Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (54)

Marketing


  • fanny

    E moja Dragica...
    Tolike godine ga nije upoznala, trebala bi ga čitati kao knjigu :) Baš me zanima što je onda vukla u onim vrećicama i kutijicama??? Ko joj je kriv, onda neka gleda TV i jede čips (koji je vjerojatno ponijela).
    A što misliš da sam u horoskopu, pa - strijelac, vadi iz arhive to što imaš, sigurno nešto u tvom stilu :)
    Btw, što se muških tiće, sad ozbiljno - neki što su stariji više su nalik na burence, a neki su stvarno profitirali sa godinama. Pogledaj samo ove koje svi manje-više znamo: Gere, Hoffman, Clooney, Pacino, Irons, De Niro, Sutherland, Eastwood, Connery, Madsen. Sjeti ih se kad su bili mlađahni, pravi bezveznjaci. A danas - sa borama i sjedinama, ova mlada garda im nije ni do koljena. Pa gledaj Jaggera, Stewarta. Planta, Claptona...
    Mi smo žene ipak u nepovoljnijem položaju. Iako su godine neminovnost, što manje radiš problem od tih stvari, to bolje. Najvažnije je ono iznutra, ako tamo nema ništa, badava ti botox, face-lifting i silikoni. A to iznutra vrijedi i za žene i muškarce.
    A sad - čekam tebe... :))))))))))))))))))))))))

    avatar

    07.11.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    E jebiga...
    Prvo pomislih da je jeger cuga. Valjda zato jer ju ja cugam. Kad ono, valjda, neka kobasica, što li. Uglavnom, jestivo. Drugo, za ovaj konjak nikad čula. Vidi se da konjak ne pijem. E jebiga još jednom.
    O trećem ni neću. Ali ipak... Pa već i ptice na grani znaju da su ljubavnice....

    avatar

    07.11.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • ludlud

    Čuj, da neka kobasica! ;)) Konjski jeger je poslastica samo tako! Moj djed je volio jeger. Mi smo mislili da je to neki njegov atavizam iz mladosti, jer se nekonjski, normalan jeger, radi od kojekakvih ostanjaka, ne znam sad točno kojih, ali i od točno određenih "finih" komada, a kao i kod svake suhomesnatine najvažniji su zapravo začini. Uglavnom, to je bila "pučka" klopa. Kako je "zlatnih" sedamdesetih standard bio kudikamo veći, mi smo nekako mislili da je to dedekov gurmanski sentiment. Ali on je imao svoju teoriju: "ne znam ja šta sve stavljaju u ove druge kobasice, za jeger sam bar siguran, tu me nebuju muljali..." ;)))))

    avatar

    07.11.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  • greentea

    eh, dragi jeger! ah, ništa više nije ko nekada...čak ni jeger. a, bio je tako dobar.
    ma, zamisli, nije mi ni gavrilovićeva pašteta više tako dobra ko prije -
    a bila je odlična! a tek mlijeko-kak je bilo dobro dok je još bilo u onim bocama...
    e, sad se sjećam i onog sladoleda što su ga prodavali sladoledari vičući
    po ulici: sladoleeeeed, sladoLED! moglo se trampit jedan sladoled za jedno jaje.
    a što sad dobiješ za jedno jaje, molit ću lijepo? eh.....
    dobra ti je pričica o peri i dragici. poznata, normalna i svakodnevna.
    nego, zanima me zaozbiljno bez zezancije: zašto se muškarci uopće žene?
    što će vam to? što se mota po vašim glavama kad se odlučite na taj korak,
    što očekujete?
    idem ćorknut, laku noć:))

    avatar

    07.11.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ fanny, ne bih rekao da ga nije upoznala, prije bih rekao da je putem nešto izgubila...Strelica? ima al nije tak uzbudljivo ko npr škorpija...:))))))))) Slažem se da je žene majčica priroda principijelno zeznula, makar nisam baš sasvim siguran, ima frapantnih prirodnih izuzetaka, naglasak je na prirodnih...:))))))

    ...@ kora, ludlud ti je odgovorio na jeger, drugo ti je greška, medallion je nekaj jaaaako fino a na treće...kukavico...:)))))))

    ...@ ludlud, Dolac, "konjska" mesnica, pa uživaj...:))))))

    ...@ greentea, a nađe se finoga, pogotovo u tvom kraju...:))))) Zašto se muškarci žene? Jer su glupi, inzistiraju na naukovanju kroz vlastita iskustva umjesto da slušaju starije...:)))))) Laku noć, sanjaj "zločesto"...:))))))

    avatar

    07.11.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • Redakcija Jučerašnjih novina

