Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • klepan

    Neki među nama nemaju dosje, jer ih prate nepismeni. Oni imaju sreću što su se rodili u Hrvatskoj, ali zato nemaju ništa drugo.

    avatar

    25.10.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • * *Ciciban! Dobar dan ......

    ...interesni dijelovi lobija ovdje u RH , dosjei ljudi koji su uoči rata došli iz Srbije i srpskih večinskih dijelova Bosne i Hercegovine na područja RH bavili se prodajom - švercom vojnih sredstava, IC tehnike porijekla SSSR, za SAO krajinu večim dijelom iz Zagreba pa i iz drugih dijelova hrvatske.Brisani su jer su Državljanstva dobili na obečanja da će ovo i ono??, bave se kriminalom svih vrsta,niko im ništa ne može jer su pod zaštitom; cinkare ,drukaju, jačaju svoj loby na teritoriju RH i rade protiv sustava zemlje, glumeči da su ugrožena manjina, a varaju sa svojim enormnim zaradama ostvarenim od krim radnji a nitko ih ne progoni jer je visoka zaštita od osoba koje stoje iznad njih i koja im je dala državljanstvo.

    avatar

    25.10.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • vlade

    gosp. peratovic, imate potporu iz kölna, drzi te se !! upravo sam procitao da ste dali dva interviewa za njemacke medije. da li cete to objaviti na vasoj stranici da mogu procitati ako oni to objave? hvala i srdacan pozdrav, vlade, köln

    avatar

    26.10.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • studena

    Željko, ako ti nije teško, proslijedi nazive njem. novina kojima si dao interwiev. Hvala :)

    avatar

    26.10.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @vlade & studena, sutra austrijskim, a u ponedjeljak njemačkom radiju. Obavijestim vas na vrijeme čim mi autori jave kad će biti objavljeni ;)
    @vlade, pozdravi protestanta sa sjevera na privremenom radu u Bavarskoj ;)

    avatar

    26.10.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • Kico

    Zanimljivo

    avatar

    26.10.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • wiseguy

    Imam obavjest za sve kolege blogere!
    NA Izbornom dnevniku Zorana Milanovića provodi se nesmiljena cenzura, komentari se ne objavljuju, moderiranje istih traje i po nekoliko sati! Razumio bih to da je riječ o komentarima koji vrijeđaju, ali radi se o traženju istine, pitanjima bez vrijeđanja!
    Zar je to demokracija, pravda i poštenje, jednakost koju SDP nudi?

    Vama osobno sretno!

    avatar

    27.10.2007. (21:44)    -   -   -   -  

  • odred istine

    Peratovicu svaka ti dala ;) Podrzavaju te blogeri sve u 16: Pišokakiću, vraćaj kompjutere! i Peratovic. A ODRED ISTINE sprema topnicku dokumentacijsku podrsku, pa nek apse vlasnika INTERNETA!

    avatar

    27.10.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...