Komentari

lonca.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • drago

    pozdrav, samo tako ... naprijed

    avatar

    25.11.2007. (01:50)    -   -   -   -  

  • Piskorevci

    Stvarno nam je zao, al klub vam bas nije nesto narucito! Nas je bolji! Redovno pusite, dva tri komada... Stranica ti je ludnica. Koji je to ludak sastavio? Katastrofa!!!!!!!!!!! Ako ti treba pomoc od strucnjaka, javi se kod Mile u mali sokak. Bog sokcino.

    avatar

    21.12.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  • drago

    Osvrt na retardirani, mentalno nedozreli, komentar korisnika "Piskorevci".

    Stranice - karastrofa. Ma nemoj po čemu ??? Znaš li ti uopće smisao web-a ? Bitan je podatak a ne šarenilo i ostale gluposti ... (po sistemu šareno i budali ... ) .

    lonca.blog.hr je vrlo korektno napravljen, pohvala, redovito dopunjavajte sadržaje i za mjesto veličine Novoga Grada i nogometnog kluba dovoljno. I veće sredine ... kao i klubovi nemaju ništa "bolje" ( a to i je smisao ovog bloga).
    Pogledah baš danas http://piskorevci.blog.hr/ , što reći ... bolje ništa ... sve govori samo za sebe, da nije linka na drugi blog ... "mršavo ... mršavo".

    Pozdrav, sretan Božić

    Drago

    avatar

    25.12.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  • omladinac

    A sto reci.Negativnim komentarima sam se nadao,ali ne i idiotskim.Neznam samo sta to nekim blogerima treba da nezrelim komentarima ulaze u druge blogove.Pitam se,da li je osoba,uvrijedena od strane mog bloga,da li je nezadovoljna sa svojim blogom,sa zivotom mozda,ili je jednostavno mentalno neuracunljiva.Npr. sta mene boli k...c za kvalitetu stranice iz Piskorevaca,sve dok mogu otamo izvuci podatke koji me zanimaju.Osobno mislim da kreten koji je napisao,nema nikakve veze ni sa nogometnim klubom iz Piskorevaca,ni sa nogometom,a ni sa Piskorevcima.Nek mi dokaze da nisam u pravu.
    Zelim se zahvaliti svima koji podrzavaju ovaj blog,svima koji ga koriste i komentiraju.Nemam ja nista protiv losih komentara,ali mislim "losih",a ne nepotkovanih,glupih,na koje nemam odgovora.
    Posebno se zahvaljujem,Dragi,za ubacivanje linka mog bloga u stranicu Slavonija Busa,i naravno za podrsku.
    Ja cu nastaviti sa poboljsavanjem bloga i radom,dokle god se sta ima pisati o NK Omladincu.
    Sretan Bozic !

    avatar

    26.12.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • Mwaruwari

    ajd nek mi neko samo kaze ko je autor ovog bloga..... jel ima taj "lonca" kakve veze sa prezimenom Loncarevic. ocito ovaj blog pise neko ko jako dobro pozna klub i stanje u njemu.

    avatar

    31.03.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...