Komentari

mvko.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Nikola

    Evo me opet na ovom blogu. Hvala vam za ovo lijepu sliku koja predstavlja Vukovar, Sa svojom obitelji želim se 18.11. naći u Vukovaru. Pozivam sve koji mogu da dođu u Vukovar i da se nikada ne zaboravi šta je bilo u ovom gradu. Hoće mo li dozvoliti da s Vukovarom bude kao i sa žrtvama Blajburga. Čitamo o posmrtnim ostacima naših ljudi koji su pronađeni u mnogim grobištima Slovenije, a u našoj zemlji se o tome šuti. Do kada šutjeti!?

    avatar

    11.11.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • Nada

    Hvaljen Isus i Marija!
    Od sinoć pokušavam s posjetiteljima našeg bloga podjeliti sinošnju radost kada je blagoslovljen muzej "BLAŽENI ALOJZIJE STEPINAC", ali mi komentar jednostavno nije mogao proć. Ovo mi je treći pokušaj, pa ako prođe neka je na veću slavu božju.
    Bilo je zaista veličanstveno, baš onako kako to i naš Blaženik zaslužuje. I sinošnja večer, sa svime što se događalo, bio je još jedan HVALA onome koji se nije štedio kada je trebalo posvjedočiti za Istinu. Uzvanika je bio lijepi broj, ali u dvorani Vjenac (koja je prelijepa) bio je sav Prvostolni Kaptol zagrebački s kardinalom, kojem se čestitalo na 10-godišnjici vodstva zag. nadbiskupije. Poklon je bio medaljon s likovima dvijice pastira-blaženika, A.Kažotića i A.Stepinca. Medalja je izlivena u srebru s pozlatom.
    Još mi odzvanjaju zvona Prvostolnice s molitvom kardinalovom kod samog čina posvećenja muzeja. U trenu pomislih; Čuje li ovu ljepotu cijeli moj grad!?
    Pozdravljam Drinu u dalekom Ekvadoru koja nije zaboravila na jučerašnji dan. Ni nju Blaženik sigurno neće zaboraviti!
    Dođite u kulu Nebojan, Kaptol 31, i obnovite uspomenu na našeg Blaženika! Sinoć se moglo čuti, kako bi uskoro i službeno mogli reći - sv. Alojzije Stepinac. Pratio nas njegov zagovor!

    avatar

    11.11.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • Soy

    pokazati da li je imao neprijatelja je zamrzio. "Imam", kaze nacelnik. Tako Carnehan discount refurbished laptops

    avatar

    01.10.2009. (12:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...