nisto si nervozjasta ono sa curryem je moglo proc...neznan provaj malo dodat basmati rize i korijandra ako ga se more nabavit u cro...evo ca cu ja sutra za subotnji obid napravit...dolazu mi prijateji...entre gnjezdo od rucole dodan na manje bokunice na suncu osusenu pomu koja je jos i dimjena... priko tega serano prsut...okolo matar iz maslinova uja...juva od tikvica sa pet kapi balsamica i po jednu zlicu vrhnja za svaki pijat...janjeci kotleti sa haricot vert...blansirano bilo grozje bez spice...marinirani sampinjoni...broccoli adente...po tri kunpira iz pecice sa gratanin parmezan i po njima malo maslinova uja...vocna rolada od datuje suvi smokava bili i crni grozdjica orija i bajama na tanke fete...vino merlot iz svoje konobe...neka ti ovo malo osvjezi vecer a sutra cemo vidit...dalmacija moja inspiracija
26.10.2007. (21:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
baš neki dan diskutiramo doma iako obožavamo ribu i općenito mediteransku kuhinju kako nam je klopa al fakat (predobar ti izraz) kuhinjavulgaris. 15 jela se vrte non stop jer tri generacije koje su u kući uključujući i 78 godišnjakinju probat neš novo , nema šamse. I ako neko slijedećih dana opet poželi pohanog piceka gađat ću ga hakmeserom:)
28.10.2007. (02:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
nisto si nervozjasta ono sa curryem je moglo proc...neznan provaj malo dodat basmati rize i korijandra ako ga se more nabavit u cro...evo ca cu ja sutra za subotnji obid napravit...dolazu mi prijateji...entre gnjezdo od rucole dodan na manje bokunice na suncu osusenu pomu koja je jos i dimjena... priko tega serano prsut...okolo matar iz maslinova uja...juva od tikvica sa pet kapi balsamica i po jednu zlicu vrhnja za svaki pijat...janjeci kotleti sa haricot vert...blansirano bilo grozje bez spice...marinirani sampinjoni...broccoli adente...po tri kunpira iz pecice sa gratanin parmezan i po njima malo maslinova uja...vocna rolada od datuje suvi smokava bili i crni grozdjica orija i bajama na tanke fete...vino merlot iz svoje konobe...neka ti ovo malo osvjezi vecer a sutra cemo vidit...dalmacija moja inspiracija
26.10.2007. (21:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Angie
baš neki dan diskutiramo doma iako obožavamo ribu i općenito mediteransku kuhinju kako nam je klopa al fakat (predobar ti izraz) kuhinjavulgaris. 15 jela se vrte non stop jer tri generacije koje su u kući uključujući i 78 godišnjakinju probat neš novo , nema šamse. I ako neko slijedećih dana opet poželi pohanog piceka gađat ću ga hakmeserom:)
28.10.2007. (02:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...