    Možda u tvojoj priči žena nije očekivala takvu romantiku? Nije mi jasan muž. Kako zna da mu se žena rasprši s pakiranjem, što nije uzeo jeger i flašu? To je samo jedna mala vrečica, plus. A i nedostaje podatak što je bilo na programu tevea? Svakako ostalo mu štofa za neka buduća brundanja. Zbog nas čitatelja pisac ga je ušutkao.
    Muško ne petljanje u pakiranje mi je poznato. Dok sam ja pakirala, ja bih si napisala kaj trebam nositi. Ne bi bilo greške, jer ja sam organizirana. Ja bih i složila u auto, savršeno, kakva i jesam. Da ne bi ispao „ne bih se štel mešati“ brundao bi istu priču: taj tvoj popis me izluđuje, nemrem te gledat kak se mučiš, da sad još trebaš voziti prva graba bi bila tvoja……I jednom sam sjela na vozačevo mjesto i otpeljala se ravno u novi život. Sama. Toliko!

    avatar

    08.11.2007. (00:25)    -   -   -   -  

  • prof

    Hmm....zgodno, toplo,skoro pa nježno.........ali..........nije ni čudno da je stara (pretpostavljam da je žena u godinama, Pero također) zaboravila jegger i cugu jer je morala spakirati i sve ostalo neophodno za ljude u godinama (oni mlađi, ziher nemaju lovu za viksu u brdima ili na moru, njima je dosta i klupa u parku, ili pizza i cola uz telku). Priručna medicina za snižavanje tlaka, za ravnomjeran rad srca, usklađeno pražnjenje mjehura, smanjenje kolesterola i ginko za desert......uz termo-čarape, pojas za bubrege i termafor za zagrijat krevet.
    Ali neka,..........Sagi dao si mi misliti.........ipak ak se moj dragi ikad usuditi proživjeti takav dan sa priležnicom, to bu značilo da sam stvari ispustila iz kontrole (počet ću s ginkom , preventive radi).................No, što ako on zaboravi meni važne sitnice?

    avatar

    08.11.2007. (00:50)    -   -   -   -  

  • zlivija

    no, spakiraj se sam...

    avatar

    08.11.2007. (01:15)    -   -   -   -  

  • greentea

    hahaha... ta tvoja iskrenost je razoružavajuća! teško je nešto zamjerit čovjeku koji je
    u stanju iskreno reći: glup sam! moš ga samo tješit: ma, nisi, nisi, samo ti se čini!:))))))

    avatar

    08.11.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Neke žene nikad ne odustaju sa preodgojem svojih mužjaka. No u ovom konkretnom slučaju krivim papka, koji opet ništa nije poduzeo po tom pitanju ;)

    avatar

    08.11.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Redakcija, pošto si sama sebi u daljnjem tekstu odgovorila na prvopostavljana pitanja, nemam što dodati. Savršena organizatorica??? Vodenjačica??? Halo?! Razumio bih da je to napisala jedna djevica ali vodenjačica?!?! Pa vas ulovi napadaj kontrole jednom godišnje ili jednom u tri godine i traje max 10 dana! Kad to mahnitanje nastupi, za one iz bliže okoline je najbolje maknuti se i pričekati dok se situacija ne vrati u normalno stanje polukontroliranog kaosa...:))) E da, ne znam što je bilo na teveju, Bračne vode možda?...:)))))))

    ...@ Prof, čovjek iz teksta nije pok. Rogoz! E sad, malo sam hendikepiran jer nemam pojma koja je tvoja dobna struktura, 35-45??? Zamišljeno je da je Pero otprilike u gornjim 40-ima pa ti cijela koncepcija pada u vodu, ponekad bambiji takvima ljube tlo po kojem hodaju. U svakom slučaju komentar odaje žensku osobu uljuljkanu u komfor svakodnevnice koja misli da se "pizdarije" događaju samo drugima...:))))

    ...@ Zlivija, na tu rečenicu bi se odmah postavilo pitanje svrsishodnosi NJENOG postojanja u Perinom životu, nije dobro...:)))

