Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • turimti

    kako neće propasti glas koji dam vama?...

    avatar

    02.11.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Pa neće, zašto bi? Objasnio sam u ranijem članku na tu temu. Čak i ako mi ovoga puta ne pređemo prag, prstojni broj glasova (recimo, iznad 2% bio bi 1) znak parlamentarnim strankama, da naše stavove treba uvažavati, 2) isti znak medijima, te 3) ohrabrenje nama, da nastavimo!

    avatar

    03.11.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • zagi

    pozdrav trockom!
    zoki zasto opet 100 lista zelenih ??
    kaj se nemrete dogovoriti nikada ni nikako !?
    prošle si izbore isao s aljosom iako si bio potpredsjednik ZEL-a ,pa te zato izbacilo iz stranke , pa sada brijes po forumima da te izbacilo onak iz zajebancije,a sada nema dogovora s tim istim babićem?
    green-left

    avatar

    04.11.2007. (17:03)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Postoji samo jedna lista zelenih, s obzirom da smo mi u Europskoj zelenoj stranci. Nekoliko drugih koristi to ime. Aljoša je ime svoje stranke promijenio u "Zelena stranka",. ali nastupa u lijevoj koaliciji i s nama nije nikad kontaktirao. Isto tako ni ovi ostali koji koriste zeleno ime, a uglavnom su sklopili neke koalicije. Jedino u desetoj izbornoj jedinici mi se direktno sukobljavamo sa "Zelenima Hrvatske", što je šteta, ali tako je ispalo.

    Ne kažem da me izbacilo "onak iz zajebancije", nego se s time zajebavam. :) S pravom, jer eto te stranke više nema (što sam predskazao da će se dogoditi, jewr stranka koja ne izlazi na izbore ne može preživjeti) a mene, eto, ima. :) Bila je onda lista tri stranke, pa smo ih Vlasta i ja pokušavali ujediniti ali se nisu dali, pa smo konačno osnovali novu, a od ove tri, dvije su brisane iz evidencije, a treća je ova Aljošina.

    A i ljevida je ostala razjedinjena na dvije liste, plus Demokratska stranka žena samostalno, što mi je osobno žao.

    avatar

    05.11.2007. (12:41)    -   -   -   -  

  • ZAGI

    zoki !
    slab si prognozer jer ZEL-izlazi na izbore ali ne više kao ZEL vec kao LJEVICA HRVATSKE!
    tebe ima slabo jer koliko vidim nisi bas na nekom super mjestu na listi iako (to ti moram priznati)kad cujem nest za zelene , pomislim na tebe!
    jos jedno pitanje ...zakaj je v.lay s onim zelenima koji to nisu?
    i zakljucak: ljwevica ide s jednom listom a to je ona ljevie-srp-isdf-hsd!
    grof klaric bas i nema neke veze s tom politickom platformom , kao ni babić sa zelenoma a o radnickoj stranci da ni ne govorim!
    MIR I DOBRO

    avatar

    05.11.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @ZAGI: Nisam se javljao, jer su se poklopili zdravstveni problemi i problemi s računalom. Glede "Ljevice Hrvatske", to je naprosto nova stranka; "Zelena ljevica" više ne postoji. Želio sam vam uspjeh, ali eto svi smo jadno prošli. :( Nego, s Ninićem i Bebićem, budućnosti nema! Ali još je važniji moderni diskurs - ono kako su se prepucavali oko Tita Ninić i onaj iz HSP-a, bilo je strašno! Apsurdno je ulaziti u povijesne teme.

    Ja osobno nisam htio biti na prvom mjestu liste, nemam abicije za ulazak u Sabor, zbog bolesti i okupiranosti teorijskim radom. A Lay se obio kandidirao za predsjednika Zelene liste prošle godine, pa je izgubio, i onda se nadurio.

    avatar

    01.12.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...