Komentari

tyche.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Ja svoj glas ne dam nikome jer sam mišljenja da se radi o istoj bagri, istog kalibra. A takvi su 99% političara jer ono što bi politika trebala predstavljati - ne predstavlja, a ono što ne bi trebala predstavljati - predstavlja. Zbog toga moj glas ne zaslužuje niti jedna politička opcija jer mi se svi najiskrenije gade (pogotovo Glavaš). Ali mi se zato sviđaju ovakvi tvoji tekstovi recenzive, s gledišta osobe koja je doživjela ipak više nego ja :o)

    avatar

    25.10.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja na hrvatskim izborima ne glasam, nego na njemakcim. Nekako mi je pravednije i logixcnije. Em je lako glasati tamo gdje te pogresne odluke ne dotikavaju em je prakticnije glasati tamog dje te dotikavaju.
    I jos - losi politicari i doju na vlast zahvaljujuci dobrim gradjanima koji ne izlaze na izbore.

    avatar

    25.10.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Na izbore treba izaći, jer svaki prazni listić povećava mogućnost manipulacije. Također sam pobornik da glasuju samo oni koji moraju (pre)živjeti rezultate glasovanja. Tu se slažem s JJaom. Jedino je žalosno što smo još u fazi biranja manjega od nekoliko zala:( a ne biranja boljeg od dobrog.

    avatar

    25.10.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nadovezala bih se na Jja i rekla da u RH možda ima 1% dobrih političara, međutim, oni loši su ih toliko zatrli da se za ove dobre praktički ni ne zna. Ne znam koga uopće izdvojiti kao imalo 'dobrog', čak i oni moje dobi koji su u kojekakvim mladežima ovih ili onih stranaka lažu i kradu naveliko i čak otvoreno priznaju da su ušli u politiku jer misle da drugačije neće uspjeti u životu. Dakle, ne taj narod za koji, kao, trebaju raditi, nego ONI. Fuj. U svakom slučaju je bolje ne dati glas, nego ga dati gamadi. A ja u našoj politici ne vidim negamadne likove kojima je u prvenstvenom interesu ta bijedna država pod čijom krinkom rade za sebe.

    avatar

    25.10.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    smatram da je potrebno izaci na izbore (kinky, nemoj odustati)
    ono sto mene zgraza ovih dana je naslovnica bloga prepuna novih blogera-starih politicara. ne znaju vise sto bi pa se dosjetili bloganja kao pristupa mladim (valjda :)))) glasacima. ma nemoj ! vidim da su blogovi sad u takvoj modi da politicari umjesto postavljanja kamena temeljaca zgrada koje se nakon izbora ionako nece izgraditi, otvaraju blogove koji ce biti aktivni vjerojatno samo do izbora. zalosno da cacic prica o "nevidljivim" radovima peljeskog mosta, kritizira dakle nesto sto politicki protivnik planira uciniti za hrvatsku. naravno, razumijem da je lakse kritizirati druge umjesto govoriti o onome pozitivnom sto smo sami spremni uciniti.
    takodjer smatram da ja kao dijaspora nemam pravo odlucivati o izboru onog koji bi trebao odlucivati o zivotima gradjana hrvatske koji u toj hrvatskoj zive.

    avatar

    25.10.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    vidjet cemo, rekose slijepci.
    ponekad si mislim zasto se vecina naseg naroda ponasa ko ovce i guta ono sto im se servira.
    i ima lipa mare pravo, STVARNo me zivciraju ovi politicari po naslovnici koji su sad "in" jer su otvorili blog i misle da cemo zbog toga glasati za njih. frisku figu.
    ne znam kome cu jos dati glas. svi su mi jadni

    avatar

    25.10.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kad bih sad počela komentirati, bio bi to cijeli post pun svega i svačega, ogorčenosti i jada.
    Zato neću, jer si ti rekla sve što i sama potpisujem.
    A što se tiće tvoje principjelnosti oko glasanja dijaspore, da draga moja, neki će oživjeti da bi glasali. Ne plaćaš porez, ne živiš ovdje, da, ali meni je vrednije što ipak razmišljaš o svojoj domovini i realna si. Kad bi nam barem većina birača bila takova, od ovih koji su još neodlučni - pogotovo.
    Lijepo je imati princip, ali kad si pomisliš koliki oko tebe ga nemaju.
    Zato će nam XI izborna jedinica biti - najpredvidljivija...
    Pozdrav veliko, pusa :)))

    avatar

    26.10.2007. (18:52)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...odsustvo bilo kakve osobe sa realnom vizijom na našoj političkoj sceni me upućuje na drugi kriterij. Da li nam je bolje nego što je bilo prije četri godine, meni osobno nije i to je kriterij koji mi preostaje...:)

    avatar

    26.10.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • baca iva

    „Prijateljstvo je kao staklo -- kad ga jednom razbiješ, više ga nećeš sastaviti.“
    Ruska izreka




    Lijep ti vikend želim i srdačno te pozdravljam!

    avatar

    27.10.2007. (13:12)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    upravo sam vidjela da smo napisale sličan post, s tim da si ti dala daleko iscrpniji pregled situacije, za razliku od mog osobnog stava :o) Uglavnom se u svemu slažemo. Što se tiče komentara da neizlazak na izbore povećava mogućnost manipulacije, kao mogu iskoristiti tvoj glas, mislim da je upravo takvo uvjeravanje manipulacija jer onome koji će manipulirati glasovima u svoju korist baš ništa ne znači hoću li ja izaći na izbore....onaj koji ima vlast i moć može učiniti da sve kutije u kojima su vaši glasovi netragom nestanu, a na njihovo mjesto dođu neke druge, a vi ste kao izašli na glasovanje i zaokružili ili poništili listić drugačije od onog što piše....ma koji promatrači mogu se zakleti da se to ne događa kad je već bilo da su pronađeni kamioni s listićima kojima se porijeklo nije znalo...

    avatar

    28.10.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • Irida

    ja mislim da nam treba čudo, a da izbori neće proizvesti to čudo ma kako glasovali ili ne glasovali....

    avatar

    28.10.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kad vidim Boba Rocka kako se zapalio i maše rukama, dođe mi smiješno. Za ovo bar znam da je vrhunski strip (već se sto godina spremam kupiti koji stari broj na buvljaku i malo čitati), a ovo naše svakodnevno upucavanje sa TV-a i svih ostalih medija. Pa ankete, koje su tijesne, to me sve podsjeća ne BB glasanje - tamo uvijek naglašavaju da je situacija - tijesna.
    Ne vrijedi nam se nervirati, nego istrpjeti ovih dvadesetak dana i - ispuniti građansku dužnost, pa - što bude, samo nam ostaje da se nadamo...
    Pozdrav :)))

    avatar

    29.10.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • °Zlatna princeza°

    rekla bih tu dušo nekaj pametnoga
    ali da se ne citiram
    čitaj ako ti se hoće

    topli pozdrav tebi

    avatar

    29.10.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • Big Brother Video

    :) BBVideo

    avatar

    31.10.2007. (09:21)    -   -   -   -  

  • jja

    Imas mail :-)

    avatar

    31.10.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • fanny

    Pozdrav :)))

    avatar

    31.10.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...