Komentari

fvkmlpoezijaihumoreske.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ljubav..ah..ljubav

    Neznam tko je napisao, ali svakako pozdrav ostavljam :)))

    avatar

    05.11.2007. (08:05)    -   -   -   -  

  • malibrna

    Pa dobro, majku mu staru, kaj si ti spal na to da kradeš pjesme od Srba. Evo ti originalne stihove:

    Moje tice male, jadni sirotani
    Prošli su me davno moji lepi dani,
    Uvelo je cveće, odbego me maj,
    A na duši osta, ko skrhana biljka,
    Il' ko tužan miris uvelog bosiljka,
    Jedna teška rana, težak uzdisaj.

    To je valjda zadnja kitica pjesme "NA LIPARU" od Đure Jakšića.

    Vu to ime živeli

    avatar

    13.07.2010. (11:09)    -   -   -   -  

  • malibrna

    Pak ti si nekakov fiškal, barem po školi, pak bi trebal znati da se tuđi stihovi ne predelavaju, ne predstavlaju kakti svoji, a gda ih pišeš obavezno moraš ispod napisati ko je autor. Inače, mulec jeden, to je čista krađa, a kaj je krađa valjda znaš. E, moj Tošo, ostal si isti onaj budalasti klipan z osnovne škole. Kakti se znaš, a držiš se blesav.
    Vu to ime, živeli!

    avatar

    14.07.2010. (10:34)    -   -   -   -  

  • malibrna

    Čuj, krelec jeden, obečal si sliku onomu koj pogodi ko je napisal stihe koje si ti predelal. Pak, kaj si ti takov norc da ne glediš svoje bloge i ne čitaš komentare. Ja sem itak zaslužil tu sliku, makar kakva ona bila. Jedino ak se nesi vrgel vu A. Pavelića i njegovu kliku, pak po onoj: "Obečanje nikaj ne košta." Tak ti se i denes ponašaju i naši političari, samo kaj ne dižu ruku i ne viču: "Za dom spremni." A to rado tebe najviše i boli? E, vidiš ova naša "demokracija" neje otišla vu onem smeru kak su to mislili takvi kakov si ti, jeden obični probisvet. Na žalost i mi smo zajebani, ni po našemu neje išla ova država. I kaj sad, sad smo ti vu nekakvoj, po šahovski rečeno, pat poziciji. Jebiga moj Tošo, niti ste vi ustaše profiterali, a niti smo mi pravi domoljubi horvacki kaj dobili. Sema skupa su nam do korica zabili ovi naši novi (stari) političari.
    I sad smo si skupa jebeni vu ovoj našoj prelepoj horvackoj državi. Najbolje da se si skupa primemo za ruke i da zaplešemo užičko kolo, jerbo nam od toga kak su nam zabili nikaj drugo niti ne preostaje.
    Vu to ime, živio ti meni!
    P.S. Ako te ipak negdar nanese put vu Pitomaču, poišči me, makar preko radijo stanice, Pitomi radio, ak se ne setiš ko je malibrna.
    Još jemput, vu to ime, živeli!

    avatar

    04.08.2010. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...