Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • crni pes s Cmroka

    Svu saborsku bandu na vrbe.

    avatar

    24.10.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • ffg

    Bravo za gospodina Rožića, svojim je potezom osvijetlao ponos svih nas mladih intelektualaca koji smo bezglavo napustili HSP u bijegu od srednjovjekovnog mraka. Njegov se glas ipak dalje čuje pa nam je izuzetno drago što je ipak imalo rezultata.
    Stranka u 21.stoljeću koja još uvijek favorizira prvenstveno uskogrudno podanike ne može društvu donesti ništa dobro, no jal i podmetanje , a to si hrvatsko društvo budućnosti svakako ne može dopustiti.
    Zato smo sretni što smo svoj dio rada u stranci proveli za vrijeme Miroslava Rožića!!!

    Pozdrav iz Zagreba

    avatar

    24.10.2007. (18:21)    -   -   -   -  

  • ffg

    Svaka čast Rožiću što je konačno rekao što je trebalo. Svatko je od nas žrtva primitivizma no valjda će konačno birači progledati.

    avatar

    24.10.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • Pravaš

    Gospodinu Rožiću svaka čast kad ovako zbori, ali dali je to i istina?! Nije bitno sad u ovim trenutcima, ali moram priznati da je Gospodin Rožić izigran i prevaren u HSP o čemu sam već pisao na svom blogu, kada su svi očekivali protuudar Rožića, onda je Đapić odlučio da se okiti i Rožićevim funkcijama, zbog navodnog umora Rožića.
    To što je Gospodin Rožić rekao za Banca i Lončara to je također istina, nemam riječi za tu vrstu pljačke naroda i bacanja pjeska u oči!
    Đapić jedva čeka da mu Sanader baci kost koja predstavlja ponudu da koaliraju, ali ja mislim da će Đapić nakon ovih izbora biti nepoželjan koalicijski partner, jer ako je to Gospodin Rožić zaboravio ja ću dodati da će Đapić na ovim izborima doživjeti fijasko! Upravo zbog rasipanja stranke.
    Šećer na kraju, ovaj puta život nam šećeri Boris Kandare! Čovjek koji je Đapića doveo na čelo HSP-a, ako izuzmemo Tuđmana koji je sve to naredio. Čovjek koji je Đapiću bio mentor i dozvolio da prepiše magistarski rad, što je spriječeno intervencijom Dobroslava Parage koji je ukazao na prijevaru, pa je Đapićev magisterij sudski poništen, a na sudskim ročištima taj isti Kandare nije mogao doći kao svjedok zbog bolesti, ali na sastanke i konvencije otete stranke prava je uvijek dolazio!
    Lijep pozdrav,
    Bog i Hrvati!

    avatar

    24.10.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Ma da !!!!!

    avatar

    25.10.2007. (16:29)    -   -   -   -  

  • hphpp

    Đaponja se okružio bivšim članovima HIP-a, Hrvatskog bloka, HDZ-a, a prave i iskrene pravaše izbacio iz stranke po cijeloj Hrvatskoj.
    Đaponja će biti jako iznenađen sa lošim izbornim rezultatima. Pravaška vertikala i pravaška budućnost su Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret .
    Zato svi pravaši za HP-HPP !

    avatar

    25.10.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • mosor2

    Koga vraga su Tadić i Rožić uopće tražili u HSP?

    avatar

    26.10.2007. (10:48)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Gospođo Malenica, o čemu Vi to izvještavate? Anto Đapić nije predsjednik Hrvatske stranke prava jer je 1993. isključen iz članstva Hrvatske stranke prava, a na 2. saboru Hrvatske stranke prava, održan u Zagrebu, na kojemu je gost bio tadašnji predsjednik Hrvatskih nezavisnih demokrata, Stjepan Mesić, saborski izaslanici su potvrdili odluku stranačkih tijela o isključenju Đapića, Kandarea i njihove male skupine crnokošuljaških provokatora. Stoga nije shvatljivo zašto godinama sablažnjavate hrvatsku javnost tepanjem Đapiću da je nekakav predsjednik.
    Zar Vama ništa ne znači dokument SIS-a, koji je 2001. u Nacionalu objavio Vaš kolega po novinarskoj profesiji, u kojemu je Anto Đapić optužen kao doušnik KOS-a JNA. Zar Vas to ne zabrinjava? Rožić, i Tadić? Dvojica oportunista, malo manjeg kalibra od Đapića. Čiča miča, gotova priča.

    avatar

    28.10.2007. (01:18)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav iz os

    avatar

    30.10.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  • Big Brother Video

    :) BBVideo

    avatar

    03.11.2007. (10:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...