Komentari

cobrays.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • wiseguy

    Upravo je zbog zaštite radnika opasno ako bi pobjedili pretjerano liberalni koncept koji nudi hns ili liberalno-suludokomunistički sdpov... stopa zaposlenosti ne mora korelirati s stopom nezaposlenosti (a upravo je stopa nezaposlenosti u Hrvatskoj niža no ikad)... mjere koje će se provoditi usmjerene su ka povećanju broja zaposlenih, a tiču se povećanja broja poduzetničkih zona, te omogućenja neoporezivog rada umirovljenicima... enorman uvoz radne snage neće biti potreban osim ako ne pobjede braća sdp i hns

    avatar

    12.11.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • sewen

    Znaš, naša Seve bi rekla - A da mi je otić odavde...

    avatar

    12.11.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • co_brays

    @ wiseguy
    Pročitao sam jako mnogo knjiga i ekonomskog sadržaja, ne samo beletristiku, i ovo je prvi puta kako sam pročitao kako broj zaposlenih i broj nezaposlenih ne trebaju biti u koleraciji. U državama kao što je Švicarska ili Švedska, Nizozemska, ili Danska, priključimo tu i Kanadu, SAD, Australiju, Novi Zeland, Francusku, Njemačku, Belgiju, Austriju, Luksemburg... dakle, Najrazvjenije države svijeta, u svima njima broj zaposlenih su u korelaciji s brojem nezaposlenih; alu u državama tipa Čilea, Argentine, Brazila, Bolivije, Venezuele, Angole, Vjetnama, Laosa, Madagascara i njima sličnima, kao što su Uganda, Rwanda, Nicaragua, El Salvador nisu.

    Ova tvoja izjava jasno govori u kojem se smijeru Hrvatska kreće. Zastrašujuće.

    avatar

    13.11.2007. (06:40)    -   -   -   -  

  • wiseguy

    knjige pišu ljudi, sa šarolikim obrazovanjem i šarolikim namjerama, stoga čitanje knjige ne daje ti biti u pravu, pitaj prof. Jurčića (koji jučer na Otvorenom namjerno izvrće oec. činjenice i mješa oec. parametre) jesu li zaposlenost i nezaposlenost nužno u korelaciji! Jesu povezane i to je neupitno, ali nisu nužnmo u korelaciji! A zastrašujuće je što ekonomski stručnjak tipa prof. Jurčića za potrebe kampanje iznosi neistine, što jedan varaždinski meštar namjerno laže, pa je sasvim razumljivo da ti griješiš u svojim tvrdnjama koji znanje baziraš na knjigama!

    avatar

    17.11.2007. (13:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...