Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • cico

    I kako je zavrsilo?
    Nisam te vidio u St. Denisu.
    Jesi vidio sta je 2 judi uspilo ucinit za Argentinu, siguran sam da u nas ima isto toliko talenta.
    Cujemo se!

    avatar

    11.11.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    "U subotu 20. 11. je finalnom utakmicom između J.Afrike i Engleske završeno Svjetsko prvenstvo u ragbiju u Francuskoj" - valjda 20.10.!
    A utakmica u Makarskoj... prema informaciji koju sam dobila, naši su pobijedili.

    avatar

    12.11.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • rugbymakarska

    Hrvatska 24 - Malta 9. Čekamo veseljkov report, po viđenome u subotu vrača se novinarstvu....

    avatar

    12.11.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Proba!

    avatar

    13.11.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ Cico-Nisam bio na St. Denisu u Parisu na finalu na utakmici između J. Afrike i Engleske.. Žao mi je . Ne zbog toga što nisam imao kartu za utakmicu. Ali malo sam se zasitio ragbija. Nemam više izazova kao prije. Meni nije problem ući na utakmicu bez karte. A ako i ne uđem ništa strašno, jer i vanka utakmice je interesantno. Sjećam se kada sam 1979. bio na odlučujućoj utakmici zadnjeg kola u Cardifu u Welsu u natjecanju Kupa Pet nacija između Welsa i Engleske. Bio sam osam dana u Velikoj Britaniji. Spavao sam u solidnom hotelu Royal National preko puta British Museuma. Tako da sam upoznao u više navrata i eksponate u muzeju, što mi je koristilo u životu.Obišao sam London na brzinu, koliko se moglo u tom kratkom vremenu. Čak sam držao govor u poznatom Hyde Parcu, gdje me je strastveno podržavala simpatična Španjolka, žicao sam kruh u Sohou, slušao opaljene muzičare na Leiscter Squeru...
    A Živio sam skromno, da bih mogao kupiti kartu na crno između Walesa i Engleske. Utakmica sezone, jer tko pobijedi prvak je kupa Pet nacija. Karta je u normalnoj prodaji koštala tri funte, a na crno i preko 40 funti. Da skratim. Ušao sam preko trika pokazavši na ulazu stdentsku kartu ISCT, KOJA JE IMALA I SLIKU, KOJU SAM POKRIO PALCEM I KAŽIPRSTEM. KONTROLOR KARATA NA ULAZU JE VIDIO ONO ŠTO JE OČEKIVAO VIDJETI.
    Tada sam shvatio da sve što želimo toliko intezivno se može i dogoditi. Danas shvačam, da mi vidimo i ono što u "stvarnosti" i ne postoji. Što je važnije u ovoj "virtualnoj stvarnosti" , koja se prikazuje kao stvarna?
    Beskrajna ljubav jedina je istina, sve ostalo je opsjena!

    avatar

    13.11.2007. (22:53)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Proba.

    avatar

    14.11.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Proba.

    avatar

    14.11.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • mali brat

    U osrednjoj utakmici zasluženo je pobijedila reprezentaci Hrvatske. O igri se nema nešto posebno kazati. Ali sve ćestitke reprezentaciji Hrvatske a i Malte na fer i sportskoj igri.Ovom pobjedom Hrvatska je na drugom mjestu u B2 skupini iza vodeće Poljske koju je Hrvatska u pršlom kolu pobijedila u Poljskoj. Za nadati če je pod vodstvom izbornikaDrage Lulića i trenera Jakše Lovrete reprezentacija vratiti na pragu stare sleve krajem 90-ih. Oprostite na greškama kompjuter mi nije u redu.

    avatar

    14.11.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Proba.

    avatar

    14.11.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...