Komentari

naturalyblondie.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • Sarah

    Svaka čast. Ja ne bi imala živaca toliki post napisati.
    Sviđaju mi se njegovi citati. Procitala sam par njegovih knjiga, ali prijateljica nikako da mi donese tu ''Jedanaestu minutu'', a bas zelim procitat.
    Jesi procitala ''Sjela sam na obalu rijeke Piedre (valjda) i plakala...'' ? Davno sam procitala, zaboravih kako se rijeka zove. Ali ima toliko dobrih misli i svega.
    pozdrav...
    TV,msn...definitivan gubitak vremena.
    pozz

    avatar

    13.11.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • Doll

    oj! novi post..dugačak post..a ja nemam vremena čitat, ajmeeee tako mi žao, al umorna sam ko pas... kad stignem pročitam sigurno jer koliko vidim spominju se knjige, a ja volim čitati kad imam vremena :)

    pusaa

    avatar

    13.11.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • *Sound Of A Child*

    Knjiga ili TV?
    Knjiga =)

    "To što sam otišla ne znači da se nikada neću vratiti"

    =)=)

    avatar

    13.11.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • Domino.

    Predobro... :D
    Svida mi se! Ja jako volim čitati knjige ali i volim gledati filmove,
    ali za mene to se dvoje ne može usporedivati iako je to uvijek bilo za komparaciju..
    Opet film je film, a knjiga, knjiga...
    Ja se uživim i u jedno i u drugo :P...
    A što se tiče zaljubljenosti, pa...
    Glavno je da ti znaš, a mi ćemo ostali sznati tek poslije :))
    *pusich ~

    avatar

    14.11.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • Domino.

    A da, to sam ja djevojčica pod šarenim kišobranom :D

    avatar

    14.11.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • Marissa

    Svaka čast na dužini posta.Knjiga ili tv?Hmm...Ja obožavam čitati,znala sam čitati knjigu dnevno,najpoznatija osoba u knjižnici sam bila,al onda sam nekako prestala,a više sam počela odlaziti u videoteku jer sam ovisna o filmovima...i sad sam tamo najpoznatija osoba.Ne znam šta mi je bolje.Uvijek se previše uživim il u knjigu ili u film.Tv program uopće ne vrijedi komentirati.Jedno veliko ništa!Tamo svima treba dati otkaz.čista katastrofa.Čisti gubitak vremena.Pozdrav:)

    avatar

    14.11.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • M.

    Dok sam čitao ovaj post, činilo mi se da sam ga ja napisao. Sve što si napisala o televiziji, knjigama, filmovima i glazbi u njima, sportu, i ljubavi, sa svim se 100% slažem, odnosno, to su moja mišljenja i ono kako ja razmišljam o tim stvarima. Zato bi bilo sad glupo da izdvajam svaki dio i pišem: "Slažem se s ovim, slažem se s ovim..." kad se slažem sa svim. Samo bih te htio upozoriti da na tv-u sapunice izumiru (nova tv je prošle godine imala 5 sapunica u svom programu, a sad nema niti jednu), hrt drži neku tradiciju s jednom sapunicom, a ni rtl ih više nema. Coldplay su sa svakim albumom jednako dobri ako ne i bolji.

    avatar

    14.11.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • M.

    Što misliš o realityjima, Big brother, Showtime...?

    avatar

    14.11.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • Plaavusha

    hej, vidjela sam da nisi neko vrijeme piasala,...baš je ok post...što se tiče ljubavi i zaljubljenosti, mislim da je zaljubljenost nešto trenutno, opčaranost osobaom, nečim novim, ali ljubav je nešto dugotrajnije, kad ti osobu bolje upoznaš kad znaš i njene mane i loše stvari ali ju i dalje voliš, jednostavno cijeniš tu osobu i voliš ju i stalo ti je do nje. a što se tiče knjige ili televizija, pa moram ti reći da već duuuugo nisam baš pročitala neku knjigu a da nije nešto što sam trebala naučiti, neki trač magazin, novine ili tako nešto, jednostavno nemam vremena a i nekako mi se ne da, ne znam...kažem prolistam magazine, pročitam a k mi nešto zapadne za oko i to je to...možda bi trebala više čitat al jednostavno mi se sad ne da. a televizija...slažem se s tobom u potpunosti, jako su loše emisije, gubljenje vremena a za to vrijeme mogla bi radit možda nešto korisnije, na kraju krajeva svi ti glumci žive od toga i to im je posao, a kladim se da ne sjede doma i bulje u tv kao mi koji ih gledamo...pozdrav.

