Komentari

imamglupuadresu.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • bonnie castle.

    Kao prvo...moram reći da mi je žao.
    Zadnji dečko,koji me jako povrijedio,
    zbog kojeg sam otvorila svoj blog,
    nakon njega nisma imala vezu godinu dana,
    ostavio me na sličan način,samo šta-on nije
    bio za vezu. WTF?

    Ja sam bila spremna na sve...voljela ga.Prva ljubav.
    A on te ostavi pišući najjadnije isprike i razloge SMS porukom.?
    Užas.Tako da...razumijem te.

    Na sreću,nedavno mi je ušao novi dečko u život
    i spremna sam opet voljeti...

    Iako si možda povrijeđena,znam kako je i to,
    smijat ćeš mu se,jer se kad tad sve vrati.

    *pusa*

    avatar

    06.11.2007. (23:11)    -   -   -   -  

  • bonnie castle.

    Ma ja sam se vec smijala.Haha.

    Sve se vraca sve se placa:)

    *pusa*

    avatar

    07.11.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • spoiled bitch

    uh kreteni su da...ali ima i onih koji ce te drzati kao kap vode na dlanu, takvog sam imala al ja sam unistila sve sto smo imali
    stoga u mom slucaju ja sam kreten ali ispostavilo se jos istu vecer da je on veci kreten od mene

    zato apstiniram do 01.01.2008. nema deckiju i bome nije lako, nije ni malo :(

    avatar

    07.11.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • Snufflepagus

    mislim..zao mi je..da..neki su kreteni..no i cure su takoder..mora se priznati..sta jest jest.
    nisu svi..srodna dusa je srodna dusa..nemoze biti kreten..kreten means inace netko tko je nekog povrijedio no mislim da nije ok biti s nekim zbog sazaljenja ili jer je mu/joj zao..ne...bolje da je tako rekao kako jest..ona da..luda za njim..no decko ne moze protiv tog..draga mu je mozda..ali ju ne voli..i k je od njega sto je napisao..rekao....jedostavno je tako..
    ipak mi jezao...no nije sudeno...
    nisu svi muskarci kreteni....srodna dusa nije kreten..druga polovica tebe kada ju pronades jednostavno ne moze biti kreten.
    ostavljam pozdrav

    avatar

    08.11.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • candy

    mah. po meni je dečko dobro postupio. ja to nikad ne bih imala hrabrosti reć u facu. a pogotovo ne bih htjela da meni to netko kaže u facu zato kaj bih se sigurno rasplakala, a ovako bih se mogla barem pravit flegma i to sve. meni bi bilo gore da se npr nakon kaj prekinete (nakon što si se ti trudila da izdržite jer vam je stalo - tj tebi) ne javi dva tjedna i prva poruka bude ej. njah. hipotetički. možda. gr. sad sam i ja ljuta.

    avatar

    08.11.2007. (13:47)    -   -   -   -  

  • insekt

    uh, žao mi je
    đubre pokvareno! mrzim takve ljude.
    ali ima ih i dobrih. jednom će naići netko tko se neće tako ponašati prema tebi. valjda. ostaje nada :)

    avatar

    08.11.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • sitlar

    hej ho :)

    hvala na lijepom komentaru, i to sto si iskreno rekla sto si mislila. Nisi me uvrijedila komentarom, barem si iskreno rekla sto mislis, a i vise cijenim takve kritike kao tvoje jer pomocu njih mogu nesto i popravit. Od pohvala se sigurno necu promijenit:P Hm, mozda je to tvoje sto si rekla, al mislim da kod nas nije to. Mislim, ona kaze da joj je stalo do mene i sve, al neznam, mozda ja ocekujem previse. Ja bih htio da ona mene voli kao sto ja volim nju, a ocito to tako ne funkcjonira, tako da sam se nekako pomirio da me nikada nece voljeti na moj nacin. Al neznam, mozda je to i normalno, mozda i nije, neznam. Jer, neznam, mi smo usli u neki konflikt jer je meni smetalo kako ona puno paznje pridaje drugim "frendovima". Odnosno nista me od tog nebi smetalo da mi je nekim nacinom davala do znanja da joj je stalo do mene, il da me voli. Al ona ti je malo povucenija sto se tice osjecaja, nije joj bas lagodno otvoreno pokazivat osjecaje, tako da sam malo tu ostao zakinut, a jos kada je puno vise paznje posvecivala ostalim muskim "frendovima" nego meni, onda me je to vec dosta zaboljelo. Nisam sada neki ljubomoran tip, al iz moje perspektive je to izgledalo dosta cudno, a mozda i nebi tako sve ispalo samo da mi je davala do znanja da sam joj na prvom mjestu. Eto, takva ti je bila moja situacija, a sada je trenutno na nekom cekanju (on hold) i ovih dana cemo vidit kako dalje.

