Komentari

nehajeva.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • PowerUser

    Uloga Gonga se mijenja kroz godine i stvarno se možda može postaviti pitanje no ukoliko "podižeš svijest" građana - kako ostvariti biračko pravo u principu se to ne radi svake godine. Dakle ovaj spot je primjer kampanje, ukoliko postoji problem da previše ljudi ne glasa zbog jer ne zna kako onda to jest propust kakvim ga ti prikazuješ - ali ukoliko je to mali postotak onda nije jer su se možda okrenuli važnijim pitanjima.

    Sječaš se kako su govorili na fakultetu kako više ne kontroliraju izbore u smislu da netko manipulira sa rezultatima kao što je to znala biti praksa 90-ih. Budući da je izborna komisija ove godine poslala svim građanima dopis kako ostvariti pravo na glasovanje i van svog mjesta sigurno je prepoznato da nema potrebe za kampanjom. Ukoliko su neki (hmm..) propustili obaviti potrebnu papirologiju to je drugo pitanje :-)

    Jedan od projekata koji ja znam da ove godine rade jest upravo projekt naših studenata sa njima u okviru kolegija magistre Marijane Grbeše. Dakle rade provjeru koliko su istinite političke poruke na predizbornim plakatima. Istraživanje je prekrasno - pogledajte i razmislite www.gong.hr/news.aspx?newsID=779&pageID=1

    avatar

    14.11.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • zmaj

    na ovu reklamu naletila nisam (iako bi mi sigurno puno bolje sjela od svih stranačkih), ali ipak bilo bi bezobrazno reći da je to razlog zašto ja nisam obavila što je trebalo kako bi mogla glasati na izborima. mislim da je je kod mene, a i većine koji su u istoj situaciji, glavni razlog lijenost. i sada, nažalost, moram reći da spadam u skupinu onih koji nisu napravili što je trebalo, a ne žele baš dati novce za prijevoz do doma. kažem, sama sam kriva i sad bi se kaznila. ali već je kasno za to.

    avatar

    15.11.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • JD

    Paaa.. Ja sam malo razmisljala o tim izborima i definitivno su me GONG-ovci privukli da se prijavim za promatranje izbora kad su dosli k nama na fax. Kao i Reina nisam zbog lijenosti(a bas mi ni ne svrbi 250 kn) azurirala svoje papire i promijenila mjesto glasanja, no ne zalim.. Nisam niciji pobornik pa.. Eto, to je moje misljenje! Ovako cu opet sudjelovati u izborima..

    avatar

    19.11.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...