Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lilgredg

    ............a time will come soon when the electromagnetic grid will go down. There is overwhelming evidence that the US military were somehow well aware of this over twenty years ago... and that plans are now well advanced to deal with a serious situation about which the public are still being kept totally in the dark.
    http://www.projectcamelot.org/dan_sherman.html

    koliko znaš o njemu?

    avatar

    30.10.2007. (12:39)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Ne puno. Hvala za linku, proučit ću malo njegove priče ;)

    avatar

    30.10.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • borgman

    što se tiče elektromagnetskog prijenosa... upitno, ali... (uvijek ali), raspad elektromreže je vjerojatan (malo jače solarne oluje mogu potpuno paralizirati sustav), a 2012 je godina visoke (ako nije i maksimum) solarnog ciklusa od 11 godina, a za ostale ne znam.
    S druge strane, globalno zatupljivanje GPS tehnologijom koja nas odvlači od učenja i vještina snalaženja i čitanja karata, zatupljivanje mobilnom telefonijom... u biti će za bilo kakvu situaciju tog tipa cijele države učiniti nesposobnima za komunikaciju.
    Moj prijedlog. Učlanite se u radio-amaterske klubove i kupite tehniku. Naučite postaviti antene, koristiti radio opremu i priručne izvore energije (pogotovo akumulatore i solarne panele). Opremu držite zatvorenu u uzemljenim kutijama... i spremite se za trenutak kada ćete postati najvažnija točka u susjedstvu... uz signale morseovog koda .- -. - - - - -.. -.. .-. .- ...-

    avatar

    30.10.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    ... -.- ..- .- -. ... .- -. - - - .-. -

    avatar

    30.10.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • borgman

    pa i nije... dva toki-vokija, direktna veza... cca. 400 Kn... male predajnike i prijemnike možeš napraviti (sklepati) za 10-ak kuna ;-) a sada samo jedna mala vijest:
    - komet na odlasku iz sunčevog sustava je u 4 sata povećao svoju sjajnost za milijun puta!!! Nalazi se negdje oko Marsa, i sjajnost mu je od 17-e došla na 2-u magnitudu. Nadam se kako će sutra po noći nebo biti vedro :-) (astronom je zadovoljan i kometom, a UFOLOG u meni bi volio da to bude veliki međuzvjezdani brod koji je sigurnoj daljini od Zemlje upalio motore ;-))))

    avatar

    30.10.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Imam ja toki-voki, a drugi je kod prijatelja :) Želja mi je nabavit Alinco DJ-X30T, a u Hrvatskoj ga nisam uspila nač.
    Je li znate od radija napravit stanicu? Proširit frekvencije primanja?
    Zašto se komet ne može vidit noćas?

    avatar

    30.10.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • borgman

    zloćko, zloćko... radi onog posebnog valnog opsega kojega rade samo za izvoz ;-)))) tko bi rekao , tako mlada a već frekvencijski voajer ;-)

    avatar

    31.10.2007. (06:42)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    hahahaha moran mislit na nešto jeftino, a efikasno :P

    avatar

    31.10.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...