Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tragicnamisao

    Teško je osporiti većinu napisanog. Politika je ipak umijeće mogućega i ne treba biti toliko strog.

    avatar

    02.11.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Slažem se da je politika umijeće mogućega, ali, Tragična misao, postoji činjenica da nisu svi jednaki pred Ustavom Republike Hrvatske. Na pr. Dinko Šakić osuđen je kao ustaša zbog zločina u jasenovačkogm logoru, ali niti jedan partizan i jugokomunist još nije osuđen zbog zločina u golootočkom logoru, ili na pr. zbog ratnog zločina u Teznom, a Tezno predstavlja najveću masovnu grobnicu u Europi, kako je nedavno pisao njemački tjednik "Der Spiegel".

    Pošto nisu svi jednako pred ustavom treba biti i te kako strog jer samo argumentirana kritika je jamstvo korekture vlasti. (Od kritike još nitko nije umro, ali su mnogi političari postali bolji, odgovorniji - nakon što su kritizirani.

    avatar

    02.11.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • domoljubni

    vani je sunčano...

    avatar

    03.11.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Domoljubni, vani će biti sunčano kada prođe ova bura zvana HDZ, SDP i njihovi sateliti, i kada se žrtve komunizma više od strane vladajućih ne bude klevetalo, jer žrtve komunizma su žrtve, a ne što skandalozni predsjednik Mesić tvrdi da su to "fašisti". Žrtve su žrtve, bile žrtve komunizma ili žrtve nacizma, a i mi današnji stanovnici Hrvatske smo žrtve naših vlasti koje vladaju bahato i pohlepno kontra naroda. Jedino u čemu su uspješni to je u laganju, a na prodaji magle postali su milijuneri...

    avatar

    05.11.2007. (19:52)    -   -   -   -  

  • rusch

    HDZ i SDP su dvije pole iste guzice. Guzica, to ti je SKH, iliti jedna od podruznica SKJ. Ostale takozvane demokratske stranke su isturene filijale SKH i njihova uloga je sasvim pragmaticna. Npr. Djapic glumi radikalnu desnicu i daje legimitet SAB-u da brani "antifasizam". Dotlen SDP i HDZ mogu uzivati glumeci demokratski centar. Vodje liberala i seljaka a pogotovo narodnjaka stari su sluzbenici KOS-a, npr. Djurdja Adlesic, Zlatko Kramaric, Ante Markov etc.Rat i ratna privatizacija dio su plana kako da komunisti i poslije pada komunizma ostanu na vlasti. Prema lekciji naucenoj od njemaca "Geld regiert die Welt" shvatili su da vlast mogu zadrzati ako osvoje novac u RH. Tako je doslo do kontrolirane privatizacije od strane komunista koja traje do dana danasnjeg. Sve lukrativne resurse u drzavi preuzeli su i preuzimaju bivsi komunisti a pogotovo kosovci i udbasi.
    Pri tom se strogo vodi racuna da demokrate- zrtve komunizma, zatvorenike savjesti i dalje drze daleko od novaca i da ih ekonomski unistavaju, sudski progone etc.

    avatar

    06.03.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...