Komentari

freespeed.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • domoa

    Hej, mislim da znam tko si. Ostvila si mi komentar na postu o Franjevcima, a iz tvog posta sam uvjeren da znam tko si. Ma, ne znam ti ja puno o samostanu u Cerniku. Eto sada sam malo saznao, a red Božić kad budem u Ng sigurno ću vidjeti taj Biblijski svijet, pa ti se onda javim da ideš da mi pokažeš ako ti se bude dalo.
    Eto lijep pozdrav ti šaljem u Cernik!

    avatar

    25.10.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • Nina

    Zašto bi ti se itko smijao zato što ideš u školu koja te zanima i koju si izabrala? dapače! Podržavamo te, bar ja, u odabiru škole i u pohodu na ostvarenje sna - veterine. Sigurna sma da ćeš uspjeti. I niti jedna škola nije laka, sve su na svoj način "teške". U svakoj ima nečega. Živcira me kad ljudi misle da je moj fax mačji kašall! Pa neka se upišu na fax i neka prođu bez problema te 4 godine onda kad je tako lagan! :)
    Veliki pozdrav i pusa!:)

    p.s. stara fiesta je benzinac, nova diesel....:)

    avatar

    26.10.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • h@ppy

    nećemo se smijati, zašto bi se smijali?važno je da je ta škola ono što ti želiš. i da te ona može odvesti do ostvarenja tvog cilja.
    što se tiče mog posta.. sad ga već nisam vidjela neko vrijeme i osjećam se lakše. ali opet jednim dijelom sebe ga toliko žarko želim vidjeti, drugim ne.. rastrgana sam..
    ali ja čvrsto vjerujem da će sve biti dobro.. hoće! :))

    avatar

    26.10.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Adden.

    Oo da, sjećam se da si u mailu napisala kako s razlogom ideš u tu školu.
    Ingrid zna, Ingrid je pametna. ;)

    avatar

    28.10.2007. (20:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...