Komentari

notunderstood.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Diary Of Me

    hey
    eo ja pročitala tvoje postove...
    nekako si kontam da smo dosta slicne...
    barem po misljenju...
    baš mi je drago što se javila...
    čuemo se još :D

    veliki pozdrav :)

    avatar

    03.11.2007. (17:58)    -   -   -   -  

  • Doll

    hello! prošetala sam se malo :)) ja studiram pravo..hehe...i svakome je njegov faks najteži jer ne idu svima svi predmeti..ali u globalu su teži od ostalih pravo, medicina i građevina..i farmacija se tu može svrstat..ok i pmf i fer, al toga kod nas nema..so..

    prijatelji sa povlasticama...znam kako je zabrijat sa nekim iz društva...dečkima to nije big deal, al curama je..bar nekim..meni je..jer kad sam sa nekim, to je jer mi se sviđa..ne mogu emocije isključit..a dečkima je to ono...sad bi se malo hvatao, pa ajde..frendica si mi..mislim ono..zato granice treba postavit..

    kako godine idu nekako shvaćam što tražim od prijatelja..i kakve ljude želim oko sebe..one sa kojima mi je dobro..ak se oko nečega moramo previše trudit, do te granice da to prelazi u forsiranje..čemu mučenje? bilo je dobro, al ako ne ide više ne ide..ljudi se mijenjaju, show must go on..više vrijedi jedna naj frendica nego 10 tzv. naj frendica..

    pusaaaaa

    avatar

    03.11.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • studentica22

    ne znam šta da ti kažem...s nekim ljudima ne vrijedi ni razgovarat jer nemaju razumijevanja ti najbolje znaš jesu li te frendice za razgovor il ne,ak nisu nema smisla im ni govorit da ti to smeta i da nije u redu što pričaju o nečem a ti nisi u toku događaja;)))
    pusaa

    avatar

    04.11.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • bloganje

    Milijun puta sam slušala neke stvari koje me nimalo ne zanimaju, ali kad vidim koliko to njima predstavlja problem, onda im nastojim olakšati i savjetovati koliko mogu...jer znam da ću i ja jednog dana doći s njima potpuno nezanimljivom pričom, a koja mene muči...no, čovjek ne mora biti svaki dan dobre volje. Tako vjerojatno ni ti nisi bila.
    pozz

    avatar

    04.11.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • kutak za rasterećenje

    Vidi ti moju malu!!!!

    Ma kako si samo promjenila izgled i jos si stavila Tatuma!! aaaaaaaaaa!!! Samo ti ne diraj znas koga!!! Hi - hi!!!

    Hajde ti meni reci da ti nisam rekla da je ona sama sebi u centru i da joj kazes da je sebicna i da to raspravite i onda cete i vidjeti ustvari da li je to prijateljstvo ili kula od karata. Vidis da voli da se sve okrece oko toga sto ona voli! Jest prijateljstvo je kompromis, ali s obje strane ne samo s tvoje, a ona, oprosti, niti vidi sto bi ti htjela, niti da te nesto muci, niti da pita sto zelis .... Tesko mi je gledati kako patis i sama si rekla da ne razumijes da kako nije bila zainteresirana da se vidimo nakon sto sam se vratila i sada se opet vidimo svake "prijestupne godine" i onda spusti da bih to trebala znati da koliko smo dugo prijateljice. Da dugo, a onaj vakum u sredini ona racuna kao da sam cijelo vrijeme bila uz nju i da se nisam promjenila odkad sam bila klinka. A svaka od nas tri se mjenjala na svoju stranu i svaka je razlicita, a ona misli da smo sve na njezin kalup. Moras sama odluciti da li zelis to i dalje tako ili pokusati nesto promjeniti. Ja sam uz tebe sto god odlucila.

    Pusa!!!

    avatar

    04.11.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...