Komentari

tempovelegrada.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ergarac

    Užasavam se kad pomislim da ispod Yellowstone-a leži najveći vulkan na svijetu koji se aktivira svakih 650 000 godina u pravilnom vremenskom razmaku a da je od zadnje erupcije prošlo 675 000 godina. I kao što reče autor emisije koja me je šokirala: MI SMO NAŠE VRIJEME ODAVNO POTROŠILI! Svaki put taj vulkan uništi život na zemlji..... Strašno

    avatar

    28.10.2007. (09:48)    -   -   -   -  

  • horn1

    Ludo mi je da pored takve moći koje imaju određene vođe na Zemlji nerazmišljaju i nisu do sad uveliko pokrenuli projekat otkljanjanja opasnosti koja prijeti čovječanstvu od super vulkana u Jelustonu.
    Vlada SAD kao i mnoge druge vlade uz UN su odgovorne i snose punu odgovornost i obavezu da iznađu sva potrebna sredstva da se realizira stvarni projekat koji spašava čovječanstvo.
    Naravno u toku realizacije projekta neizbježne su ogromne posljedice koje će čovječanstvo pretrpjeti ali će preživjeti i moći će nastaviti dalji razvoj . U suprotnom ako odgovorni zanemare ovaj problem neizbježne su strašne posljedice sa vjeravatnoćom istrebljenja čovječanstva i uništavanja sveg što je čovječanstvo dosad postiglo.
    A ako i bude preživjeli veoma brzo će se izgubiti sva znanja i do sad stvoreni napredak.
    Svi koji su u takvom položaju da mogu utjecati na odgovorne trebaju što pre zahtijevati da se odmah pokrenu i da otklone prijetnju.

    avatar

    18.05.2012. (22:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...