Komentari

svid.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • čiovka

    Tako je to, kapital uvik pobjedi!
    Brze ste, nema šta, za svaku pohvalu... još nigdi nema vijesti... pa čak ni ja nisan dobila poruku! A ništa, bit će bolje drugi put!
    Pozdrav iz Trogira!!! :-))))

    avatar

    27.10.2007. (19:09)    -   -   -   -  

  • japaja

    Da, smeta nam kad novac vani pobjeđuje, a kad isti kombiniran s bahatošću vlada u Rijeci, onda je sve OK...licemjerno...

    avatar

    27.10.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • rijeka

    Ma dajte molim vas, kakva toplina i ljudskost? Zato što je sve napravljeno ofrlje i poluamaterski to će okarakterizirati toplim i ljudskim? Mene fascinira da netko 4 puta radi istu stvar, ima 4 poraza i iz niti jednog od ta 4 poraza ništa ne nauči nego ide dalje po svome i nastavlja gubiti. I sad Obersnel kaže da će se kandidirati po 5. put iz inata. Kakvog inata? Pa pobijedio je bolji. Nitko nas nije pokrao osim gradske uprave na čelu s Obersnelom koja već 8 godina ulaže masne pare u loše odrađene kandidature koje ne rezultiraju pobjedom. Nek' malo Obersnel položi račune i kaže koliko novca je ulupano u zadnjih 8 godina u projekt MIR. Koliko je novca ulupano u sva ona putovanja riječke delegacije po cijelom Mediteranu? Na sama proglašavanja domaćina svake godine je išla cijela svita Riječana, od organizatora do hrpe novinara i znanim i neznanih ljudi. Koliko su građani Rijeke sve to platili iz svog džepa.
    Sramota! U normalnoj zemlji bi vlast koja 8 godina muze pare iz gradskog proračuna za neostvariva projekte kojima je jedina svrha da netko mazne pare sa strane i koji služe za osobnu politčku promociju odavno morala odstupiti na vlasti a kod nas će naši SDP-ovci (Rijeka i HDZ-ovci (Hrvatska) biti na vlasti do sudjenjeg dana.

    avatar

    29.10.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • Hpehes Wem

    Oni su uvijek. Samo 1,87 $ za kupiti poklon za Jima. Njezina Jim. Mnogi refurbished laptop computers

    avatar

    29.09.2009. (18:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...