Komentari

toncitadic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


 • taj sam koji jesam

  Prezimenjače moj,
  kad sam Vas molio za pomoć, uredno ste prešućivali ono što se ovdje i u svim državama svijet naziva kriminal ili korupcija. Kako sam izašao iz politike, gdje sam bio dužnosnik stranke koje je nekoć participirala u Saboru, tako sam se pomirio s tim da u Hrvatskoj više nema stranke koje će štititi nacionalne interese. Na zadnjim izborima odlučio sam se za Vas jer ste nudili poštenje. Ali nakon šutnje Vas i ostalih pravaša - nikad više.
  Dopuštali se sve ono vrijeme da Đapić blokira pravu pravašku stranku i ujedinjenje svih pravaša i ne pišem Vam ovo da nešto naučim ili čujemo novoga od Vas. Ja ipak mislim da Vi, ako je riječ o nacionalnim interesima, trebate učiti od mene, a ne obrnuto.

  p.s.
  Niste objasnili gdje je kvaka, odnosno zašto ste skinuti se te liste.

  avatar

  14.11.2007. (17:59)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  Kao propali HSPovac (jos dao ostavke kada je Miroslav Rozic otpusten sa sefa zagrebacke gradske organizacije), mogu samo sjesti i plakati nad ovo lakrdijom ... Svi ostali 316,000 su dobili ....

  avatar

  14.11.2007. (18:36)    -   -   -   -  

 • Živim fotografiju

  Eto, gospodine Tadiću, da nešto napišem i vezano za Vaš blog. Iskreno, ne volim desne političke opcije, pa niti onu kojoj ste pripadali, no ipak držim kako ste bili najsvjetlija točka te priče. A s obzirom na to direktna ste prijetnja "demokratiziranom" HDZ-u u svojoj izbornoj jedinici.
  Pozdrav i želim Vam uspjeh u dobivanju novca koji Vam pripada! Barem da Vi to uspijete, kada ima more nas koji to nikada nećemo uspjeti.

  Frida

  avatar

  14.11.2007. (19:24)    -   -   -   -  

 • Zvone Radikalni

  Ovo je naprosto nevjerojatno !!!

  Vidio sam već vijest na pollitika.com, i ne znam što bih rekao. Flagrantno kršenje SLOVA ZAKONA !!!

  A ti se Tonči, kad prođu izbori, lijepo žali. Lako će oni tada namaknuti i dati ti 250.000 kn kad više ne bude bitno !!! Podlo i prefrigano.

  I sramotno !!!

  Nisam desničar (čak daleko od toga ;-), ali Vas kao političara izuzetno cijenim, i da kojim slučajem glasam u X izbornoj jedinici na moj glas bi mogli računati sigurno.

  Nadam se da ćete sa svojom listom svakako dohvatiti tih magičnih 5 % jer Sabor bez Vas ne bi bio isti.

  avatar

  14.11.2007. (22:45)    -   -   -   -  

 • Pravaš

  Gospodine Tadić, ja mislim da je to sprega HDZ-a i Vašeg bivšeg šefa, jer njemu i Ruži bi mogli pomrsiti račune, a i HDZ-u. Ne pripadate više satelitskoj kamarili i morate računati s time da je ovo tek početak spletkarenja!
  Iskreno mi je žao zbog nastale situacije, ali metode vrhuške partije i Vašeg bivšeg šefa su mi poznate (Kutina 1993).
  Lijep pozdrav
  Bog i Hrvati!
  ps. niste u mojoj izbornoj jedinici, ali Vam i tako nebih dao glas, jer ste održavali na životu Antu Đapića koji siluje stranku prava, a Otac domovine se okreće u grobu!

  avatar

  15.11.2007. (06:09)    -   -   -   -  

 • * *Ciciban! Dobar dan ......

  ..Štovani, g. Tadić jest istina je da "Vuk dlaku mijenja , a ćud nikad vučja glava kao simbol HSP-a to pokazuje". Ali vuk nikakove veze sa Pravaštvom nema, što ste mogli očekivati , trebali ste ranije pobjeći od vuka koji stalno dlaku mijenja, sve od Arlovića na mjesta pomočnika na katedri, preko HDZ članstva,...Naposljetku instalacije, u ulasku u Paragin HSP, i uz čiju pomoć oduzete HSP izvorne stranke 1993. godine Saboru u Kutini naravno nelegalnom. Niste li znali ??....

  avatar

  15.11.2007. (08:43)    -   -   -   -  

 • pulicer

  Stvar jasno izgleda nepravednom. Zakinuti ste!
  No ako Vam to nesto znaci, mozda sad bolje osjecate sto znaci biti umirovljenik, radnik, cija je tvornica "pretvorena", netko tko nema posla, i milijuni drugih.Znam da ova utjeha ne suska ali je iskrena.

  avatar

  15.11.2007. (16:05)    -   -   -   -  

 • blueeyeboy

  E moj Tonči,tak ti je to,zalaganje bi ti se trebalo isplatiti nakon aktivnosti u saboru,budući da je ona oduvijek bila impresivna,a želim ti sreću,ti si definitivno zaslužio svoju saborsku plaću jer si bio aktivan,u x pitanja,dok ih je većina dolazila na izglasavanje,da nam je više takvih koje zanimaju problemi i pitanja koja razumiju i nerazumiju svima bi nam bilo polje.
  Ljep pozdrav!

  avatar

  16.11.2007. (21:10)    -   -   -   -  

 • O svemu by DARGAN

  Niđe veze... Debeli, dalje od korita ! ! !

  avatar

  18.11.2007. (22:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...