Komentari

jedinojaimojsvijet.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • vesnaaa

    wiiiiiii evo ja sam prva....

    avatar

    25.10.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • vesnaaa

    bila sam neki dan na blogu i
    stvarno sam se zacudila kad sam
    vidila da si ga zatvorila....
    ugl drago mi je da ponovo pises...

    avatar

    25.10.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  • vesnaaa

    i nadam se da neces vise bit u kurcu... :)
    eto toliko od mene...

    avatar

    25.10.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • vesnaaa

    pozzice i pusse saljem:)

    avatar

    25.10.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • Tihana

    eeey... eto i mene k tebi. nakon dugo vremena. =) ma šta ću ti komentirat kad se vidimo dnevno 10 puta i izdivanimo o svemu i svačemu, hehe... ajme, al sam happy.. idem sutra u osnovnu pričat s trenericom i sredit ono za dresove. i ak su cure za, dobijemo ih onaj temo tjedan i imamo ih za utakmicu u gs-u.. aha.. kad rođo sređuje, onda znaš da je sređeno =) samo se moramo dogovorit za boju dresova i font slova. tak je kotter rekao. i još se nezna definitivna cjena, to će nam reć kad se mi dogovorimo. ugl, cijene se sve kreću oko 50-60 kn po komadu. ja mislim da to fkt nije puno i da si to možemo priuštit... a ja sam ti tako happyyyy... i konačno znam istinu.. joj, **** nisam ni došao kući, a ti već šalješ... itd. hehe.. 3 poruke u 15 min. ja si to nikad nisam dopustila. al neko je pao na te razine.. haha.. al boli me kurac. živim svoj život, krećem se u određenom krugu ljudi, a ni on ni ona nisu u tom djelu... ja samo živim svoj život.. daleko od njega!! i sretna sam.. i ti si mi, hehe..

    ajde, ode sad.. vojim te...
    pusa**

    avatar

    25.10.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • Dinkec

    lijepo što si mi kom ostavila. sviđa mi se tvoj blog.
    navrati do mene... velika pusa

    avatar

    26.10.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • MARINA - Rudeški Vrag

    e i da ako ti treba avatar dok komentiraš il neka slikica po tvojoj želji.. javi mi jer imam blog sa avatarima... BITCH AVATARI

    avatar

    27.10.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • :-)

    ej, ej...
    thx na komentaru...
    vidim i da smo si blizu....hmmm..korenica :-))
    pusaa

    avatar

    29.10.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • :-)

    da, da :-))
    pusaaa

    avatar

    29.10.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • :-)

    pa naravno da mozes :-))
    pujsicaaa !

    avatar

    29.10.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  • Tihana

    ey, bubavi.. eo mene. koji smo mi specijalci. danas se vidimo i tri sata bubamo gluposti i sad ja dođem tebi pisat komentar.. LOL. dosađujem se cijeli dan, ova dvojica su na treningu pa me nema ko nasmijavat na msn-u i bubat gluposti.. hehe.. ivona, štedi vodu, kupaj se sa špox-om.. haha.. i šta sam još tila reć.. neznam.. e, da, da.. i jel bolji mlađi ili stariji? mlađi je u snagi, al stariji ima iskustva.. haha.. ajme ja nisam normalna.. sve sam videose na mobitelu pospremila u jednu mapu, to će nas sad nasmijavat kad budemo u bedu, hehe.. šta mi ono familija proizvodi..? oružje, šta li?? zaboravila sam. a gospodin i gospođa dotični teniraju judo.. haha.. da, da.. i tamane se kolači. heeh.. al bash su mi fora.. a seka je gravidna već godinu dana. a joj.. ajme šta ja bubam gluposti. da oni ovo vide, bi ja spičila iz te familije davnih dana. al ne,ne.. ja sam najbolja snaja na svijetu.. barem u njihovim očima. hehe. ajme, dosta je.. a i ti ćeš mi bit.. suseda.. hehe. ajme, ja fkt valjam gljuposti.
    e, a koji ti je bolji: onaj s dubljim džepom ili onaj kojemu je veći?? hahaha.. iss. bubam gluposti. dosta. samo još nešto: luster za NLO. i mlijeko? specijalka.. dal se sićaš? pederko..? family na okupu.. žišku?

    jedva čekam tekmu u gs-u.. spektakl godine=) to oni ne propuštaju.. hehe. udri suca kamenom!! morat ćeš nam sredit da sudi za nas.. ma neće biti potrebno. puše cure tako i tako.
    i spremaš li se za hm... rođendan?? bit će loodo. taman nam treba jedna looda fešta. samo pazi ča delaš? da ne bi bilo ko na partyu u Centralu. dobila sam naredbu da pazim na tebe! =) hehe..

    ajme, idem sad... malo učit.. aha. idem. čekat ove budale=)
    voljam te.. mucho, mucho...
    puSSa...

    i don´forget.. štedi vodu!! =)

    avatar

    30.10.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  • Tihana

    i skoro zabb.. zapisano je u vremenu.. kakva je to ljubav (bila).. kamo sreće za VAS dvoje kad bi se nekom ponovila.. hehe..
    ajde, pusa.

    avatar

    30.10.2007. (21:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...