moje osobno misljenje...kad uvecam sliku vidim da pomidora nije dovoljno tekucine izgubila...tip! pomidoru napose dinstati da se izgubi dvi trecine od svoje tezine i to onda dalj e braditi sa mirodijama...ponavljam osobno misljenje...na taj nacin se dobije mediteranski tinbar...bravisima samo tako daje...u mojin si preporukama...
dalmacijo, imaš pravo, znam. ali tko bi stigao biti žena, radnica, domaćica, nevjenčana supruga, majka istom tom nevjenčanom suprugu, studentica i kuharica pa još k tome i pripremit unaprijed pravu šalšu. pojelo se i ovako u slast, ali cijenim gastro oko sokolovo. ines, nije, to je anonimna japanka. zar si sumnjala da neka druga nacija može proizvest ovakvo što?
06.11.2007. (20:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jednom sam, s 18 godina i u punom mahu dokazivanja da sam nenadjebiva, nesalomljiva i ne svašta nešto (a ponajviše da bih impresionirala jednog mamlaza na ljetovanju), napravila 24 kg punjenih liganja. i bile su mrakić:D otprilike kao i ti:)
13.11.2007. (12:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
moje osobno misljenje...kad uvecam sliku vidim da pomidora nije dovoljno tekucine izgubila...tip! pomidoru napose dinstati da se izgubi dvi trecine od svoje tezine i to onda dalj e braditi sa mirodijama...ponavljam osobno misljenje...na taj nacin se dobije mediteranski tinbar...bravisima samo tako daje...u mojin si preporukama...
dalmacija moja inspiracija
04.11.2007. (22:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ines
jel' to danchi s hobotnicom? i ja bih!
06.11.2007. (17:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
dalmacijo, imaš pravo, znam. ali tko bi stigao biti žena, radnica, domaćica, nevjenčana supruga, majka istom tom nevjenčanom suprugu, studentica i kuharica pa još k tome i pripremit unaprijed pravu šalšu. pojelo se i ovako u slast, ali cijenim gastro oko sokolovo.
ines, nije, to je anonimna japanka. zar si sumnjala da neka druga nacija može proizvest ovakvo što?
06.11.2007. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rahatli
jednom sam, s 18 godina i u punom mahu dokazivanja da sam nenadjebiva, nesalomljiva i ne svašta nešto (a ponajviše da bih impresionirala jednog mamlaza na ljetovanju), napravila 24 kg punjenih liganja. i bile su mrakić:D otprilike kao i ti:)
13.11.2007. (12:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...