    ...@ Greentea, ako niste, uskoro ćete shvatiti da sam vam JA tu, najdragocjeniji terapeut u životu, oni sa diplomom kaj skupo naplaćuju sat vašeg jadanja su jadni amateri...:))))

    avatar

    08.11.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • neazess

    Da očito ga nije dobro upoznala u svim tim godinama. No, očito nije niti on nju - pa koliko je puta tako zaboravila njemu najvažnije, mogao je već naučiti...Ako je prvi ili drugi put, može joj se "oprostiti" - shit happens, no ako se stalno ponavlja - već je to trebao naučiti, prihvatiti (ili ne - po izboru) i naravno - sam uzeti jeger i konjak. Ili sam možda u krivu? ;)))).

    avatar

    08.11.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ neazess, ti si mlada puca, nije da ga nije upoznala nego je nešto od toga zaboravila ili izgubila ako hoćeš tako. Klasična životna klopka, greška je kad par nakon kojeg desetljeća "zaboravi" sve ono što su imali u početku, klopka koja je toliko česta da je postala kliše...:))))

    avatar

    08.11.2007. (10:26)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ manga, promaknul si mi, pojasni mi, oš reć da je on nju trebal preodgajat?!?!?!...:))))

    avatar

    08.11.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Sagi: opet skrećeš s teme :)). Vrlo je jednostavno: ako se dosad nije događalo, nije big deal, a ako je već postalo uobičajeno - zašto nije uzeo SAM? Prilično sam sigurna da ima dvije ruke i sposobnost pakiranja, a sumnjam da je spol taj koji određuje da to nikako ne spada u "njegov posao", ma kakve mu bile navike. :))))

    avatar

    08.11.2007. (12:13)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ neazes, ne kužiš ti to, parovi kaj su dugo skupa imaju svoju rutinu, podjelu zadataka, kuže se bez riječi...:))))))))))

    avatar

    08.11.2007. (13:54)    -   -   -   -  

  • rU

    pa sad da je u pitanju ljubavnica, vjerojatno bi da su nešto zaboravili ponijeti ustanovio poslije ... hihi ... a ne prije ....

    avatar

    08.11.2007. (14:41)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Sagi: :))))))))))) Očito i ne baš najbolje, je li?
    Što u ovom slučaju znači dugo? Daj mi broj godina koji je potreban da se rutina razvije, mojih 5 očito je premalo za takvu vrstu rutine? A onda mi reci koliki je broj potreban za kompletnu lobotomiju do koje dolazi zbog "rutine"- da to pokušam izbjeći. :))))))))))))

    avatar

    08.11.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    ma... da je ljubavnik u pitanju, Dragica sigurno ne bi bila tako zaboravna... iako, čisto sumnjam da bi im i bilo do tolikog alkohola :)))

    avatar

    08.11.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • fanny

    Sag, otkrij nam jel' samo Dragica dolazi s njim u vikendicu ili i ta famozna - koja ne bi zaboravila jeger i konjak???
    Ili odgovor prepuštaš našoj mašti :)))
    Ako je tako, ja bum začas zmislila cijelu sapunicu s jegerom :)))

    avatar

    08.11.2007. (22:00)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Ru, u tvojoj konstrukciji odgovor na ostale potrpštine bi bio "whatever"...:))))))

    ...@ Neazess, paaa, dok prestaneš brinut kad ti djeca dolaze doma, to je već uhodana varijanta...:)))))))

    ...@ Zona Z, ne izvrći moj post! Btw. ta cuga nije za opijanje, to bi bilo svetogrđe...:)))))

    ...@ Fanny, počni maštat...:))))))))))) Da vidimo, radni naslov "Marisol i jeger"...:)))))))))

    avatar

    08.11.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ SVIMA! Zvone Radikalni ima genijalni post !...:))))))))))

    avatar

    08.11.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    pa mogao si ga barem linkati :p
    p.s. ja jako volim izvrćati. to mi je u "genijima" :)))))

    avatar

    08.11.2007. (23:51)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...@ Zona Z, nije mi palo na pamet, sorry, pa svi znaju Zvonu...:)))))))))

    avatar

    09.11.2007. (00:22)    -   -   -   -  

  • prof

    @Sagi...........pa nebumo se valjda tak šamarali:-))) Kakva uljuljkanost? Možda trenutno, jer sam u fazi baby pelena, tak da ziher znam što me čeka čim zorom otvorim oči (ak ih u opće i uspijem zaklopit) al si uspijem priuštiti pokoji tulum s dragim (tu upada baka servis). Kužiš, sad mi fakat ne bi sjela epizoda s Marisol i jegerom.
    ...........a godine...zadnja generacija omladinaca...............ok, da ti olakšam......31 na leđima

    btw. ono kod Zvone...........Pod OBAVEZNO!!!

    avatar

    09.11.2007. (03:46)    -   -   -   -  

učitavam...