Komentari

moralnedileme.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nataša

    natovarila si si na vrat tisuću tuđih problema koji su te opteretili i zatvorili u čahuru tuge.
    ne radi si to. saslušaj, ali nemoj to primati srcu. možda ti misliš da te tuđi problemi ne opterećuju, ali vjeruj mi, varaš se. tko god ti priča svoje probleme, sebe rastereti, a tebe optereti.
    ni u čemu nisi zakazala i tvoj je život onakav kakav treba biti. kada to prihvatiš, stvari će se početi razvijati baš onako kako ti želiš. pozdrav !

    avatar

    11.11.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • moralne dileme

    ... hvala ti!
    Ne znam što se to događa u meni i mojoj glavi. Znam da štetim sama sebi i to ne samo u ovom trenutku već i dugoročno i ne razumijem to prokletstvo koje se proširilo u meni i stvorilo tjeskobu koje se ne mogu riješiti a tako jako to želim.
    Osjećam da me ove moje blogerske laičke analize kaosa u glavi malo rasterećuju, pa ću neko vrijeme pisati, možda se stvari poslože:-)

    avatar

    13.11.2007. (20:54)    -   -   -   -  

  • Bijela golubica

    Hy .Po svemu sudeći vidi se da si prošla dosta loših stvari u životu, od razočaranja pa nadalje ,viruj mi i ja sam i shvatiš zapravo kakav je tko...kakvi su ljudi, i normalno kako ćeš ti postupat nakon toga..bez obzira na sve ...da se riješiti na bilo kakav način...eto ako želiš možeš pogledat i moj blog...by

    avatar

    15.12.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...