Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • kora-kri

    Prvo sto sam napravila je bilo potraziti pjesmu od Cockera, odmah sam se sjetila koja je. Bas bi pristajala uz ovaj post. Ma naucit ces kako ju postaviti, ako hoces ja cu ti objasniti.
    Lijep post si posvetila svojoj mami ( skorpionkici ). I ja sam jucer bila na jednom rockasu, mom tati. Sad dobro, on mi je ocuh, ali svejedno, nekako je blizak poput oca. I puno sam papala i smijala se. I nikada u zivotu nisam mu rekla da ga volim. Ne znam da li bih to uopce mogla izreci. A znam da ga u biti volim, iako se u zivotu nismo previse slagali.
    Nije lako izreci to "volim te", bar meni nije. Navela si me na razmisljanje da bih to nekim bliskim osobama zaista trebala reci. Prvo su mi na pamet pale moje kceri, ruzno ce zvucati, ali ne sjecam se kad sam im zadnji put to rekla. Pokazujemo si mi to puno puta, ali reci te famozne 2 rijeci je ipak nesto drugo. Mislim da cu se potruditi da to ucinim u skorije vrijeme. Pipi, Pipi, probudila si nesto u meni. I hvala ti na tome.

    avatar

    30.10.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • mama

    Ne znam kako mi je promaknuo tvoj post jučer, inače mi je tvoja, i tvojih sestara, riječ, i virtualna, začin koji svakodnevicu ispunja novim okusima bez kojih bi bila bljutava.
    Sada, kad sam pročitala i ovu tvoju riječ, javno upućenu meni, uz suze ganuća i sreće, mogu samo reći HVALA i ustvrditi, još jednom: Sretna sam što te/vas imam. Život mi je dao puno i više. Mogu samo poželjeti tebi/vama, i svima drugima, da osjete ovo što ja sada osjećam. Za to vrijedi živjeti.
    Onima u kojima ova osobnost moje pipi i moja budi nešto zahvala, onima kojima smeta isprika. A ja, kao sretna mama, s radošću dijelim sa svima svoju ljubav, sreću i životni smisao.

    avatar

    31.10.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • pipi_piaf

    kora-kri, hvala i tebi. noc nakon sto sam ostavila post, dvoumila sam se treba li biti tu, tako, u javnosti, ili ne. jer bi neki mogli protumaciti moj post kao suvisnu patetiku i sentimentalnost. i tvoj me je komentar razuvjerio i ohrabrio da post ostavim. stoga, hvala tebi.

    avatar

    31.10.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • Javsom Erutue

    On shaved mina, previse, i napravio mi je nositi skandalozne stvari koje izgledaju kao refurbished laptops for cheap

    avatar

    27.09.2009. (00:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...