    avatar

    14.11.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • tonka

    Kao i ti, uvijek biram knjigu, a ne film... TV skoro i ne gledam, osim kad me opali totalni napad lijenosti pa blejim u ekran iako mi je program glup jer mi se neda ustati iz fotelje... Coelha ne volim, ali onaj citat je primjenjiv na mene, barem u prvom dijelu... ;) Definitivno ne želim kaos, a čini se da ga ne mogu izbjeći... ;)

    avatar

    14.11.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • Doll

    "Svijet ima smisla samo ako imamo s kim podijeliti svoje osjećaje" iako je ovo kraj posta, najviše me se dojmio..sve nekako ima više smisla, ako to imamo sa nekim podijeliti..makar to bila i tuga..od Coelha sam čitala Alkemičara i Na obali rijeke Piedre sjela sam i plakala..prije sam čitala krimi romane, romane za tinejdžere, a kako starim ( hehe ) više me privlače knjige sa nekom porukom, misli.. a Coelhove su sigurno takve :)

    TV sam prije dosta gledala..prvo sapunice..sad ih ni ne gledam..pa serije tipa "Svijet prema Jimu, Prijatelji" onak, malo veselja...sad ni to više ne gledam...pogledam neki filmić iako ne pamtim kad sam zadnji put pogledala neki film, i preferiram kino. Sad ni nemam vremena za tv..Osim subotom za Showtime, hehe :))

    Na netu sam skoro svaki dan..nije da se razvio neki tip ovisnosti..al i tu se čujem sa ljudima prek msn, bloga i jednostavno ne mogu samo jednostvano nestati..i to ne smatram gubljenjem vremena..jer za ono što se hoće, se uvijek nađe vremena..uz sav stvarni život :)

    pusaaa

    avatar

    15.11.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • m@l@ uspomena

    .. pročitah post do kraja i svidjeh mi se.. i dojmio me se citat jer sma od osoba koje takve stvari navedu na razmišljanje i potaknu niz osjećaja i poželim pročitati tu knjigu i pokušat ću kad is nadjem vremenea a za dobru knjigu uvijek ima vremena.. da li nekog možemo otpočetka voljeti.. da li postoji ljubav na prvi poglked.. hmm.. svatko od nas ima svoej poimanje ljubavi i kako polako sazrijevam sve više shvaćam da je ljubav nešto dublje što nas prožima.. što nas mijenja, u nama budi ono najbolje.. i mislim da ne možemo nekoga voljeti odmah čim ga ugledamo.. jer voljenje je jedan dulji proces u kojemu sazrijevamo kao osobe, i tu je mnogo više od toga osim jednog pogleda.. mnogi se zavaravaju, ali možda doista može voljeti odmah.. ne znam.. meni je ljubav dugotrajan proces i da zaljubim se potrebno je malo vremena, a dok volejti jke nešto posve drugo čega nsimo ni svjesni jer danas olako padaju riječi volim te..
    .. knjiga.. čitanje.. moja istinska ljubav kojoj se predajem bezuvjetno.. pogotovo ljubavne tematike.. čitanjem se mogu potpuno prepustiti tome, zamisliti se nad tim riječima i stvoriti vlastiti sliku.. dok film volim pogledati, neki su me i rasplakali.. ali knjiga je ono što stvara doživljaj je rfilm kreće i ne možeš zaustavititi tren, zamisliti se.. knjiga nam ostavlaj više vremena..
    .. potpunu ljubav teško je shvatiti.. potpunoj ljubavi moramo se predati bezuvjetno.. sa svakim svojim dijelomi trebamo znati prepoznati onoga tzko će poubiti tu ljubav u nama.. tko će zapaliti te vatre što tinjaju u nama..
    .. ostavljam zagrljaj utjehe i pusu.,..

