Komentari

decolores.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • maxi

    što je veće i postojanije tvoje pouzdanje u Boga,to ćeš obilnije primiti sve što moliš!jer kad se jednom potpuno predaš u ruke Božje,više se ne trebaš bojati nikakva zla.ako i nevolje i kušnje dođu,On zna kako će ih okrenuti u tvoju korist.tada će ti postupci i takav način i to vrijeme čekanja s vremenom postati sve jasniji.radujem se ,iskreno se radujem i puno je srce moje,što tvoji mali koraci,postaju sve veći i veći,sve čvršći i snažniji i što smjerno kročiš uzdignute glave,uskom stazom,stazom koja vodi k pravom cilju i pravoj istinskoj sreći.na tom putu,neka te Presveta od Škapulara,štiti,vodi i zagovara,a On neka te čuva i sačuva u svemu,da uvijek rasteš i živiš u duhu ljubavi,mira,vjere,strpljivosti i zajedništva i da u svemu služiš Bogu i ljudima!

    Neka te blagoslovi Gospodin
    i neka te čuva.
    Neka pogled svoj
    Gospodin svrne na te
    i mir ti podari.
    Neka te blagoslovi
    Gospodin - Otac,
    Sin i Duh Sveti

    avatar

    29.10.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • leticia

    Ti si tako malena da se osjećam starijom od tebe.Unatoč iskustvu,unatoč penjanju i padanju,ti si ostala čista i malena....pravo Božje dijete.Kad kažem starijom od tebe,znaš da to znači nečistijom....
    Hodi k Njemu.Svaki tvoj korak nek bude upravljen k Njemu.Na tom putu susrećeš ljude.Ljubi ih,ali pogled usmjeri k Njemu.Srce upravi k Njemu.Ljubi Ga kroz bližnje,sve koje ti da na put,kao što ih i ljubiš uostalom,ali nitko ne smije imati postolje na kojem stoji,jer mu ne pripada....Svi smo ti dani na put,od Njega,i oni koji te ljube,i oni koji te ranjavaju,i svi smo dio Njegova plana.Tako si i ti dana nama,da se preko nas izgrađuješ,i da se mi izgrađujemo preko tebe.Oduševljavaj se uvijek isključivo Bogom.Ako išta dobra nalaziš u nama,to opet Njega nalaziš.Od čovjeka ne dolazi mnogo dobra.Sve je milost.I ta tvoja nježna,dječja duša je milost.On pruža ruke k tebi malenoj,a ti upireš pogled i svoje ruke uvis,Tatici.Neka uvijek bude tako.BTB

    avatar

    29.10.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Ne mogu ostaviti ovako intimne komentare kao dvoje forumaša gore, jer još nisam ni sigurna tko si...u svakom slučaju dobro došla, vjerujem da nitko ne bi otvorio blog da nema nešto za reći, jedva čekam čuti tvoje misli.
    Dobro došla!

    avatar

    30.10.2007. (08:03)    -   -   -   -  

  • more nade

    Čitam ime mog bloga u tvom postu i prebirem u mislima svoje postove, nije mi jasno. Zar je moguće? Zahvalna sam da si mi otkrila svoje misli i posebno zahvalna jer sam evo alatka u Njegovim rukama. I dalje mi nije jasno :-) ali i ne mora biti. Dovljno je znati da svaki naš križić donesi svoj plod. Dakle, plodova je mnogo pa i onda kada ih ne neslutimo. Hvala ti.

    avatar

    05.11.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...