Komentari

fantasyfactory.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mayaa

    Vauuu! sve je super, onaj prsten mi je jako lijep, a i ogrlica a i nausnica..... ma sve je za 5.
    Ocemo jos jos jos.....

    avatar

    06.11.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • anthonyyy

    faka kurcu, nakit se vratio! i to kakav nakit!
    ova prva ogrlica od zelenog fima i perlica: JEBENO! izgleda ko neki strai egzotični perzijski nakit. bravo mala! a onaj zeleni prsten, isto ZAKON!!! bit će još neš od tebe!
    jedan savjet za kraj: malo manje se skitat po koncertima pa ćeš se ranije dizat i ulovit sunčevog svjetla za fotkanje!!!
    puuusa

    avatar

    09.11.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • fikreta

    Hej, evo i mene! sad mi je ponisten cijeli komentar, pa moram ponovo! Antonija mi je uzela stari komentar kak je sve jebeno, pa moram smislit neki novi u nadi da nece bit ukraden. Mozda da pocnem sa kak je sve fucking jebeno, pa da se vidi da i ja znam engleski. Ogrlica i prsten su persu i zakon kao i sve. Smisli nesto ogavno da mozemo konacno nesto iskritizirat, pa da bude i koji los komentar. Antoniji i Maji porucujem da ima i ljudi koji ne vole samo nakit, ima nas jooos, ma, zajebavam! Al, eto, ja sam za sto vise raznolikosti, super su komentari za izlaske i koncerte, ah, dosta hvalospjeva! E, da i fotke su konza, obozavam jesen! Ak mi sad ne primi komentar, lagano cu popizdit! Stara, super si!

    avatar

    10.11.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • Irida

    u komentarima na jučerašnjoj naslovnici blog.hr, ispod teksta o blogerima s almost cool liste, blogerski manifest je nekoliko puta napisan umjesto komentara, a danas je to sve obrisano...uredništvo ignorira manifest potpuno...., ništa novo na blog.hr!
    oprosti što ne komentiram tvoj post.....

    avatar

    29.11.2007. (16:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...