    avatar

    15.11.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • pegy

    U zadnje mi je vrijeme tv ispred knjige. Na neki način je to radi ljubavi. :) Volim. I volim svašta raditi s Mojim Nekim. Kad čitam, čitam sama. Kad gledamo tv, gledamo skupa. I on "moje" ljubiće, i ja nogomet. :) Volim čitati, i kad budem imala samo malo više vremena, opet ću se učlaniti u knjižnicu. Do onda, pratit ću politiku, gledati Dnevnik, nogomet, a i svašta još. :) Sad virkam u Ally McBeal koju volim. A i blog volim. :)

    avatar

    15.11.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • Sophie

    Zaljublejnost,jooj...hhe...koliko nas samo ponekad košta..
    ja općenito volim podjedanko i knjige i tv...zavisi šta se nudi.ali istina je da u zadnje vrijeme
    je to češće tv,nažalost...usput ovo mi je novi nadimak,i nova adresa bloga..pusa

    avatar

    15.11.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • Domino.

    post :)

    avatar

    17.11.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • ¤K¤L¤A¤R¤I¤S¤A¤

    Neznam otadle početi s komentiranjem... prvi put se nalazim na tvom blogu i rijetko koji post me ovako pozitivno oduševi.....čitajući - htjela sam toliko toga kometirati sada nisam sigurna da ću se svega sjetiti....
    ugl... da krenem.... knjiga jedanaest minuta... teta mi je preporučila da je pročitam ali si nisam zapisala i sad sam se tek sjetila kad sam vidjela na tvom blogu... i naravno - prvim posjetom u knjižnicu je posuđujem...
    ako nešto obožavam kod čitanje je papir koji stoji uz knjigu i u koji zapisujem citate koje uvijek rado volim iznova pročitati.... kao i ti ja također biram knjigu .... obožavam čitati.... a razlog zašto više volim knjigu? mislim da osoba razvija svoju maštu, zamišlja likove, mjesto, događaje onako kako on želi a ne kao što je to smislio neki scenarist..... obogaćuje svoj izrađaj.... naravno i vokabular riječi se povećava.... a najdraže mi je kada mogu prokomentirati pročitanu knjigu s osobama koje također obožavaju čitati.... poistovjetiti se s likovima događajima.... i slično..... naravno nazaobilaza je utjecaj medija.... utjecaj televizije.... kad si pisala o sapunicama - sjetila sam se sebe u 5. i 6. razredu.... bila sam malo opsjednuta time.... sad mi se jednostavno gade.... ne osporavam da na televiziji nema dobrog sadržaja..... ima, ali nekako mi se čini da dominira onaj loš saržaj.... volim pogledati dobar film.... a oni su mi dravi opet zato što poboljšavam svoj engleski jer nesvjesno upijam nove riječi i poboljšavam svoje izrađavanje..... ali naravno neusporedivo s knjigom.....
    i još bi samo htjela prokomentirati sam ulomak knjige.... zaljubljenost i voljeti.... svatko može dati svoju filozofiju o tome.... stoga ne želim napisati Bibliju.... ali citat definitivivno ostavlja dojam i jedva čekam pročitati knjigu.....
    veliki pozzz i nadam se da ćeš svratiti koji put

    avatar

    22.11.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • jer moj je život igra bez granica

    pa neki zavole odma,na prvi pogled..a nekima triba vrimena da nesto zavole....

    avatar

    23.11.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • ...zAljUbLJeNa MaLa...

    lijep post...
    dugacak...
    svida mi se pocetak, super je sve to napisano...
    knjiga ili televizija ? ja sam inace za knjigu. obozavam citati.
    a film koji je sniman prem nekoj knjizi nikad joj 'nije ni do koljena'.
    volim se zavuci u osamu svoje sobe i citati.
    inace, volim i televiziju i ljubitelj sam filmova.
    ja sam za sve. hehe
    pozdrav (:

