Komentari

hannah7.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nataša

    zašto u oba posta pišeš o komplikacijama ? jel to nešto što ti se dogodilo u prvoj trudnoći, pa misliš da će i sada? možda bi mogla malo pozitivnije razmišljati, pa bi se situacije rješavale u tvoju korist ? ne muči se previše, učini što ti srce kaže.

    avatar

    02.11.2007. (11:17)    -   -   -   -  

  • hannah

    to je nešto što mi i moj suprug kaže. ja bih uvijek htjela pomiriti sve, da svi budu sretni i zadovoljni. A da se bojim - bojim se. Zadnja trudnoća je bila prilično naporna... Hvala ti... netko tko gleda sa strane nije toliko subjektivan kao ja, pa svaki objektivan komentar itekako dobro dođe.

    avatar

    02.11.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • nataša

    hoćeš iskreno ? svaka je trudnoća naporna, bez obzira ide li sve kako treba ili ( ne daj bože) ima komplikacija. sve one priče kako je to najljepše razdoblje u životu žene i bla, bla, bla, objesi mačku o rep. sigurno se sada puno žena neće složiti samnom, ali ja jednostavno tako mislim. nemoj se toliko brinuti. slušaj muža i vidjet ćeš da će se stvari posložiti tako da ćeš se i sama čuditi kako je to moguće. uvijek tako biva samo kad previše ne paničarimo.

    i zašto bi ti uopće morala udovoljavati svima ? imaš dovoljno godina da više ne moraš raditi baš ništa što ti ne čini zadovoljstvo. pod time ne mislim da trebaš biti bezobrazna sa ljudima koji te traže uslugu, ali ne moraš ispunjavati svačije želje i biti svima i stalno na raspolaganju.

    hajde, oraspoloži se i vidjet ćeš da će sve biti za pet !

    avatar

    02.11.2007. (14:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...