Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Drina

  Evo, i ja osobno vas sve pozivam na ovaj skup Zdenca, gdje ce sigurno biti lijepo i zanimljivo i nadahnuto, i nadahnjujuce!
  I poseban pozdrav Davoru, koji mi salje krasne mailove, cak mi je poslao i fotografiju novog Kvatrica! Kako lijepo!
  Davore, drzi se, molimo za tebe!
  I zahvaljujemo svima na molitvama za zdavlje s. Maritze - jucerasnji nalazi su vise nego izvrsni!
  I ovdje je prava festa, i zahvalnost Bogu za sva njegova cudesa!

  avatar

  25.10.2007. (23:40)    -   -   -   -  

 • leticia

  Neka te čuva dobri Isus koji te i pozvao u misiju,i nek ti taj osmjeh koji vidim na svakoj fotografiji potraje cijeli život!

  avatar

  26.10.2007. (09:21)    -   -   -   -  

 • ~GAb!CA~

  Draga Drina!Danas sam raygovarala s tvojom tetkicom.Ona je super.Moli Boga ya tebe kao i mi ostali.Svakodnevno 'irnem na tvoj blog.super si se sna[la.Dobrog u;itelja si imala,a yna se tkoje on .Upravo sam raygovarala s tetom Nadom puno,puno te poydravlja.Svako dobro!

  avatar

  28.10.2007. (23:20)    -   -   -   -  

 • osmijeh1

  Oduševilo me pismo p.Luke tebi. Ma nasmijalo me! Koja je to duša od čovika!. Ma nitko me ne može oduševiti kao on. Iskren, velik, ne štedi riječi, pretače svoje veliko srce u riječ upućenu čovjeku, kao podrška, kao poticaj, kao zahvalu Bogu što što je stvorio ljude poput Drine.
  Pa ne ide se svaki dan u Ekvador! Nema ih puno kao Drina, vedra, vesela, velikog srca, grli ovaj svijet svojom dobrotom...jedva čekam da se vratiš.

  avatar

  30.10.2007. (11:22)    -   -   -   -  

 • Drina

  Draga Mare, i Jadranka,
  bas vam hvala za vase komentare, a Jadranki i za mailove, a Mari i za vijesti o tetkici i baki Nadi!
  Bas mi je drago cuti da ste svi dobro, i u kontaktu!
  Cujem i da curama ponedjeljkom u Splitu fali Marino drustvo, a i kava, pa se nadam da ce biti prigode da se svi opet okupite! A u nasoj splitskoj "rezidenciji" ima i puno zanimljivih suvenira iz Ekvadora, pa navalite, dok se svi ne rasprodaju!!!

  avatar

  02.11.2007. (17:41)    -   -   -   -  

 • Drina

  Veliki pozdrav i Leticiji, na cijem blogu vidim zanimljivu devetnicu fra Rafi Kalinicu, i obavijest da je on rodjen 6.11.1910, pa me to podsjetilo na fra Petra Bezinu, i njegovu molitvenu grupu fra Rafe, koji se svaki ponedjeljak okupljaju na molitvi u Splitu u Gospe od Zdravlja u 20h - pa ih sve puno pozdravljam, i ukljucite i mene posebno u molitve, ovaj ponedjeljak, uoci fra Rafina rodjendana!

  avatar

  02.11.2007. (17:45)    -   -   -   -  

 • ~GAb!CA~

  Draga Drina!
  Divim ti se u sve si upućena:Samo ti vrši Božije djelo koje ti je namjenio.Vidim odlično si se snašla.Bog te je poslao i dat će ti snage.Doći ću i skuhati kavu prekrasnom društvu koji se sastaje ponedjeljkom u mom kvartu.Nosim ih u srcu kao i tebe,ali strka,zbrka...srediće se sve i eto mene kod njih.Tebi želim sve najbolje i od srca te pozdravljam.Hvala za sve!Pomoli se za nas,a mi molimo za tebe!Samo ti želim da osmijeh širiš oko sebe!

  avatar

  02.11.2007. (22:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...