    avatar

    23.11.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • nino777

    Lipi pozdrav, prelipi post, ostao bez daha čitajući ga i bez riječi, no ja ne bih bio ja da na teme o ljubavi ostanem bez komentara. Prelijepo napisano jednostavno ali sve rečeno. Prije nisam vjerovao u ljubav na prvi pogled, ali uvjerio sam se da to postoji, nisam prije vjerovao da možeš prvo nekog zavoljeti zbog onog kakva je on osoba, a ne njegov fizički izgled, tu osobu još i dandanas volim svim srcem i molim se Bogu da nas opet spoji. Nisam tipičan muškarac, oduvijek sam ljubav stavljao na prvo mjesto i nikada nisam sputavao samog sebe da ne smijem voljeti i ako volim da to ne smijem pokazati. Čim osjetim to pokazati ću, ne skrivam to. I mnogima svojim prijateljima mnogo puta sam govorio ako volite ne skrivajte to, pokažite ne bojte se, o tome sam govorio u svom zadnjem postu pa pogledaj, mogli bih povezati ovaj tvoj tekst i moj nastavak na tvoj tekst hehe. I reći ću ti još jednu stvar ima nas muškaraca prvi ja koji će od vrlo važne utakmice prije izabrati voljennu osobu i vrijeme provesti s njom ili u razgovoru s prijateljima nego gledanje u taj ekran, stvarno nisam tipičan dečki ili kako kaže moja kolegica ti si čudan biljka, ti sveradiš što muškarci ne rade, ne skrivam ljubav, kad mi se plače ne skrivam to, kad me boli sa prijateljima podijelim to, kad sam sretan ,voljen i volim ajme sve dajem za to do zadnje kapi krvi. No do sada sam udarao uvijek u zid i bio taj koji na kraju gubi. Nadam se da će i meni Bog dati priliku da budem sretan i da uživam u ljubavi od prvog dana, zarima nešto ljepše o d toga. zbog vlastitog iskustva mogu reći da nema, i to nitko ne može osporiti, ali danas se ljudi boje voljeti jer su jednom bili zgaženi, ja opet radim drugčije, spreman sam ponovno svojoj ljubavi sve dati, sve za nju učiniti, samo zbog onog osjećaja, one ispunjenosti. Ljubav je to što me vodi kroz život i neću nikada se voditi nečim drugim, rijetko slušam razum, moja savjest i vodilja je moje srce. Kad bi i drugi bili takvi. Nadam se da će se pojaviti takva djevojka koja će me takvog osjećajnog voljeti ,ali i cijeniti i poštovati, koja neće me zgaziti. Opet kažem ne vrijedi se bojati i skrivati, ne htjeti se prepustiti ljubavi od prvog dana, ljudi mojji ne znate kakve divne osjećaje i trenutke tada propuštate.

    avatar

    27.11.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Promjenih adresu.
    Pozdrav :)

    avatar

    29.11.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • Doll

    pozdrav :)

    avatar

    30.11.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • laLuna;)

    eeeh, ljubav je meni komplicirana... a kad čitam ovakve citate ,dođemi da nekog grlim i ljubim
    :(( šmrc ...
    tree hill je zakon, i da jedva sam dočekala današnju epizodu (prije godinu dana sam malo škicala po youtubeu pa sam znala što će biti)
    jer od početka želim lucasa i peyton!!! :):)

    avatar

    01.12.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • chokolada

    Prvo da se odmah izjasnim KNJIGE!
    Uvijek i zauvijek.....
    Zato što uz knjigu imamo pravo zamišljati prostor kako želimo i likove,
    dok nam je u filmu sve servirano kako netko drugi to zamišlja....
    Čitala sam Coelha i to više njegovih knjiga, krenuvši od poznatog Alkemičara, Pete gore, 11 minuta, Veronika je odlučila umrijeti umrijeti, Hodočašće, Zahir, gotovo sve
    koje su prevedene na hrvatski i iskreno nemam o njemu
    neko mišljenje kao o velikom piscu.....
    Nekako mislim da u svaku knjigu stavi 20-tak stvarno lijepih misli i onda se svi kače na te misli,
    a knjiga kao cjelina i nije nešto.....
    Iako ga volim čitati više volim onako, neke konkretne stvari.....

    A što se tiče dečka kojeg si spomenula na mom blogu, on je odavno zaboravljen....
    I nadam se da nikada više neće biti pokraj mene kao dečko....
    Sada sam opet zaljubljena.... (za promjenu malo, zaljubim se svako malo u nekog).... :)
    Veliku pusu ostavljam draga i drago mi je da si se javila.... :)

    avatar

    05.12.2007. (15:36)    -   -   -   -  

  • Doll

    yo! fax..imam kolokvij u pon...a nije baš da učim..nakon toga, praznici jeeee..iako ne znam di ću slavit Novu, pa me to komira.. inače, sam zbilja superrrr...napokon...to traje jedno 4 tjedna...jest da sam prije par dana imala malenu krizicu, al prošlo me..nova ljubav..eh..jučer bilo tjedan dana..nisam još o tome post napisala..skoro ću..valjda..i lijepo mi je i baš sam sretna..kako si ti? fax, ljubav? život, posao? hehe :))

    pusaa

    avatar

    06.12.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • Domino.

    Ej curo :D
    sretan ti sveti nikola :P

    avatar

    06.12.2007. (14:44)    -   -   -   -  

učitavam...