Komentari

supermama44opet.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Euro

    pardon jesi ti ono na slici kod putokaza za Zenodraga...
    Hehe to mjesto je od mene udaljeno samo 5 km..Mislim kad sam dolje doma u Porecu..
    Tamo je velika farma svinja koje se hrane na biljni nacin i seoski turizam cvjeta hehe.
    pozdrav

    avatar

    08.11.2007. (13:10)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    ja ću ti htjela ti ne htjela, ostavit ozbiljan komentar! Jer kad žena natukne da je maltretirana, fizički ili psihički, prođe me volja za smijeh i zajebanciju,kad moran tako reć.
    Nisi jedina ali ovo je prvi put da sam pročitala opis kako se žena osjeća. (ako izuzmemo sliku koju mi slika bliska osoba, žena u mučnom braku ) . Nisam udana i voljela bi da nisam sama ali baš ovakve slike su me u životu koštale hrabrosti. Jer sam se spoticala o njih cijeli život. Tako da sam i ja na jedan način zarobljena. Pitaš jesi li jedina. Znaš da nisi, ali si se izolirala u svojoj muci. Tako i ona moja bliska osoba. Njen brak je mrtav već skoro od samog početka. Mislim da je potreban poseban odgoj i splet okolnosti pa da žena ostane svojevoljno u svojoj muci, umjesto da se oslobodi. Xy je jednom i ostavila muža, nakon prve pljuske (udarca, a ne metafore!!!). S malim djetetom. I naišla na slične savjete i sličnu okolinu koju ti opisuješ. I nakon godinu i nešto, vratila mu se. Rodila još jedno dijete. Nikad neću prežaliti što nije imala potporu koja joj je trebala. I što nitko nije shvatio koliko je hrabrosti trebalo za odlazak, i koji je poraz duha žene bio povratak! Ali bila sam dijete. Danas mi priča, dijete, sada odrasla djevojka, u jednoj prepirci, reklo joj je " još ćemo mi vidjeti koja će od nas dvije letit iz kuće" --to je bio odgovor na usijanu diskusiju i majčino "ako ti se ne sviđa doma, nađi si stan pa budi svoj gazda".......... Ne daj se! Ne obaziri se ni na djecu ni na ljude ni na svoju besparicu, trenutnu besposlicu! Poštuj sebe i vratit će ti se, bar tako ja mislim. Ljudi su ponekad čudni, da blago kažem. Djeca, pogotovo ona mlađa i tinejđeri su samoživa, sebična, i to je prirodno u toj dobi. Ti si mama, odrasla osoba, odgovorna za svoj život. I za primjer koji ćeš im dati, lekciju koju ćeš im usaditi u glave. Budi jaka.
    sad se mogu malo nasmijat jer sam se zaista nasmijala na početku tvog posta, kad sam pročitala ono o mašini i riganju vode hehee - i slika je isto dobra!!!
    veliki pozdrav i nadam se da je imalo nekog vražjeg smisla ovo što sam ti ostavila! Ako previše razmišljam, zaboli me glava!!!! Šalim se! :)
    DRŽI SE, DOBRO TI IDE!!!

    avatar

    08.11.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    naravno da si potrebna djeci, ali a) zdrava (u glavu) i b) do određenih granica. Prema tome: moraš postaviti granice do kojih se želiš žrtvovati (zbog njih). oni će odrasti, zahvalni ili nezahvalni, a ti ćeš ostati, sa svojim životom. tako da su ti potrebni ciljevi koje trebaš loviti (naravno, posao u mjestu boravka, a ne u tuđini). ma, sve ti to znaš... znam da ti je teško.. žao mi je što sam predaleko da odemo na kavu... drži se!!! (Moj mali primjer: mogla sam otići raditi 4 sata s djetetom dijabetičarem, ali, u mojem poslu me ne bi smatrali ozbiljnom ako bi radila samo pola radnog vremena, pa sam ipak žrtvovala njezin malo lošije šećere za svoje zadovoljstvo posla, i naravno duplo više novaca).

    avatar

    08.11.2007. (17:21)    -   -   -   -  

  • Čuvitar

    Uh, uh, ostavljas me bez komentara...

    avatar

    09.11.2007. (05:53)    -   -   -   -  

  • Euro

    lijepa istra,samo sto sam ja rijetko,rijetko u njoj....

    avatar

    09.11.2007. (07:32)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........mene drži što ti razumiš, što slatkogorka i mima razume..............a crnobili svit oko mene je isti.........

    avatar

    10.11.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...