Komentari

anarhijaweekly.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Anarhistička misao

  Baš me zanima hoće li etičko povjerenstvo zabraniti takve plakate HDZ-a nakon ovog izvješća, a koje pokazuje upravo to što si ti rekao da nas obmanjuju i lažu.

  Neki dan sam upitao jednu stariju gospođu, umirovljenicu, da li joj je HDZ vratio oduzetu mirovinu. Odgovorila mi je da nije. Dakle, HDZ-ovci svojim plakatom - vratili smo dug umirovljenicima - ostvareno - laže narodne mase. Gdje je tu etičko povjerenstvo. Naše društvo je definitivno u k.... i mučno mi je to sve gledati...

  avatar

  13.11.2007. (18:54)    -   -   -   -  

 • skaska

  Etičko povjerenstvo ha ha ha, da etičko ha ha. Ha.

  avatar

  13.11.2007. (19:01)    -   -   -   -  

 • Živim fotografiju

  Iskreno se nadam da će ocjena etikog povjerenstva stići uskoro, pa da vidimo kako to funkcionira kada HDZ obmanjuje i laže, naspram spota koji je to povjerenstvo ocjenilo neetičnim, a nema u njemu obmana i laži. Samo podsjećanje birača na obmane i laži sadašnjih vladajućih... (Inače, nemam veze s HSP-om, samo me nervira nepravda)
  Frida

  avatar

  13.11.2007. (20:10)    -   -   -   -  

 • anarhija weekly

  živim fotografiju; ja sam također jako daleko od hsp-a, ali zabraniti spot u kojemu nema montaže i koji je čisti dokumentarac, to je katastrofalno. Sanader se počeo ponašati poput fašističkog diktatora, traži uporište u Crkvi, konzervativnim i nacionalistički nabrijanim krugovima, agresivan je i kampanja mu prepuna pretencioznih laži i manipulacija.

  avatar

  13.11.2007. (23:09)    -   -   -   -  

 • tip

  etičko povjerenstvo ima drugačije razmišljanje od nas, crveno plavi plakati nisu, po njihovom, usmjereni protiv SDP-a nego su sasvim bezazleni. Možda nam i povjerenstvo želi sugerirati za koga treba glasati.

  avatar

  14.11.2007. (01:10)    -   -   -   -  

 • Živim fotografiju

  Baš sad čitam ovaj tvoj odgovor (Anarija weekly) i razmišljam kako svi pričamo o Sanaderovoj kampanji. Ne o HDZ-ovoj... Valjda će to ljdui shvatiti. Jednostavno nam ne treba takav čovjek. Osim toga, čitam u Jutarnjem sad kako je policija u H.Kostajnici privela dečka jer nije htio na predizborni skup HDZ-a. Barem tako njegov otac kaže. Jedva čekam nastavak te priče... tj. želim čuti i drugu stranu...

  Frida

  avatar

  14.11.2007. (10:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...