozz! Miki

    avatar

    16.11.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Lijepi nakit za borić, ja volim katkada sve staviti u kič, ma obožavam. Pusa.

    avatar

    16.11.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Pišeš vručina i japanke; a ovdje hladnoća , već je pao i snijeg koji se ubrzo otopio, čizme , bunde, rukavice, kape, ma prava zima...Kod nas još nije počela euforija kičenja, mislim da će počet poslije Svetog Nikole i starijoj i mlađoj kčeri još uvijek punim čizmice, ma zar to nije divno, nek se djeca raduju bez obzira koliko godina imaju?Pozdrav ti ostavljam

    avatar

    16.11.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • dva

    i meni je vruće, al samo zato što sam od bijesa na poveliki račun za plin otvorila oba radijatora u dnevnom boravku..do sad sam štedjela..e, figa štednji!!!
    Božić mi se čini još jako, jako daleko. Kod nas ( u malo mjestu ) još nije započelo ni ukrašavanje ulica i trgova, a kamoli pripremanje ukrasa po kućama. Nekako, najranije za početak Adventa počne. Al zato su danas stidljivo zalepršale prve pahuljice snijega. Nije ni ostao, al ga je pažljivi promatrač mogao u prijepodnevnim satima na trenutke primjetiti. Eto ti malo domaćeg ugođaja :P
    Samo ti draga Sun uživaj u toplom Božiću..
    pozz i kss

    avatar

    16.11.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Sun, ne budi nam tužna zbog snijega...evo, nad Rijekom lepršaju prve ovogodišnje pahuljice, rijetke i neuhvatljive čak i oku kamere.
    Prva koje se dočepam - tvoja je ;-))).
    Samo, vjerujem da ćemo se načekati, jaaaako su sramežljive, hihi...

    avatar

    17.11.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Druga zemlja, druge prilike i običaji. Mislim da ću ove godine imati crveni Božić. Odavno nisam. Svako nekoliko godina jedan član obitelji bira novu boju za ukrase. Zadnje dvije Tajfunić je željela ružičasti. Sada kći traži crveni:))) Prije toga bio je zlatni, još prije toga srebrni ...

    avatar

    17.11.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Meni je to šarenilo božičnoga nakita predivno...Ti se stvarno na vrijeme pripremaš za slavljenje...Moja mala obitelj će se ove godine okititi najljepšim mogućim darom.Kćerka će roditi drugo dijete,malu djevojčicu i zvat će se Jana.Svi je jedva čekamo.Baka je unaprijed obožava.Biti će i kolača i svega što ide uz blagdane i uz jedan poseban događaj kao što je rođenje djeteta.

    avatar

    17.11.2007. (21:23)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    da fakat je tesko zamisliti Bozic na +40!!!!!!!! Iako mrzim zimu i hladnocu ipak Bozic u drugacijem ozracju mi je stvarno tesko zamisliv. Dakle za slijedeci Bozic ste u domaji???? Super, nadam se da ce ti se zelja ispuniti :))))))))) Ja pak izbjegavam ici u ZG po zimi upravo zbog vremena. Zelim ti uspjesno trazenje bozicnih ukrasa te samo ukrasavanje :))))))))))) pusa draga novopecena Aussie :))))))))))))))))))))

    avatar

    18.11.2007. (02:08)    -   -   -   -  

  • katrida

    ............ne mogu povezat lito i Božić..........Božić je snig i hladnoća............baš me zanima kako će te se snać...

    avatar

    18.11.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • skiceSlavonije

    Ma za 5 si, samo ti navijaj i nosi naše 'rvacke boje! Nitko to neće nosit mjesto nas. A to j' naše... Puno lipih pozdrava iz Požege, Zis.

    avatar

    23.11.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...