Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Joj, ti bodyji za bebe su mi preslatki, ja već imam u glavi neke fora natpise koje bih da moja beba fura na poprsju, ali koje sam ja smislila, da budu originalni. Osim što se ovako može naručiti, može se i dati napraviti na već kupljeno odjelce, u svakoj boljoj radnji koja se i time bavi :o) Što se tiče tih natpisa, uvijek se sjetim onih vulgarnih za odrasle, npr jedna cura nosi majicu, a preko prsa joj piše 'Nije u Slavoniji baš sve ravno' - kako jadno, nije li? :o)) A i one jeftinoizgledajuće majičice, jeans ili remenje sa nekim štrasom ili šljokicama te natpisima poput 'sex' i sl. Užas :o)
    Što se tiče predmeta za kuću, htjela sam reći da mi je zanimljiva ona vaza, ali ja baš ne volim te metalne detalje i ukrase u domu jer mi djeluju nekako hladno i prefuturistički. To je paradoks jer inače preferiram minimalizam koji često može izgledati futuristički, ali ja volim taj neki topli minimalizam, kao u ponekim, pomno uređenim, spa oazama (ne znam koji bolji primjer da upotrijebim trenutno) :o) Primijetila sam i da ne volim previše detalja i kerefeka, ali da ih opet bude dovoljno da izgledaju usklađeno i da sve izgleda kao dom, a ne kao sterilna apoteka. Volim afričke i japanske detalje i interijere uređene u takvim nekim stilovima, unutar tog minimalizma. Joj, mogla bih o interijerima pričati stoljećima pa bolje da stanem :o)
    Žice - i ja ih mrzim, a najviše ih imam zbog kompa, zbog čega jednim dijelom i želim laptop. Prašina koja se oko njih skuplja je nezaobilazna, a od žica jedino više mrzim prašinu, tako da su ove kutije totalno praktične i lijepe. :o)

    avatar

    10.11.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • jja

    Kinky moj stan je sav u bijelom, minimalizmu, futurizmu, malo metala, puno satiniranog stakla - ja sam tu doma :-) pa nazalost i na blogu druge stilove malo zanemarujem jer naravno najvise zapazim ono sto je mome oku drago.
    Taj sterilitet razbijaju djecji crtezi u doslovce svakoj prostoriji u stanu uokvireni u fine elegatne okvire, jer mi je draze drzati to na zidu nego neke razvikane majstore. I sve samo ne bijeli zidovi.

    Sto se kablova tice, koje organski ne podosnim, imam neku spravicu pa je bezicni internet po stanu a sve je ustekano u jednu uticnicu iza radnog stola, kablovi do uticnice jesu ugurani u radni stol u neki tajni prolaz, zbog toga mi se taj stol i svidio.
    Bezicna tastatura je stigla s novim kompom i prije kad bi zakoniti skuhao nesto a ja bih odugovlacila doci jesti ljutio se sad uzme tastaturu i odnese ju u drugu sobu...LOL

    avatar

    10.11.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    ja bih ona svjetleća sjedala.

    avatar

    10.11.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Prvo pozdrav svima, nije me bilo neko vrijeme, nazalost jako puno posla i obaveza, nista od mog odmora na Orhidu za sada, ali biti ce uskoro nadam se!
    Sad sam procitala sve postove unazad, vidi se da si se vratila :)
    Svidaju mi se majice sa natpisima, ja cak imam onu sto je Kinky spomenula "Nije sve u Slavoniji ravno", to sam dobila od frendice za rodendan na temelju mog obdarenog poprsja, i majica mi je fora! Ionako tipovi uvijek gledaju zenama u prsa, ovom majicom samo pokazujes da se znas nositi sa time i da imas smisla za humor!
    Volim malo neobicne stvari doma, svjetiljke, vaze, tanjure, zdjele, stolice... Na ilnkovima ovih stranica ima bas zanimljivih stvari! Ja volim kada mi je doma sve funkcionalno i kada se u njemu dobro osjecam, dom je dom, svatko od nas dozivljava ga na svoj nacin!
    Joj taj stol gdje se sakriju kablovi - zelim ga - ali nikako da ga pronadem...

