Komentari

ivodalmatin.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • promatram, razmišljam

    ... Bio je to malen, ali ponosan i hrabar narod, narod vjeran Bogu i Istini, narod koji se znao žrtvovati za svoju djecu, unuke i nova pokoljenja...bio je to narod koji je volio svoje i poštivao tuđe, narod kojeg je i Svevišnji silno uzljubio, a poslije...

    Što je bilo s tim narodom ? ...

    ....................................................................... ........................................................................... .............

    Lipo ti sve ovo opisa al' predramatično, rekla bi' al' ako bude ovako, sami smo krivi !

    Svi su nam bolji od nas samih ...

    Pogledaj u bilo kojem mjestu ...

    Tko god dođe sa strane bolji je od svog susjeda ili sam ja potrošila godine u zalud il' ne znam više prosuđivat a možda je i nešto treće, tko bi više bio pametan !

    S druge strane, pa možda si ti i u pravu al' u nekoj daljoj budućnosti ... možda će doći vrijeme kad će se naši potomci stidjeti što su Hrvati i počet se izjašnjavati drugačije ... tko im trenutno bude odgovarao a to me ne bi ni čudilo kad vidim oko sebe ove na položajima ...

    Svi koji dođu do bilo kojeg položaja se promjene ...

    Pitam se gdje se izgubio čovjek ?

    Tko se usuđuje dignuti glas npr. protiv progona Marka Perkovića Thompsona ?

    Baš me zanima da li bi itko od aktualnih političara, moćnih, rekao, DOSTA, ostavite tog čovjeka već jednom, nije ustaša, nije fašist !

    ON JE DOMOLJUB, običan, normalan čovjek koji voli svoju Domovinu kao što vi volite svoju !

    Na njegovim koncertima nema gluposti ... policija skoro nema šta raditi !

    Možda ga baš zbog toga židovi proganjaju po cijelom svijetu, cijeloj ZEMALJSKOJ KUGLI !

    MPT savjetuje mladim Hrvatima da budu normalni, da brinu o svom zdravlju, obitelji, Domovini, da se ne odaju drogi i drugim porocima.

    Eee baš zbog toga ON SMETA ... bolje da se svi Hrvati počnu skandalozno ponašati, da budu pijanice, narkomani, pederi, lezbe ... da se sami unište ... ehehee ... vjerujem da bi TO NEKIMa VIŠE ODGOVARALO i BAŠ ZATO NE MOGU SMISLITI MPT i zabranjuju Njegove koncerte po cilom svitu !

    Moguće da nas nestane ako budemo slušali ovakve, lako moguće ... alkohol, droga, jednospolni brakovi i eto kraja jednog naroda a ONI BI IMALI ZA SEBE VIŠE MJESTA NA ZEMALJSKOJ KUGLI !

    A naš ALEKSANDAR Stanković IZJEDNAČUJE četnika Boru čorbu sa Markom Perkovićem Thompsonom i to kaže javno na nacionalnoj TV u udarnoj emisiji Nedjeljom u 14. 00 sati !

    Eto kakvi smo !

    Po ovoj slučaju, vidim kakav smo mi jedni drugima zaklon, zaštita ...i lako je moguće da se tvoja prognoza obistini.

    I vjeruj mi kad o ovom svemu razmišljam, nismo bolje ni zaslužili jer svim pridošlicama dali smo sve a sebi kopamo sve dublju jamu !

    Da se kojim slučajem u Sloveniji iskapaju kosti NEKIH DRUGIH a ne Hrvata, svi mediji bi o tom pisali, govorili, ovako, kad se radi o kostima Hrvata, CENZURA, onih iz struktura vlasti ili cenzura u nečijim plitkim mozgovima ili jedna i druga ... možda da se nekom ne zamjere jer partizana ima još, ima još dosta onih koji primaju partizanske mirovine !

    A možda bi se od jednog naroda koji su mnogi koji imaju lijep status u Lijepoj našoj a koji su davno stavili Hrvate na poziciju fašistoidnog, ustaškog naroda, možda bi se od takvog stava promjenio u narod mučenika, patnika koji su ostavljali kosti po ne samo cijelom Balkanu nego cijeloj Evropi u zadnjih 100 godina a svi znamo da je baš tako bilo !

    Još kostiju Hrvata ima u Francuskoj ... a na Balkanu, po imenu i prezimenu kosti još 1121 oosobe. Nisu išli svojevoljno, nisu išli osvajati Beograd, Sremsku Mitrovicu ... u privatne logore odvedeni vezani, polumrtvi ...

    Teška tema ...

    avatar

    27.10.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav iz os

    avatar

    28.10.2007. (14:34)    -   -   -   -  

  • nike pisme, nike priče..

    promatram, hvala na čitanju i opširnom komentaru, slažem se glede svega! pozdrav

    avatar

    02.11.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...