Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Majstorica s mora

    Sagittarius bi trebao uvesti još jednu kategoriju, za one normalne koji otplove u nenormalno pa se vrate u normalu, tu bismo se mogli mnogi pronaći, recimo da su to oni "preporođeni", a za slučaj da ponovno zaškripi mogao bi Dr. Nadležni uskakati s online terapijom...
    Ovaj tekst je izvrstan i poučan...

    avatar

    02.11.2007. (09:48)    -   -   -   -  

  • zazen

    možda ti se dizao kundalini,
    a ti nisi bio protočan. neznam.
    zvuči kao takvo iskustvo.

    u svakom slučaju, baci lijekove.
    sve.
    ja imam prepisanu terapiju za nilskog konja.
    pa je ne pijem.
    a to što loše spavam, sam sam si kriv.
    nema veze, ne može ni to trajati vječno.

    lijep pozdrav.

    avatar

    02.11.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...e ludlud, baš mi je drago zbog tebe, ne mjenjaj dobitnu kombinaciju, na žalost, moj prijatelj "Hrvatko" iz posta nije te sreće, situacija ne ide na dobro...:(

    avatar

    02.11.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • neazess

    Prilično naglo, rekla bi "struka" - atipično. No, vidiš da tamo ni panika zapravo ne znači ono što znači u svakodnevnom govoru ;)) - nije nužno vezana uz neki trenutni strah, već zna biti posljedica nakupljenih sitnica (poput 12 satnog radnog dana...) - iz čistog mira.
    Ako mene pitaš, vjerujem da nam svako iskustvo, pa čak i ona najgadnija, donose nešto korisno - ti si iz svega nešto naučio, a mi imamo Zlatoustog - to je višestruka, možda čak globalna korist ;))). A što se zapravo dogodilo? Nitko ne zna (samo se neki prave da znaju ;))).

    avatar

    02.11.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @neazess: točni su ti ti navodnici kod struke! Svaki od tih stručnjaka koji me se dohvatio rekao je nešto svoje, plus još razna mišljenja svakovrsnih amatera koji misle da poznaju područje. Tako mi je preostalo da, u smušenom stanju u kojem sam bio, opet poslušam svoju intuiciju i priklonim se jednom od stručnjaka za kojeg pojma nisam imao zašto, ali sam znao da će mi pomoć. Zanimljivo, on mi je kasnije pokazao da moj slučaj uopće nije atipičan, nego upravo školski primjer, što je bila radosna vijest, budući da je prognozirala veliku mogućnost izlječenja. O strukama, stručnjacima i stručnosti nemam ni najmanje pozitivno mišljenje, jer se uvijek svodi na usklađivanje nekakvih individualnih mišljenja, držanje zubima za autoritete, proizvoljnost svake vrste, rat taština, pokušaj dobivanja "egzaktnog" iz svega i svačega, a često fabrikacijom podataka i rezultata istraživanja, ... dr Nadležni bez sumnje jest stručan po tim njihovim muhljavim mjerilima, ali ja sam ga odabrao jer je ipak pomalo i punker, da tako kažem, a ja sam se više držao kao da dolazim po pomoć šamanu, a ne liječniku... ;)))

    avatar

    02.11.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • neazess

    @Ludlud: He, he - poznajem "struku" jer sam u "stvarnom životu" psiholog (nas obično mješaju s psihijatrima iako je puno manje dodirnih točaka nego što se misli ;))))). No, odmah da te utješim, nisam u kliničarima, niti namjeravam - zasad u istraživanju tržišta (jedna vrlo prizemna disciplina), a kasnije, uz malo sreće, idem u obrazovanje ili najdalje u tom smjeru - light savjetovanje za svakodnevne životne "probleme". Struku stavljam pod navodnike jer sam kroz godine školovanja i iskustva s mnogima (bilo nekim profesorima, bilo mojim kolegama) primjetila da su vrlo stručni kad treba pratiti šablonu, ali često puta zanemaruju jednu malu sitnicu u svom radu s ljudima - ljude. Zato nemali broj puta slijede svoju "religiju" bez da uopće dignu pogled i promotre tko sjedi preko puta njih. Najgore je što je mnoge šusnula titula, pa sad misle da su zbog nje najpametniji, umjesto da priznaju da im je znanje ograničeno kao i svačije (a vjeruj mi - je). I na kraju ispada da je i kod ovih (kao uostalom i svih) presudan talent i motivacija prema poslu koji rade, pa tako imamo hrpu "stručnjaka" i vrlo mali broj stručnjaka. No da ne potegnem, srela sam i ove druge - i njima svaka čast, a vjerujem da je tvoja intuicija dobro odabrala - to zapravo najbolje osjećaš sam.

    avatar

    02.11.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...