    Heh, prekidanje preko maila, da nekima je to mozda ok.. al po meni je prekidanje preko nekih medija skroz glupo. Nekako mi nije dostojno tako prekidat. Ako smo poceli uzivo, ajmo barem uzivo i prekinut, prekinut ko ljudi, tako ja gledam. Hm, citajuci taj majl nekako skrz sebe vidim u njemu, samo sto sam ja u polozaju ove djevojke. I vidio sam vec nesto ovako preko smsa i znam da mi nije bilo nimalo lako citajuci to. Sigurno se lakse to podnese kada se prica uzivo, jer se raspravi situacija i daje se drugoj strani da se izjasni, a ovako sve ostane visit o koncu, sa 1000 neodgovorenih pitanja, pogotovo za tu djevojku. I uistinu, najgore je kada se budi lazna nada. Ja svoju vec 2 tjedna odrzavam, i sve si mislim da ju uzalud drzim jer odluka nije na meni. I mislio sam da bi mi bilo lakse prekinut, al znam da nije, neznam... sigurno bi me zaboljelo ko i prvi put.

    aaaaaa, ovaj cijeli tvoj post je tocan opis moje situacije... aaa, stvarno neznam... sada vidim da i ti imas neka slicna iskustva, jer si me doslovno procitala u ovome, i neznam ima li tu nekog spasa. "Dalje, kako si ti to ''skužio'' da ne osjećaš isto prema toj osobi nakon ne znam koliko veze? Točno znaš koliko ti je do nekog stalo u bilo kojem trenutku i ne možeš odjedanput bit prosvijetljen." - doslovno to se vec dugo vremena pitam. Nerazumijem kako moze biti sve super, i onda odjednom, taj klik, i vise nije isto i ne gleda me isto ko i prije. To sam se stvarno dugo pitao i jos se pitam, mislim da znam razlog, al nekuzim kako je moglo doc do tog, i kako je to mogla dopustit. Da, i ja sam dobio ponudu da joj budem samo prijatelj, al jednostavno to nebih mogao.. mislio sam da ce to biti ok, i pokusao sam nas zamislit kao frendove. Cak smo se kao prijateljski bili pronasli al jednostavno je nemogu gledat, nemogu je gledat, jer je zelim, i nisam mogao izdrzat. Nakon sati i sati sto smo bili zajedno, naposljetku stvarno vise nisam mogao izdrzat i poljubio sam ju. Zato neznam dali bi to moglo proc, tocno si procitala moju situaciju, i objasnjavas tocno ono sto ja mislim, isti stav imamo. Nebih joj mogao biti prijatelj, bas zato, jer stalno bih razmisljao o njoj.. i stvarno bih se mucio biti pokraj nje, a da je ne dotaknem.

    Ev, dodjoh do kraja posta i totalno te podrzavam u svemu, i zaista, nisam mislio da ce ovoliko boljeti. Al ponekad se cini tako jednostavno "Voljeti i biti voljen za uzvrat"... al cemu kada nije na tebi da to kontroliras. Neznam koliko si stara, al imas potpuno zreo stav. Apsolutno sve 5 o tvom nacinu razmisljanja. Kritiziras, al vidim da se osvrces i na opce slucajeve, jest da smo mi muski svinje, al katkad je i druga strana kriva. Nismo svi bas tako okrutni. Zapravo sam se zapitao nekidan, kako u ovim americkim i drugim filmovima je uvijek musko negativac u vezi, da uvjek musko sve pokvari i povrijedi zenu. To uopce nije tako. Nemoj se uvrijedit, al mislim da su vise zene negativci i da se vise one premisljaju i mijenjaju partnere nego mi muski. I potpuno stojim iza ovoga. Tu smo negdi, li la i mi i zene, al ipak stojim da su zene ipak malo vise liberalnije sto se tice toga, i da malo pretjeruju sa ovim filmovima.

