Komentari

katinic.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • ZLOČINAC MANOLIĆ

    Govor(i): BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT



    Manoliću krv tvojih žrtava te zove



    - Kaži gdje je moj ujak Ante Pezer?



    Tražimo istragu od hrvatskog državnog odvjetništva nad Josipom Manolićem za počinjenje najtežih ratnih zločina. Taj major OZN-e za vrijeme jugoslavenskog sistema, dao je poubijati mnoge ljude bez suđenja, što je ujedno i dokaz komunističkih zločina.



    Bilo bi dobro danas – da se rasvijetli lik i djelo Josipa Manolića – Jože, taj partizanski major OZN-e i član CK KPJ-a, nije poštivao nikakve ratne konvencije i zakone. Nego je dao najokrutnije likvidirati svoje žrtve.



    Istina se mora saznati nakon mnogo godina totalitarnog krvavog režima, u kojemu su mnogi platili svojom glavom.



    Kao što sam rekao – očekujemo od svih nadležnih i odgovornih institucija u Hrvatskoj, da pokrenu cjelokupnu reviziju nad Josipom Manolićem.



    Svrha ovog prikaza (19. rujna 2009.) i okupljanja u 10.00 sati ispred kuće Josipa Manolića u Nazorovoj 57. u Zagrebu, je drugo okupljanje domoljubnih Hrvata. Gdje se utvrđuje zapovjedna odgovornost, nad ubijenim i poklanim Hrvatima, koji su zarobljeni u drugom svjetskom ratu, do kraja 1945. godine.



    Na prvom okupljanju bili smo 25. 05. 2009., u 11.00 sati na Tuškancu 61. u Zagrebu, ispred kuće Stjepana Hršaka, zapovjednika krapinske OZN-e, koji je dao poubijati mnoge civile i vojnike u Maceljskoj šumi, između ostalog i dvadeset katoličkih i franjevačkih svećenika.



    Bilo bi dobro da Josip Manolić s nama krene u Bjelovarski kraj, da nam objasni i da obiđemo stratišta (šuma Lug, šuma Razbuška, Klokočevac, Zvijerci, Predavac,…), gdje je on kao naredbodavac naređivao streljanja i pokolje hrvatskog stanovništva. Još uvijek u nečijim ladicama stoje oko 600 kaznenih prijava protiv Josipa Manolića, po kojima se ne radi.



    No, nije to bio kraj priče „stroja za smrt“, nego ovo okupljanje ispred Manolićeve kuće je rezultat – da pravda stiže i kuca na njegova vrata...



    Ako se i sad ne kažnjavaju zločini, onda Hrvatska se i dalje nalazi kao zemlja u općoj opasnosti, jer njom vladaju bivši boljševici i njihovi potomci. U Bjelovarskom kraju, odnosno kotaru, tj. Istočnoj Slavoniji, mnoge žrtve bačene su masovno u rake.



    To je krunski dokaz, gdje u tom okrugu ili bolje rečeno regiji, Manolić je bio zadužen da uvede red,.., nakon oslobođenja tih područja. Pored brojnih dokaza kostiju civila i regularne domobranske i ustaške vojske, postoji i dokumentacija koju je Josip Manolić, major OZN-e potpisivao...



    U Bjelovaru, 09.09.2009.

    C R O A T I A

    NEZAVISNI KANDIDAT

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90, 091/797-65-56

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    11.09.2009. (14:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...