Komentari

mojblogbrlog1984.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • libra

    E,stara moja-u potpunosti se slažem s tobom. To je bend moje mladosti.Još uvijek slušam njihove stare albume i još uvijek me dirnu...Mislijah da sam jedina.Tako su me bar prikazivali...oni koje sam na kraju zarazila.
    Živ'la!

    avatar

    05.11.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • Tinka

    I ja oožavam Leteći odred, ne smeta mi što je Denis jedini ostao od stare postave jer je on napisao sve njihove pjesme i on je taj prepoznatljiv gls bez kojeg Leteći odred nebi postigao ono što jest. Novi album "Jutro poslije brijanja" sam kupila i nisam požalila, ima fenomenalnih pjesama, pogotovo laganica sa prelijepim tekstovima. Poslušaj ga.
    By the way na You tubeu imaš sve njihove spotove i snimke koncerta iz Doma Sportova pa i ove nove. Lijep pozdrav svim obožavateljima.
    Martina

    avatar

    13.11.2007. (10:48)    -   -   -   -  

  • Marina

    I ja obožavam Leteći odred dan danas. Žao mi je samo što im se ne posvećuje više pažnje u medijima jer njihove pjesme to apsolutno zaslužuju. Novi album mi je također odličan kao i svi prijašnji..Leteći odred rocks!

    avatar

    27.11.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • Niko

    Leteći odred je mrak, njihove pjesme su pozitivne i imaju smisao i dušu i zato ću ih uvijek voljeti i slušati

    avatar

    11.12.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • Mani

    Leteći odred forever; ova nova pjesma za radijski festival ih malo vraća u onaj stil koji su njegovali devedestih i to mi se sviđa. Novi album mi je također fenomenalan, čak su mi bolje pjesme sa albuma koje nisu isfurane. pozdrav svim fanovima uz poruku vratit će se oni jači i bolji nego ikad!

    avatar

    10.04.2008. (14:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...