Komentari

sickofitall.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Megaforce

    Ako bude EKV-a, tu sam...
    pozdrav

    avatar

    31.10.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  • Babyface Killer

    E Vraga mi, znam definitivno di večeras ne bi iša da sam u Makarskoj; totalna pomodnost - Helovin. Uz Valentinovo i Sentpetriks dej, treće najveće izdrkavanje novohrvatskog slavljeništva. Oćete još "naplaćivat upade onima bez maski"?, buuu!!! A još kad vidim da će glazba bit ala "Twighlight zone" by Tomi Phantasma i DJ Miljenko Car, ajme majko. Rafo će toj depresiji pretpostavljam dat obol sa postrokom, matkorom i ostalim cvil-škrip-smrt-depr ritmovima i rifovima za rastirat ljude. Ajdete đavlu, napravite pogansko-skakutavi Helovin, sa rakiještinom a ne tin vašim audiofilskim crnilom i beznađem za male metalčiće. Crne mise, masonske lože!

    i Megaforce, dragi susjede, odjebi EKV, to ti je pretenciozno-patnička beogradska verzija Simpl Majndsa u kojoj su svi, za razliku od orginala, pocrkali od dopa i side

    avatar

    31.10.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Vrlo elokventno, baby! Međutim, bit će tu i hitova za one poput tebe, onih Ajron Mejdena i sličnih. Nije sve tako crno ;)

    avatar

    31.10.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    Da se nadovežen na uvaženoga Bejbija: Čekamo sljedeći praznik zadnjega četvrtka u jedanaestome misecu: Thanksgiving day iliti vam ga Falalipa dan, dan u kojem se slavi uspješna (turistička?) žetva i bratstvo domorodaca Makarana i doseljenika Vlava. Ist će se tuka s kumpirima ispod peke i američka pita, pardon, torta makarana. :))

    avatar

    31.10.2007. (18:46)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    toplo se nadam da ću biti pozvan kao reprezentativni predstavnik vlaške strane. u spizi ću sudjelovati recipročno našem doprinosu u obaranju novog turističkog rekorda.

    avatar

    31.10.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    HAHAAAHHAAA, ajme Bejbi ti si stvarno puknut. Ne mogu reć da se ne slažem s tobom. Samo lako je u Zagrebu nać misto di ćeš svaki dan popit piće navečer, a vikendom birat zabavu. U nas ti je sve... a šta da ti ja tumačim, kad sve znaš. Nesvrstani je zaboravio da je prošlo vrime nevinosti kad se pivalo "Ljubav nas veže i spaja" i da je prvu rič iz stiha zaminila jedna skroz prozaična - lova. I nema tu ni boje ni ideala ni porjekla. Otiđi po nekim našim malo out kafićima oko 10-11 ujutro pa ćeš past u nesvist kad vidiš koje su se face spojile, kao na piću, radi - "naše stvari" (Cosa nostra). E... judi, lako ti nas je posvađat, kad smo, uglavnom, glupi.
    Svaki dan je - noć vještica u ovom tupom gradu. Vrgoračka kronika - mi ti se više ne bavimo turizmom, hahahaaa.... Ovde ti svi dođu i već za godinu-dvi su domaći. Nemamo više turista, to su samo skauti u potrazi za stambenim prostorima koji će se pokupovat.

    avatar

    31.10.2007. (22:55)    -   -   -   -  

  • BalkanBoy

    aaa super, sad znam šta ću propustit :)

    avatar

    01.11.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Ha, ha, javljam se radi moje Luce i bejbifacakiller, mrakača na mrak.
    A Juri je lako, nemoš od jesenje lipote gori. Bila bi šteta da se štogod događa pa poremeti taj mir. Dok Nesvrstani piše o futbalerima a igra se napeta predizborna utakmica.
    Vice i Karlito , dajte ko muzički gurui malo svitlosti mladima.

    avatar

    02.11.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • Mrvice o svemu

    E da mi je bilo bit na tom partyu...uh...

    a di su slike?

    avatar

    05.11.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...