Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • pametni zub

    A što je s pticom u pelenicama? Je li se mimikrirala i više je ne razlikujemo od zasad neimenovanog organa? To podsjeća na priču o kišnoj glisti koja je željela postati dječja pa je uspuzala... nastavak je poznat, a epilog: postala je slezena.
    Mislio sam da je to J. Donne

    avatar

    07.11.2007. (06:38)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ej, Zubu, moram te upozoriti da nekakav kit pod tvojim nickom piše uokolo po blogovima pizdarije na tragu Dr.Housea, Reži me i ine vivisekcijske televizijske konfekcije. Po svemu bi taj spadao na Patologiju, kad bi onaj morbidni Marquis ponovo naoštrio pero, a ne da oštri kurac kao onaj poslovični zec što i na sirotinji radi to isto, oštri kurac naime. Ali, kud su mi to misli odvrludale, Bog sveti i Juraj Jezerinac će ga znati...

    avatar

    07.11.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Zubić-vilo, di si sad, jebate, cijeli dan te nema, nisi valjda nešto krivo shvatio! Brinem se, javi se.

    avatar

    07.11.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    netko mora brinuti o tijeku svjetske povijesti (ne valjda oni jadni masoni). a što se tiče drugog zuba, to sam ili ja u trenucima depresije ili zli blizanac. bez šale, o čemu je riječ?

    avatar

    07.11.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ma zezam se, to je klasična moja fora kad netko koga volim zabrazdi: onda mi bude nekako žao kenjati, pa rađe vjerujem da je Mr.Hyde na sceni. Naime, draga mi je ova Izgnanikova pjesmica-prigodnica, pa me je spomen ptice narogušio. Ali, kao što vidiš, za kratko.

    avatar

    07.11.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    a meni je stvarno draga jednorečenična priča o ptici u pelenici

    avatar

    07.11.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...