Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • samuil

    hrvatsko stado ovaca još čuvaju titovi komunistički psi. udba žari i pali. 24 000 udbaša izvrsno organiziranih fokusira svakog iole respektabilnog remetitelja stada. još kad im pridodamo članove obitelji i prijatelje eto ti par stotina tisuća ljudi koji su, ustvari, novokomponirano plemstvo u hrvatskoj. naravno da se goste janjetinom. sve dok je trave bit će i mesa. ovce jednostavno služe za ishranu zvjeradi. hrvatski ovčari tek se tryebaju namnožit u ilegali i onda spustit sa planina u ravnicu i uhvatit na spavanju dobro uhranjene, ugojene i otupjele kvazijugokozmopolite na spavanju. bugarske tajne službe će im u tome pružiti svesrdnu pomoć i podršku. bugari mrze iz dna duše lažno predstavljanje i opasni su jugoslaveni.

    avatar

    31.10.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    @samuil, nisam zn'o da čitaš moj dnevnik ;)
    n.b. Ne znam je li Peratovic svjestan da mu blog sve više postaje mračna jednosmjerna ulica novinarskih tenzija i sve manje služi prvotnoj svrsi, gdje su ga neki držali k'o hrvatski O.K. Corral ...

    avatar

    31.10.2007. (14:48)    -   -   -   -  

  • M.B.

    Peratovicu, ovo je stoti put da te molim da me ne spominjes, buduci da ja ne znam kakav ti svevisnji gnarr hoda po mozgu, kakvi ti se kemijski procesi vrte u glavi, koliko tableta imas ili koliko ih nemas, hoces li dobiti posao ili neces, hoces li poceti raditi ili neces, jesi li uopce sposoban za posao ili nisi, niti znam tko placa tvoj nerad... Naprosto, molim te, pusti me na miru, ne spominji me, niti cu ja tebe spominjati... Jer, svaka pomisao na tebe u meni izaziva vise gadjenja nego bijesa, iako nisam siguran kojim redoslijedom... Inace, zloblogokrpicu, ti u "Panorami" nisi bio urednik, kao sto nikada nigdje drugdje nisi bio urednik, kao sto nisi sposoban za urednika bilo gdje, niti smo ikada mi kod Krole sjedili - u takvom sastavu - sa Stipom Mesicem... Naprosto - lazes... Lazes, Peratovicu... (M.B.)

    avatar

    31.10.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    je, a ja sam jedno vrijeme stanovao na uglu Broadwaya i Sunset Boulevarda te sam gotovo svakodnevno susretao Marilyn Monroe, a oko suknje joj se vrzmao JFK
    fotografija je znakovita: Mesićev mladež smješten je dva cm sjeverozapadno od svog uvriježenog položaja (notorna greška Soroševih šminkera)

    avatar

    31.10.2007. (15:18)    -   -   -   -  

  • demagog

    Žac, vidim da Mate Bašić uredno i vjerojatno svakodnevno čita tvoj blog. Laže da nisi bio urednik, ako se ne sječa zbog alkohola i koke, neka si uzme Panoramu iz tog vremena pa nek pogleda. Jadan, javi se svaki put čim ga spomeneš. Mate tebi je muka jer te hebe jetra, zato šuti tamo u tuđini i poljubi kraljicu.

    avatar

    31.10.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • do0magoj-evic

    mnoze se oni mnoze samuile -hrvatski pastiri-a i skorpije se po hercegovini mnoze ma bit ce tu jos svasta

    avatar

    31.10.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...