Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Imam jedno pitanje: zašto Europska komisija ne postavi predsjedniku Republike, i vladi Republike Hrvatske kao uvjet pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji UVJET procesuiranja Josipa Perkovića, kao i nekih kazeno prijavljeniih partizanskih ratnih zločinaca, koji se, po svemu sudeći nalaze pod političkom zaštitom Predsjednika Republike, jer ako Predsjednik ima utjecaj na Županijsko državno odvjetništvu u Zagrebu koje je izdalo nalog za uhićenjem g. Peratovića, onda ima utjecaja i na blokadu ŽDO u Zagrebu u vezi kaznenih prijava protiv Milke Planinc, Stjepana Hršaka i drugih "drugova komandanata i politkomesara", ili?
    U kakvom to društvu živimo da je Perković J. optužen od njemačkog pravosuđa zbog "državnog terorizma" iz doba Titove Jugoslavije, a optuženi živi na slobodi kao da je Majka Tereza, te mu ne sudi hrvatsko pravosuđe kad ga već zakon štiti od izručenja Saveznoj Republici Njemačkoj, na osnovi tjeralice Interpola? Ako RH ne želi njemačkom pravosuđu izručiti Perkovića, a ne želi mu ni suditi kao što vidimo, kako možemo očekivati da će nam Rusi izručiti Veljka Kadijevića? Zbilja nas vode za nos ovi vlastodršci naši nesretni, dobro potkoženi i situirani!

    avatar

    03.11.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @CRNI BLOG KOMUNIZMA, u originalnom draftu kojega je u posjedu Le Monde piše da u sljedećih pet godina nećemo u EU. Ne znam što je gore jer da uđemo prije imali bismo obvezu sami procesuirati Perkovića. A što se tiče komunističkih zločina nakon 1945. (ne UDBA-e) istina je da Državno odvjetništvo koči. Čak je policija napravila svoj dio posla, ali im Mladen Bajić poručuje da nemaju svjedoka, a materijalni dokazi da nisu dostatni. No, o tom potom pošto su mi svi papiri na tu temu u DORH-u, a nijedna do sada parlamentarna stranka (izuzev DC-a, odnosno Vesne Škare-Ožbolt kojoj želim svu sreću na izborima u mojim rodnim Vinkovcima), pa ni SDP koji me navodno podržao nije se založila da mi se vrate moje stvari i da Tomislav Karamarko i Mladen Bajić, ako već ne Predsjednik Mesić, snose odgovornost za kazneni progon kojem sam izložen.

    avatar

    04.11.2007. (00:06)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Zanimljivo je to da je Le Monde u posjedu drafta u kojemu pište da još pet godina nećemo u EU. Međutim, zar sada, kao deklarirana pravna država nemamo obvezu procesuirati Perkovića? Zar to nije licemjerno da u zatovru završavaju bake koje na Dolcu prodaju nekoliko salata i paradajza, a nemaju dovoljnu zaradu da Bandiću plate licencu za štand, završe u zatvoru, a neki koji su osnovano osumnjčeni za izvansudske likvidacije uživaju na slobodi, bez ijedne sekunde pritvora?
    Što se tiče tvrdnje Gl. drž. odvj. Mladena Bajića, da navodno za komunističke zločine nema dokaza i svjedoka, stvari stoje tako da je Županijska državna odvjetnica u Zagrebu, Višnja Lončar, izjavila na tiskovnoj prošle godine kako materijalnih dokaza o ratnom zločinu nekih partizana-komunista ima, ali da navodno nema svjedoka, dok u Krim-policiji neformalno tvrde da ima i svjedoka, na pr. za Jazovku, i za Macelj, pa i za Kočevski rog. Osim toga, zar se nije u Jutarnjem listu bio ponudio jedan svjedok za ratni zločin počinjen 1945. na Tuškancu u Zagrebu gdje je likvidirano oko 900 civila, a svjedok tvrdi da su on i njegov stric osobno gledali odvođenje i ubijanje tih nesretnika. Neformalno postoji tvrdnja od tog svjedoka da su mu državne vlasti nudile povrat njegove konfiscirane imovine u vidu nekretnine odnosno zemljišta na kojemu su 45' vršene likvidacije, ali u zamjenu za njegovu šutnju. To što je samo jedna parlamentarna strnaka se založila za povrat Vaših stvari koje je policija oduzela je žalosno i govori o stanju duha vođe tih stranaka koji su izgleda kukavice i oportunisti, bleferi i niškoristi. Koga oni onda predstavljalju, DEMOKRACIJU, ili "GLEICHGESCHALTETE POLITIK"?

    avatar

    04.11.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • jedna

    kaj ja ovo vidim:

    'NEGATIVAC' PERATOVIĆ:
    'Nisam špijun nego papučar'

    Ja sam nezaposlena kućanica koju uzdržava punica pa tako veći dio dana brinem o četverogodišnjoj kćerkici Katarini. Vodim je u park na igranje, gledam s njom crtane ili je učim kako kupovati u dućanu. Kada je ona u vrtiću prvo rješavam dnevne obaveze - idem na plac, kuham ručak ili peglam. Drugim riječima - papučar sam.


    Malo su ti fulali godine, pa napisali da je maleni stan na Tresnjevci (105 kvadrata). Valjda su mislili da je malen onaj na Trnju u kojem si zivio. Sjecas se garsonijere u Gajevoj 2A od 20 kvadrata. E taj mi se stan najvise svidjao ;)

    avatar

    04.11.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...