    Zakon post, svaka cast, i pogledao sam ti cijeli blog opcenito i takodjer je superiska, bas je skladan.. i slike i boje. Najvise mi se svidja sto biras slike sa kontrastom, kao sivo bjela tehnika, i onda neki detalj.. npr ova zena sa kisobranom, isto sivo bjela tehnika i crven kisobran, zakon. To me inace podsjeca na jedan od mojih najboljih filmova , Sin City, jer je bas i on sniman u takvoj tehnici :)

    avatar

    08.11.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • sitlar

    ups, kaze mi da sam napisao maximalan broj znakova 5000 :) omg, nisam ni skuzio da sam se toliko raspisao :P
    Nisam stigao dovrsit pa... Zakon su ti slike, bas lijepe boje:)

    hajd nadam se da ces me jos tu i tamo citat, ne pisem blog bas cesto, tek sam poceo zapravo al ufurat cu se. A nemam ni prevec vremena, danas sam malo ulovio pa nadoknadjujem ljudima za komentiranje. Al napisat cu valjda uskoro neki komentar, potrudit cu se da bude kraci:P

    uzivaj, pusa

    avatar

    08.11.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • bonnie castle.

    Tooo.Heh.Još jedan fan te pjesme:)
    Ima nas:)

    avatar

    08.11.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • sitlar

    ah, procitao sam ti komentar, al sada nije ni bitno... nisam ljubomoran ni na koga, mozda sam upocetku bio, ma nije to ljubomora... to je vise, ma neznam nesto drugo... volis, al te ona il ona ne voli za uzvrat il to ne pokazuje. to ti je to.
    Sada ionako nije bitno, vjerovatno ona mene ne voli i to je to. Maloprije smo bili razgovarali i ja sam ju pitao na cemu smo, nakon ova dva tjedna. Ona je rekla da nezna, da nije sigurna sto zeli.. al ja stavrno nemogu vise tako da neznam na cemu sam. Kada se dignem i mislim na nju, neznam dal da joj posaljem poruku il ne, neznam kako da joj se obratim, kada ju vidim dali da ju poljubim il ne ... "to je faza neznam" a to nezelim. Tako da je sada gotovo, zao mi je sto necemo moci biti frendovi, al mozda jednom, za koju godinu kada me prodje.

    svejedno hvala na pomoci, uzivaj

    avatar

    08.11.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  • annie the nanny°

    hM.da.Naravno da je lakše reći sve preko maila. (barem nije preko poruke..no isto sranje,drugo pakovanje.)

    Ja plačem na ocjenu,na sve živo tako da bi moje oči bile tjedan dana crvene da mi netko to kaže u facu.Možda kenja.
    Možda je sada to napisao mailom da "ju " ne rasplače ili da ne treba trpjeti plakanje pred sobom.
    Možda je sve laž.Možda je napisao mailom jer jje bezosjećajan (mada to ne postoji.)I don't know.
    Muški rod na neki način možda jesu "životinje",a ne ljudi( katkad ostave takav dojam)
    ,no makar oni bili svinje ili u odijelu,dokaz je da su žene inteligentije,brižnije...pozitiv..=)

    avatar

    08.11.2007. (22:48)    -   -   -   -  

  • LondonSKY

    joj mailom...
    užas...
    ma takve treba što prije zaboravit...
    moja prva ljubav je imao najžešću ispriku...
    Ti si super... Pametna si i ja te volim... Al mi ne možemo biti skupa...
    Ja sam bila onako jedan veliki uptnik nad glavom... A on nastavlja...
    Ja prekidam jer te ne želim povridit... Ja tebe nebi nikad privarija, nebi te udarija, nebi te ostavia... Al moram...
    I sad ti budi normalan... Nakon toga je samo otiša....
    Al sam se ja opravila... tako tako... idem dalje... nije vrijedan....

    avatar

    09.11.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  • candy

    ma ja ne znam razliku. to, ljubav, zaljubljenost, zaluđenost.. niš. ne kužim ja to.

    avatar

    09.11.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  • Ruby Nelle

    sad nek ona njemu mailom pošalje ovo što si ti napisala o tome... =)

    avatar

    11.11.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...