Komentari

felicitas.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • caricavrta

    ma koji šamar?! i ja mrzim ponedjeljak

    avatar

    05.11.2007. (21:26)    -   -   -   -  

  • levant

    uči.
    i spremaj odgovore. Kad ti netko nešto komentira zamisli si u glavi odgovor na to.
    pa kad drugi puta netko nešto kaže imat ćeš odgovor. koji si spremila. pa vrati.
    vraćaj uvijek . neko tebi jedan komentar ti njemu pet natrag.
    i polako će te pustit na miru.
    (o.a. komentari koje vraćaš moraju biti uz osmijeh. MORA bit osmjeh. Tako zbunjuješ "dobronamjerne". Otrovan odgovor uz osmjeh, pa ne znaju što da misle. )
    Život je zajeban, ljudi su zajebani. Čim nađu slabost okome se na nju. Zato ju ne pokazuj.

    avatar

    07.11.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • Renchy VK

    Da, stvarno bi trebala dobit šamar!!!! Nitko nije idealan pa tako ni ja,pa čak ni ti. ŠTO GOD POŽELIŠ TI DOBIJEŠ, MOŽDA NE BAŠ SVE, ALI 90% TOGA DOBIJEŠ SAŽALJEVAJUĆI SE NAD SVOJIMA I TVOJI POPUSTE I PUFFF!!!! DOBIJEŠ TO. NE VALJA KAD SI TAMO GDJE SI SANJALA DA BUDEŠ, NE VALJA KAD DOĐEŠ VAMO U "SELENDRU". OPALI SI ŠAMAR ZBOG ONOG KAD SI BILA U K.... ŠTO TAD NISI VIDJELA LJEPOTU SVOG ŽIVOTA.

    P.S. POLOŽILA SAM JUČER HRVATSKI, A U PETAK PUTUJEM ZA RIM. SORRY NA GRUBOM KOMENTARU, TO JE SAMO DA TE TRGNE IZ BEDIRANJA, A ISKRENO MALO SAM LJUTA NA TEBE. NO, O TOME NEČU U JAVNOSTI. LAKU NOČ, DOBRO JUTRO ILI DOBAR DAN... OVISI KAD ĆEŠ GA PROČITATI....

    BOOOOK!!!!!!!

    avatar

    10.11.2007. (02:35)    -   -   -   -  

  • sunflower_

    Bas si ovo lijepo napisala..pa da i ja dobijem malo uvid u tvoj "novi" zivot :) kad vec neces da se javis..al valjda tako zivot mora teci..vidim ides na balet/ gimnastiku..jako mi drago zbog tebe...losih dana ce uvijek biti, ali vazno je da kad sve zbrojis i oduzmes ono dobro prevagne i ti budes sretna..drago mi je i sto si bila na spoju..bilo je ok, ali bit ce i super datova, te onih odlicnih, a ako bude srece i onih savrsenih :) malo mi nije jasan jedan dio ovog posta.no to nije tema da se raspravlja ovim putem. uglavnom se iskreno nadam da si dobro..
    nadam se da ces mi se javiti..iako ne shvacam zasto bas nijednu poruku nisi poslala, pa cak i odgovorila na moju? no necu o tome..u biti nije bitno..samo si vec dugo sastavnio dio mog zivota, ali ocito mora sad proci neko vrijeme..pa cemo vidjeti kuda ce nas zivot odvesti..prolazim kroz tesko vrijeme..opcenito je svijet oko mene i u meni u rasulu..i to su stvari koje moram sama sa sobom rascistiti..a zato treba vremena..no ni to nije tema za ovo..
    eto htjela sam te pozdraviti kad ti vec ne osjecas potrebu meni se javiti..no znam da i ti imas stvari koje moras sa sobom rascistiti..a nadam se da mozda vec i jesi..nadam se da ces mi se sada javiti..ali samo ako osjecas potrebu za to i ako si spremna..nemoj samo zato sto sam ja tebi :) buddi dobro..i uzivaj u svom zivotu..ne daj se poraziti ...bye

    avatar

    24.11.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • acid burn

    drago mi je opet vidjeti novi post na ovom blogu. dugo te nije bilo, ali lijepo je znati da si opet ovdje. pisi samo i dalje, tvoja sam vjerna citateljica.
    pozdrav

    avatar

    01.12.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...