    avatar

    10.11.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • jja

    Takvih stolova ima po specijaliziram ducanima za uredsku opremu, u pravilu i kostaju puno ali to se kupi jednom u zivotu, oni onda traju 20 godina i duze. Svi noviji modeli daju se i podesiti po visini pa kad se dobiju klinci stol se spusti i koristi njima.

    avatar

    10.11.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o da, kod nas tih faking punjača za mobitele po svim sobama, stalno nam se pletu pod nogama...

    avatar

    10.11.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Bas svakakvih poklona ima, svida m se ona vaza za svaki cvijet posebno.
    A svjetlece stolice, e da imam moderan namjestaj to bi se super uklopilo.

    avatar

    10.11.2007. (19:55)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ima zgodnih đinđa, nema što ali mi je stan pun ko šipak i zaobilazim sve te stvari jer si uvijek radije kupim neki egzotičan novi cvijet nego vazicu, lampicu ili slično. Prioriteti, šta ćeš :)))

    avatar

    10.11.2007. (20:55)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Život za kablomrziteljsku kutiju!

    avatar

    11.11.2007. (06:18)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ooolllllaaaa kod tebe svega i svacega kao u pravom ducanu hahaha Sve mi je lijepo, one posebne vaze narocito. Tapkarosi su preprodavaci (ulaznica). Ciaossss :)))))))

    avatar

    11.11.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    i ja sam mrzitelj kablova koji se petljaju....
    lijepe su ove sitnice, obicno me to sve lupi u lice pred bozic, ta silna ponuda ali uspijem odoljeti i uzeti samo ono sto mi se i nakon kraceg razmisljanja jos uvijek svidja.

    avatar

    11.11.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • orbica

    Jooooooooooooooooooooj! Kak' je zakon ona kockasta vaza! A di to ima za kupiti?

    avatar

    12.11.2007. (08:59)    -   -   -   -  

  • jja

    na http://www.echt-wahnsinn.de

    avatar

    12.11.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • pegy

    Volim božićno-novogodišnji ugođaj. U mojoj se obitelji u to vrijeme nikad nije darivalo (osim naravno za Sv. Nikolu), ali bez obzira na to jako se veselim tom periodu godine. Topao je (usprkos zimi :)), obiteljski, veseo. Ljubav posvukuda. :)

    avatar

    13.11.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  • inspektor Clouseau

    Šah je opasan, prije bi to bila igra "čovječe ne ljuti se". Bilo bi žestoko! Putinom na Condoleesu, he,he.
    Pozdrav :)))

    avatar

    13.11.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Meni je fantastična ona svjećica u struji...iako ne kužim točno princip. JA sam inače opsjednuta sa svjiećama i svijećnjacima i pun ih je stan. A ovu foru sa kablovima je moj Savršeni već sam smislio...a za one varijante koeje ne stanu u kutiju. Ima u Ikei za kupiti onih bužira u koje se onda sve žice smjeste, pa se ne vide i ne razvlače posvuda.

    avatar

    14.11.2007. (09:41)    -   -   -   -  

  • jja

    Imala sam to iz Ikee ali tlaka je te plasticne spirale (naborane) za cistiti, ako ikad dodjem do svog stana, obecao zakoniti sve instalacije sprovesti u zidu i da kablova nece biti ni za lijek :-)

    avatar

    14.11.2007. (11:42)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jja to je kod mene trajalo taman dvije godine. Sad opet kabela podno stola koliko hoćeš. Grrrr

    avatar

    15.11.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    ajme da mi je ta kutija sta sakriva kabele! moram vidit ima li ovde ista takvo..

    avatar

    15.11.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...